- Poruka
- 6.825
Ponavljao sam i 1000 puta na dan, mantrao, obilazio hramove i - ništa. Niko me neće. A kad odem u bordel - uzmu mi pare, i opet me niko neće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomozi na savetu. Jado moj, gde god krenem zid. Pa se posle neki ljute što jurim maloletnice. One nisu zahtevne...
Pre skoro nedelju dana bio sam priveden kad sam išao u javnu kuću a policija napravila raciju. Danas opet odem, ali u drugu javnu kuću, pošteno platim prostitutki, kad ona mi uzme pare i udari mi šamar. I još veli: "Marš bre džiberu jedan! Nije to za tebe!" Ja dignem ruku da joj uzvratim, kad dotrče dva makroa i izbače me na ulicu. I tako ostanem i bez para i bez sexa. A nije malo para. Eto, prošli put mi policija nije dala, a sad mi makroi nisu dali da ebem. Okreni obrni, ostanem i bez para i ne ebem. A hteo sam da probam sex sa odraslom ženom. I da platim, jer me nijedna neće. Upomoć! Ja samo hoću da ebem... Šta da radim?...
......da se ti nisi zaj..ebao pa otishao u sigurnu kucu ,tamo nema ebesh ,vec samo donacija i nisu makroi vec marko i drugari knjigovodje .......
Ja dignem ruku da joj uzvratim, kad dotrče dva makroa i izbače me na ulicu. I tako ostanem i bez para i bez sexa. A nije malo para. ..
Nisam. Provereno. Bio sam na pravoj adresi. No izgleda da sam naišao kad su delili platu, pa prostitutke nisu dobile na vreme i bile malo besne. A možda su i organizovale štrajk. Ali što mi onda nisu vratili pare?
A šta im fali? One nikad ne dosade čoveku. A i niko ih nije opoganio.
a el sluchajno neko pitao kol`ko je to malo para....
ja sam ipak samo forumashica.... shto znachi da me zanima samo kesh.![]()
A i ti si od onih sto bi hteo da zenis nevinu?
.....tike,tike ,tachke kod pichaka nema vracke ...........![]()
A i ti si od onih sto bi hteo da zenis nevinu?
..........al u lakat ............![]()
Tika, taka, tika, taka...
Bih, da se ženim, ali se ne ženim... neće niko da se uda za mene...
Ne treba mi nikakva čobanica mrčo. Nemam ovce. Nemam gde da ih držim. I nisam išao u bordel da se ženim, no da imam jednokratni sex.
Pre skoro nedelju dana bio sam priveden kad sam išao u javnu kuću a policija napravila raciju. Danas opet odem, ali u drugu javnu kuću, pošteno platim prostitutki, kad ona mi uzme pare i udari mi šamar. I još veli: "Marš bre džiberu jedan! Nije to za tebe!" Ja dignem ruku da joj uzvratim, kad dotrče dva makroa i izbače me na ulicu. I tako ostanem i bez para i bez sexa. A nije malo para. Eto, prošli put mi policija nije dala, a sad mi makroi nisu dali da ebem. Okreni obrni, ostanem i bez para i ne ebem. A hteo sam da probam sex sa odraslom ženom. I da platim, jer me nijedna neće. Upomoć! Ja samo hoću da ebem... Šta da radim?...