I jopet ništa!... Dokle Više?!... Upomoć!...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre skoro nedelju dana bio sam priveden kad sam išao u javnu kuću a policija napravila raciju. Danas opet odem, ali u drugu javnu kuću, pošteno platim prostitutki, kad ona mi uzme pare i udari mi šamar. I još veli: "Marš bre džiberu jedan! Nije to za tebe!" Ja dignem ruku da joj uzvratim, kad dotrče dva makroa i izbače me na ulicu. I tako ostanem i bez para i bez sexa. A nije malo para. Eto, prošli put mi policija nije dala, a sad mi makroi nisu dali da ebem. Okreni obrni, ostanem i bez para i ne ebem. A hteo sam da probam sex sa odraslom ženom. I da platim, jer me nijedna neće. Upomoć! Ja samo hoću da ebem... Šta da radim?...

......da se ti nisi zaj..ebao pa otishao u sigurnu kucu ,tamo nema ebesh ,vec samo donacija i nisu makroi vec marko i drugari knjigovodje .......

......da se ti nisi zaj..ebao pa otishao u sigurnu kucu ,tamo nema ebesh ,vec samo donacija i nisu makroi vec marko i drugari knjigovodje .......

Nisam. Provereno. Bio sam na pravoj adresi. No izgleda da sam naišao kad su delili platu, pa prostitutke nisu dobile na vreme i bile malo besne. A možda su i organizovale štrajk. Ali što mi onda nisu vratili pare?

Ne treba mi nikakva čobanica mrčo. Nemam ovce. Nemam gde da ih držim. I nisam išao u bordel da se ženim, no da imam jednokratni sex.

E prijatelju ja sam po Svetu bio u mnogo javnjaka i mogu ti reci da su "*****"
najbolje zene.Izaberes onu koja se tebi svidja,znaju da se yebu,ne postavljaju suvisna
pitanja,zagarantovana diskrecija.Kada sracunas koliko novca i vremena izgubis sa jednom
"normalnom",jos su i veoma isplative.

Pre skoro nedelju dana bio sam priveden kad sam išao u javnu kuću a policija napravila raciju. Danas opet odem, ali u drugu javnu kuću, pošteno platim prostitutki, kad ona mi uzme pare i udari mi šamar. I još veli: "Marš bre džiberu jedan! Nije to za tebe!" Ja dignem ruku da joj uzvratim, kad dotrče dva makroa i izbače me na ulicu. I tako ostanem i bez para i bez sexa. A nije malo para. Eto, prošli put mi policija nije dala, a sad mi makroi nisu dali da ebem. Okreni obrni, ostanem i bez para i ne ebem. A hteo sam da probam sex sa odraslom ženom. I da platim, jer me nijedna neće. Upomoć! Ja samo hoću da ebem... Šta da radim?...

Ja sam ebavo komsinicu od 33 kad sam imao 18, tako da... a nije bilo davno sad imam 19. Probaj i ti ova je bogami bila dobra, dobro je sa odraslom zenom... i spremi ti kolace jos e! A nisam nesto posebno lep, samo, ona misli da sam pametan, a i da sam... nebitno ...:rolleyes: i za tebe ce mislit neka ako naletis na neku filozofsku damu, ili rock (me) damu ... a bogami ova bila lepa... nemam reci. Na ideju da je kresem dosao sam ja kad mi je ta rekla kako da se ponasam kad odem u javnu kucu i ako ja iskreno i ne idem u javnu kucu, neznam odakle joj ta ideja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back