И коме је то сметао Слободан Милошевић,..

Poruka
20.103
...да би уместо њега дошао прво овај "леви, па онда тај десни"

Kostunica-Tadic--1.jpgи на крају овај

toma-nikolic-osmeh.jpg
Случајност :think:


.
 
Sa ove distance, moram da priznam da je Cobi bio zaista najinteligentniji i najveci frajer od svih njih; posto je imao stav da je narod obicno gvno, za razliku od ovih nedefinisanih spodoba. Pa pogledaj samo te face:

Prvi, potpuno pogubljen u svemiru i prostoru.

Drugi, usiljeni maneken sa beogradskog asfalta.

Treci, slucajni prolaznik na mesto predsednika drzave, 'Ja nisam odavLe' verzija.

Slobo Legendo!
 
Poslednja izmena:
I sta treba da je poenta ovog kolaza ?:think: Da je rahmetli Sloba penetrirao u Putka ,ili da ispadne Putko Slobudinov gresni , nikad otkriveni vanbracni sin, kao u 186 epizodi Sulejmana :think:
Зашто ти у свему тражиш поЈенту? :think:

Добри портрети... професиналан фотоапарат...
 
слободан милошевић је кренуо са некаквом националном политиком одбране срба јер је схватио да је све пре тога била лаж, ту је стекао симпатије нормалних људи, његови противници на почетку били су највећи националисти, само је драшковић могао да скупи пола милиона људи на улицама, значи људи који су тражили још јачу националну политику од оне коју је милошевић водио. поражене смрадове титоистичке оријентације са 8. седнице су већ сви били заборавили јер их је само дешавање на терену проказало као јајаре лажове и преваранте који су служили само да успоре процес националног освешћивања и тиме директно били на страни оних који никад нису ни престали да буду усташе и балегари. проблем слободана милошевића био је тај што је буш сениор у то време промовисао политику новог светског поретка и дивљег либералног капитализма који је веома сличан комунизму по томе што брише границе и целе нације, ту су угледали њихову прилику зомбији претходно поражени на осмој седници и то је цела прича.
 
САМО он је могао шипцима и целом свету да каже, НЕ


gazimestan-sloba.jpg


milosevic.jpg


23672_bombardovanje01-reuter-pool_orig.jpg

Jel im se nahebao majke :hahaha: ... njegova najuspešnija operacija je bila izvodjenje tenkova na Bgd ulice 9. marta ..a o tome koliko je srpskih glava platilo "oslobadjanje" Vukovara ne bih reči trošio ..... da nije mrtav rekao bih sve ono što sad govorim za njegovog naslednika Borisa Velikog .....
 
...да би уместо њега дошао прво овај "леви, па онда тај десни"

Kostunica-Tadic--1.jpg

Случајност :think:


.


Evo meni je smetao, pa sam zato i glasao protiv njega. I ja i 50+% naroda i zbog toga je morao da sidje sa vlasti. A ne, on u'vatio da kmechi - ne dam fotelju - i da mantra o propasti cak i nacionalne kuhinje ako njega ne budemo gledali svako vece u 19:30 gde je pishkio i kog je irackog novinara primio tog dana.
 
Људи,када ћете схватити? Бомбардовани смо зато што смо се бранили,а Милошевића су са власти скинули западни агенти делом наивног народа. Сценарио примењен 2000. код нас је била само проба за данашње "арапско пролеће". Искористили су Србију,а и данас је користе као Руси Камчатку.

Запад жели да нестанемо,а Милошевић се борио да се колко-толко одржимо и успео да малко одложи ово што се данас дешава.
 

Back
Top