I Englezi nogirali Ameriku - Obama nije pozvan na venčanje princa Vilijama

Leka.

Aktivan član
Poruka
1.113
Barak Obama i njegova supruga Mišel neće biti pozvani na venčanje britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton, prenosi "Dejli mejl".Obama-I-Am-Trying-To-Quit-Spending-Your-Money_v136_400x478.gif


Izvori bliski kraljevskoj porodici otkrili su da američki predsednik neće biti pozvan zato što taj čin neće imati državnički nivo, budući da Vilijam nije prvi naslednik prestola kraljice Elizabete.

Ti izvori tvrde da bi Viljam i Kejt na svadbi više voleli da vide obične građane i humanitarne radnike nego državnike poput Obame.

Uprkos tome, spekuliše se da bi događaju ipak mogao da prisustvuje francuski predsednik Nikola Sarkozi sa suprugom Karlom Bruni, kao i određeni broj drugih šefova država.

Ukoliko se Barak i Mišel Obama zaista ne pojave na venčanju, to bi bio presedan u istoriji, budući da je svadbi princa Čarlsa i Ledi Dajane 1981. godine prisustvovao tadašnji predsednik SAD Ronald Regan sa suprugom Nensi.

_________________________________________________________________

Kako su podli ovi anglosaksonci z:mrgreen:
 
To je drugo. Oni su plemickog porekla, Obama nije.

Неби био сигуран...
Древне илуминатске породице воде порекло од Барона и нижих слојева племића из Европе..

Americki istrazivaci su objavili rezultat o Obaminom poreklu,bas u vremenu njegovoj poseti Nemackoj.Naime,preci Obamine majke poticu iz Nemacke.Istrazivanje je utvrdilo,da je Obamin predak,Johann Conrad Wolfin rodjen 1729 u Besigheim,jedno manje selo severno od Stuttgarta.
Novi rezultati su objavljeni prosle nedelje na portalu -Ancestry.com.To je isti portal koji je 2007 utvrdio da Obama ima poreklo i iz Irske.
Novi rezultati ukazuju,izmedju ostalog na to, da je Johann Conrad Wolfin u 1750 god. dosao u Ameriku brodom -Patience.Wolfin
se naselio u Middeltownu u Pensilvaniji gde je promenio prezime u Wolfey.
Obama je potomak Wolfeyna preko babe(sa majkine strane) Madelyn Lee Payne.Njen brat ,84-voro godisnji Charles Payne,je
ucestvovao 1945 u oslobadjanju konc.logora Ohrdruf u Nemackoj. Ohrdruf je inace bio jedan deo conc.logora Buchenwald,koji je Obama posetio u petak.
Inace Obama,sa majkine strane,vuce korene iz Nemacke,Irske,Skotske,Walesa,Francuske i Holandije.
 

Back
Top