I Frojd je umro u 83. godini a nije nasao odgovor...?

• Začetnik teme Začetnik teme Nikola sampion
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

Nikola sampion

Gost
Gledao sam juce onaj film sa Mel Gibsonom i Helen Hunt 'What woman wants' i zaista danas ceo dan razmisljao o tome.Dakle ako sam ja bio pazljiv,romantican,trudio se na sve moguce nacine da je pridobijem i nisam napravio ni jednu gresku zasto me je ona odbila. Kaze 'Hajde da budemo dobri prijatelji' :cry: .
Jedno zaista tasko pitanje, ali molio bih vas da mi sto iskrenije odgovorite,dakle: STA ZENA ZELI ?

Nikola sampion:
Gledao sam juce onaj film sa Mel Gibsonom i Helen Hunt 'What woman wants' i zaista danas ceo dan razmisljao o tome.Dakle ako sam ja bio pazljiv,romantican,trudio se na sve moguce nacine da je pridobijem i nisam napravio ni jednu gresku zasto me je ona odbila. Kaze 'Hajde da budemo dobri prijatelji' :cry: .
Jedno zaista tasko pitanje, ali molio bih vas da mi sto iskrenije odgovorite,dakle: STA ZENA ZELI ?

Prava zena na koju ti mislis zeli pravog muskarca, zeli snazan karakter i "cvrstu ruku" (ne u smislu batina, daleko bilo, vec u smislu snage i svesnosti da nema zezanja sa njim), ali i iskrenost...
A to o cemu si pisao...pa, ili si takav kakvi su ti bili postupci, pa si naleteo na pogresnu
ili si to radio nekako na silu, pa te je procitala...mada ipak mislim da je ovo prvo...
U svakom slucaju budi ono sto jesi i veruj!

E pa stvarno mi nisi jasan..
Kao da za to postoji recept... 100 grama finoce, 200 grama romantike, 150 grama kojecega i sve to lepo zbuckajte i zena je vasa.
Sve mi imamo neke svoje bubice u glavi i svaka se pali na razlicite stvari... Cesto ni same nismo svesne sta je to sto nas je privuklo kod odredjenog muskarca...
Dakle, budi ono sto jesi i nacices onu koja ti odgovara ...
Ja licno najvise cenim tipove koji imaju svoj stav, koji znaju sta hoce i iz kojih zraci samouverenost.
A izgovor tipa " Zelim da ostanemo dobri drugari", "Ne zelim da kvarimo prijateljstvo", "Ti si meni jako dobar drug " itd, itd, dajemo u slucaju kada nas doticni uopste ne privlaci i zelimo da odbijanje bude sto bezbolnije...

Nikola sampion:

Onog trenutka kad to budem saznao postacu *****.

BTW ... zenske ne vole sonje.

Back