Hyundai ix35 osiguravajuci sraf za tockove

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
67.575
Na zalost izgubih ga. Zvao predstavnistvo i zvanicni servis, kazu idi kod vulkanizera, vulkanizer kaze zovi predstavnistvo.
Negde sam citao da moze da se naruci kod proizvodjaca da izrade nov, samo im treba sifra (koju imam) ali ne mogu da nadjem na hyundai zvanicnom sajtu.
Neko imao slicna iskustva?

E sad vidite koliko mario opet nema pojma a daje savet.
Cuj zavari sipku?????
To se radi tako sto se nasloni cev punog profila na sraf i onda se macolom udari par puta po srafu koji nece da se odvrne i posle toga ga bukvalno odvrnes sa dva prsta. I tako sa sva 4 i resen problem.
Licno sam gledao mog vulkanizera kako tako radi na BMW X6 od mog rodjaka koji je izgubio adapter.

E sad vidite koliko mario opet nema pojma a daje savet.
Cuj zavari sipku?????
To se radi tako sto se nasloni cev punog profila na sraf i onda se macolom udari par puta po srafu koji nece da se odvrne i posle toga ga bukvalno odvrnes sa dva prsta. I tako sa sva 4 i resen problem.
Licno sam gledao mog vulkanizera kako tako radi na BMW X6 od mog rodjaka koji je izgubio adapter.
Zar nije to kad zapekne sraf, ovde se radi o sigurnosnom?

Na zalost izgubih ga. Zvao predstavnistvo i zvanicni servis, kazu idi kod vulkanizera, vulkanizer kaze zovi predstavnistvo.
Negde sam citao da moze da se naruci kod proizvodjaca da izrade nov, samo im treba sifra (koju imam) ali ne mogu da nadjem na hyundai zvanicnom sajtu.
Neko imao slicna iskustva?
Preko sifre može da se kupi nov adapter ne cekicaj nista ..

Zar nije to kad zapekne sraf, ovde se radi o sigurnosnom?
Poslusaj me jer ja radim sa kolima 20 godina i em sto sam ih prodao u cetvorocifrenoj brojci em sto sam licno na 73-em licnom autu.
Ova mario sto je imao dva automobila u zivotu a sto je dokazano moze da ti drvi i lupeta a da je tako ajde da vidimo kako ce da zavari tu cev na sraf a da ne osteti felnu jer sraf je u rupi zar ne.
Idi kod vulkanizera i videces da ce uraditi ovo sto sam ti rekao. Ti kasnije nabavi adapter u ovlascenom servisu i normalno ces zavrnuti opet te srafove.
Vulkanizer Subex u Novom Sadu je to na moje oci radio i tako znam kako se to radi a on ti je inace na cars.rs forumu moderator pa se tamo uclani i pitaj ga jel se tako radi a onda zakljuci ko je u pravu.
I kad uradis obavezno pisi na forumu pa da se ustanovi ko je nesto znao a ko ne.

To mi je i ideja ali na njihovom sajtu nema te opcije, da se naruci. Sutra zovem opet predstavnistvo ali mi nesto ne ulivaju poverenje. Najradije bih izbegao da dam nekomome da nateze i cekica, pa onda da se hvata za glavu.
Nzn kako je u Srbiji, verovatno Dule zna ali preko je odem do radnje dam im sifru i dobijem novi..Nisam nikad cekicao vario i sl a moze I ovo sto ti Dule govori samo ces morati posle da kupiš nov set..Tako da ti bolje odmah kupiti iadapter za tr sarafe ako može ..
.

Poklopices se ti sa usima kad ti bude javio kako se to radi.
Varis na felni a treba da je neostetis?
To moze samo kod tebe.
Ili si mislio da nije bitna felna nego cilj da skines sraf.
Cujte,zavari na felni a sraf u rupi?????
Vidis ja sam masinac i malo se razumem u neke stvari i nisam pao s kruske kako ti mislis za vecinu nas.

Back