Eru
Aktivan član
- Poruka
- 1.105
Zna li neko kako se ova biljka zove u Srbiji jer nisam mogao naći na google pretragu bilo šta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video sam to i kada googlam ne izlazi mi biljka koja izgleda kao ova moja.Flamingo
Ovo meni liči na FlamingoVideo sam to i kada googlam ne izlazi mi biljka koja izgleda kao ova moja.
Ne bih došao na forum da pitam da mi je AI dao zadovoljavajući odgovor. Nadao sam se da ima ljudi koji su bolje upoznati sa cvećem i znaju kako ih cvećari zovu.Evo šta kaže AI
Ova biljka je Hypoestes phyllostachya, poznata i kao konfeti biljka ili pegavi list.
Svetlost: Preferira svetla mesta bez direktnog sunca, jer intenzivnija svetlost čini njene mrlje izraženijim.
Zalivanje: Zahteva često zalivanje kako bi zemlja uvek bila vlažna, ali ne natopljena.
Održavanje: Preporučuje se orošavanje listova tokom leta i orezivanje vrhova radi bujnijeg rasta.
Onda se izvinjavam što sam imala želju da pomognem bar malo .. verovatno ce neko bolje znati od AI koji je napisaoNe bih došao na forum da pitam da mi je AI dao zadovoljavajući odgovor. Nadao sam se da ima ljudi koji su bolje upoznati sa cvećem i znaju kako ih cvećari zovu.