Eru
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Čistitke i lepe želje smo čuli. Hajde sada da čujemo kako je prošlo novogodišnje veče i sam doček.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pih prvi put u životu neki Skenderbeg Brendi zbog kog nisam spavala, nego sam imala pravi pravcati knock-out. Mislim da sam popila 3-4 čašice, i nit'se sećam kako sam obukla pidžamu, nit' kako sam doćarlijala do kreveta.Čistitke i lepe želje smo čuli. Hajde sada da čujemo kako je prošlo novogodišnje veče i sam doček.
![]()
To ti je konjak, kao naš vinjak, samo za Albance.Pih prvi put u životu neki Skenderbeg Brendi zbog kog nisam spavala, nego sam imala pravi pravcati knock-out. Mislim da sam popila 3-4 čašice, i nit'se sećam kako sam obukla pidžamu, nit' kako sam doćarlijala do kreveta.
Happy New Year to you all!![]()

Bambus, pizza i filmovi pa posle gledanje vatrometa i smirivanje mačke i kornjače zbog buke napoljuČistitke i lepe želje smo čuli. Hajde sada da čujemo kako je prošlo novogodišnje veče i sam doček.
![]()
Kakvi su filmovi u pitanju?Bambus, pizza i filmovi pa posle gledanje vatrometa i smirivanje mačke i kornjače zbog buke napolju![]()
I kornjača se plaši buke?Bambus, pizza i filmovi pa posle gledanje vatrometa i smirivanje mačke i kornjače zbog buke napolju![]()

Lepo je prošlo,zadovoljan sam.Nadam se da je i ostalima tako prošlo.Čistitke i lepe želje smo čuli. Hajde sada da čujemo kako je prošlo novogodišnje veče i sam doček.
![]()
Avatar i Avatar The Way of WaterKakvi su filmovi u pitanju?
Zove li se kornjača Donatelo?
Da da, skupi se svaI kornjača se plaši buke?