Hvata me nostalgija

Kako godine prolaze - sve vise me hvata nostalgija....

Uhvatim sebe kako lutam po Facebuku i trazim neke stare prijateljice i prijatelje koji mozda vise nisu ni zivi....

Kada nikoga od njih ne nadjem - tuzan sam...:sad2:

Pa vrati se. Mislim, nadam se da možeš i fizički (pominjao si da si imao nekih zdravstvenih problema) a i papirološki. Bar na neko vreme. A nećeš tek tako lako naći prijatelje na fejsbuku, bolje ih potraži lično.

Kako godine prolaze - sve vise me hvata nostalgija....

Uhvatim sebe kako lutam po Facebuku i trazim neke stare prijateljice i prijatelje koji mozda vise nisu ni zivi....

Kada nikoga od njih ne nadjem - tuzan sam...:sad2:

Nemoj tako Blajbi. Ima valjda i mlađih s kojima možeš lepo da se družiš. Ne znam, možda su i godine u pitanju. Takav osećaj još nisam imao.

dobro ali bar neki od zajedničkih drugara ili njihova deca su na fejsbuku? eto konakta
a ako su mrtvi pa ebiga kao što se nismo bolje družili, ne znam ja kad probam da ispravim vratim se na neki stariji obrazac

dobro ali bar neki od zajedničkih drugara ili njihova deca su na fejsbuku? eto konakta
a ako su mrtvi pa ebiga kao što se nismo bolje družili, ne znam ja kad probam da ispravim vratim se na neki stariji obrazac

Ima dece od starih drugara, ali sa njima nemam sta da pricam osim da pitam "Kakoi su tata i mama, sta rade...?"

A nekada ni ne znam ni ko su, jer ima puno ljudi sa istim imenom i prezimenom.

Cist moj slucaj, sednem ispred kafica i ako niko poznat ne prodje,
prosto ne znam sta bih sa sobom. Srecom uvek se pojavi neko nov,
pa odigramo partiju bilijara ili se napijemo.
A da, prica je o face booku, sorry. :)

Back