Ja mislio shiptari kad ono njihova braca

Ne piše.
To bi trebalo pisati na hramu Sv. Save u Beogradu.
Ja mislio shiptari kad ono njihova braca![]()
sta mislis da se naprave i saobracajni znaci sa upozorenjem 'Cuvaj se Kuge, Gladi i Hrvata?koliko bi bili ucinkoviti,sta mislis glede toga.
jedno pitanje cenjena M.Zagorko, kako to vi zagorci pricate ekavicu, jeste nekad bili Srbi i sta se desilo?Ma šteta trebali su to prenamjenit u hram za istjerivanje vještica
jedno pitanje cenjena M.Zagorko, kako to vi zagorci pricate ekavicu, jeste nekad bili Srbi i sta se desilo?
jedno pitanje cenjena M.Zagorko, kako to vi zagorci pricate ekavicu, jeste nekad bili Srbi i sta se desilo?
Mislis?Da li si cuo za Republiku Srpsku?Sve što će doprinjeti tome da se otrijeznite i da shvatite da zapadno od Drine nemate što tražiti, podržavam i pozdravljam.![]()
Mislis?Da li si cuo za Republiku Srpsku?
hajd' nek ti bude onda je laponski.Kajkavci su ekavci, dragi kolega.
Ekavica nije nikakav srpski ekskluzivitet.
hajd' nek ti bude onda je laponski.
u tamnom vilajetu zvanom jos i Bosna kazu, Boze kceri da te beg uzme, samo cigani oko kuce. hocu reci, zelje su jedno a stvarnost drugo.ako mislis do ukidanja Bosne, slazem se.evo i Hrvati u Bosni traze svoj entitet.kakvo je vase cenjeno misljenje glede tih problema?Jedan od entiteta u BiH, do ukidanja.
![]()
u tamnom vilajetu zvanom jos i Bosna kazu, Boze kceri da te beg uzme, samo cigani oko kuce. hocu reci, zelje su jedno a stvarnost drugo.ako mislis do ukidanja Bosne, slazem se.evo i Hrvati u Bosni traze svoj entitet.kakvo je vase cenjeno misljenje glede tih problema?
cenjena M.Zagorko moram da vas upitam nesto sto mozda nije uobicajeno .da li verujete u Boga?? ako jeste kako kao vernik gledate na pretvaranje jedne crkve,sinagoge,pagode u disko klub, kafanu, bilo cija da je.ili je mozda to u redu zato sto je srpski verski objelt?Ma šteta trebali su to prenamjenit u hram za istjerivanje vještica
Nista dodao ni oduzeo nisam
Svaka cast![]()
Zbog takvih stvari kako si ti sad uradio, Goebels je bio Hitlerov miljenik.![]()
Ne znam ja mnogo o vasim saveznicima,vise sam proucavao pobednicku stranu![]()
Moje mišljenje je da se pripadnici sva tri naroda BiH moraju vratiti tamo odakle su protjerani i da nastave živjeti kao ljudi, bez teritorijalnih, nacionalnih i bilo kakvih drugih podjela.
Povratkom sjedišta Hercegovačke eparhije (ili kako se zove) iz Trebinja u Mostar učinjen je značajan korak k tome cilju.
Ne bi bilo prirodno stanje da se RS odvoji od BiH, a da je vjernicima sjedište eparhije u drugoj državi.
Dakle, jasno je da se projekat samostalne Srpske polako napušta.
To od 1944.
A prije je bila druga pjesma.![]()
A možda je trebalo udijeliti vašim sektašima
Хвала вам, сад знамо на чему смо![]()
Lambada!![]()
Lambada!![]()