Hyundai napravio bezobraznu šalu

Ono, i loša reklama je ipak reklama. Kad je meni koja sam žensko, zapela za oko znači..

kao izašli su iz okvira pristojnosti sa nazivom, pa sad botovi fingiraju reakciju
svet ogrezo u najgorim porocima i neko se buni zbog broja kojim je nazvan auto
mož misliti
kao asocira na blud i razvrat a kad otvoriš medije od istog ti bude muka u prvom minutu
taj ko je smislio broj nema u bludu i razvratu nijedan dan radnog staža
evo pocrveneše nam obrazi od broja 69

Azijati su jako sujevjerni sto se tice svega a brojevi su deo toga ..Moj dobar kolega Viatnamac me jednom pitao za predlog imens firme ..Ja kad sam mu rekao on me pogledao i rekao 7 slova ne moze ..7 je mesec duhova i on kod dobrog dela se preskace kao I 4 ,13 i 14..U nekim zgradama ih uppste nema u liftovima .. Kinezi su čudo 😃
Screenshot_20241130_114552_Chrome.jpg

Početkom 2000tih je bila bilbord reklama gde muškarac, skroz go, sa rukama u nathvatu drži osovinu sa auto točkovima i tabanima se pridžava isto za osovinu, slikan odozgo.
Super je urađeno, u malo zatamnjenih atmosferi sa blagim senkama da se dupe ne ocrtava eksplicitno.
Nimalo vulgarna jer poenta reklame nije muškarac kao seks objekat nego metafora za moćan auto, da blago seksi efektom.
Za razliku od reklama gde je uloga žena isključivo kao seksualni objekat, vulgarno i bez imalo umetničkog ukusa.
Ne mogu da nađem tu sliku nigde na netu.
Kao da je najveću tabu :D
Baš sam pisala o ovoj reklami na temi o seksualizaciji žena.

Početkom 2000tih je bila bilbord reklama gde muškarac, skroz go, sa rukama u nathvatu drži osovinu sa auto točkovima i tabanima se pridžava isto za osovinu, slikan odozgo.
Super je urađeno, u malo zatamnjenih atmosferi sa blagim senkama da se dupe ne ocrtava eksplicitno.
Nimalo vulgarna jer poenta reklame nije muškarac kao seks objekat nego metafora za moćan auto, da blago seksi efektom.
Za razliku od reklama gde je uloga žena isključivo kao seksualni objekat, vulgarno i bez imalo umetničkog ukusa.
Ne mogu da nađem tu sliku nigde na netu.
Kao da je najveću tabu :D
Baš sam pisala o ovoj reklami na temi o seksualizaciji žena.
carpet_255.jpg
90

Azijati su jako sujevjerni sto se tice svega a brojevi su deo toga ..Moj dobar kolega Viatnamac me jednom pitao za predlog imens firme ..Ja kad sam mu rekao on me pogledao i rekao 7 slova ne moze ..7 je mesec duhova i on kod dobrog dela se preskace kao I 4 ,13 i 14..U nekim zgradama ih uppste nema u liftovima .. Kinezi su čudo 😃
Pogledajte prilog 1650164
Nije tema, ali da ne bude da su samo Azijati takvi, evo kod mene u opštini su namerno preskočili broj 13 za šalter. Ima 12 i 12a, pa posle 14.

A vidiš, sad sam obratio pažnju, nema nijednog Koreanca sa oznakom 7.

Ali zato se Mazda RX7 uredno pravila decenijama. Toyota RAV 4 još više i tako dalje. Izgleda da to ne važi za sve Azijate.

Back