Hvalite li svog dragog?

ne hvalim ga a jos manje ga ogovaram
druga je stvar iznosenje nekog problema najboljem prijatelju ako imamo probleme u vezi...
nista bednije od zenica koje cujem ponekad kako do beskonacnosti pljuju muzeve ili decka pa se takmice koja ce vise bljuvotina da iznese.
Znači pozitivna nula:mrgreen:
Primetio sam taj fenomen...Osećaju se valjda nadmoćne kad ga izrešetaju sa prijateljicama.Često su takve baš majušne u stvarnim odnosima sa svojim ''dragim''...

Znači pozitivna nula:mrgreen:
Primetio sam taj fenomen...Osećaju se valjda nadmoćne kad ga izrešetaju sa prijateljicama.Često su takve baš majušne u stvarnim odnosima sa svojim ''dragim''...

pa necu da ga reklamiram, hocu samo ja da znam koliko je dobar proizvod :mrgreen: i da vredi svake sekunde zavodjenja koju sam dala :D

posto i ja vredim svake sekunde zavodjenja, nemam potrebu da sebi dizem cenu hvaleci se ulovom. :mrgreen:

a jos manje da ga pljujem, meni drago bice? Nikako, pa cak i kad me nervira, ja sam odana.:cool:

Poslednja izmena:
Zene cesto vole da pricaju o svojim partnerima sa drugim osobama (prijateljima, roditeljima, poznanicima...)...

Neke ih hvale, neke kude, a neke su i neumerene u svemu tome.

Da li pred drugim personama uvek hvalite svog muza (ili decka) ili pustate da ga drugi kude?

Kako se ponasate kad neko (ko vas ne zna) u drustvu kaze: "On? Pa taj je kvaran ko supalj zub!"

Ružno je hvaliti se, to neka urade drugi. Ali, tamo gde treba i ako treba, naravno da ću reći iskeno za sve njegove dobre osobine. Loše ne pričam van kuće, naravno.

Oči bih vadila ako neko za mog muža kaže išta ružno u mom prisustvu. Samo ja to smem :mrgreen:
Mislim da je to do vaspitanja.

Zene cesto vole da pricaju o svojim partnerima sa drugim osobama (prijateljima, roditeljima, poznanicima...)...

Da li pred drugim personama uvek hvalite svog muza (ili decka) ili pustate da ga drugi kude?

Kako se ponasate kad neko (ko vas ne zna) u drustvu kaze: "On? Pa taj je kvaran ko supalj zub!"

volim da pricam o njemu jer se ponosim njime i nasom vezom, bolju vezu i decka nisam imala. branim ga ako ga neko kudi a znam da nije u pravu. da neko kaze da je moj dragi kvaran kao supalj zub pala bih odmah u vatru jer to moze da kaze samo neko ko mu zavidi,a ja kakva sam odmah bih mu uzvratila, tj. spustila na najgori nacin. onaj ko ga zna i dobar je sa njim tako nesto nikada nebi izjavio.

dan-zaljubljenih-cestitka.jpg

Pred drugima ga UVEK branim, a kad smo sami, druga priča:rumenko:

Ja ne umem da se foliram - ako sam besna onda sam besna, ako je nešto zeznuo onda je zeznuo, ako baš nije umesno onda radije prećutim nego da ga branim ako je kriv ... Ne lupam, naravno, na sva zvona, već imam 2-3 dobre prijateljice sa kojim sam skroz otvorena i iskrena i obožavamo da izogovaramo naše muške do besvesti. Mada, ne znam da li bi se iznošenje istinitih činjenica moglo nazvati ogovaranjem.:per:

Nikad, baš nikad, u društvu ne govorim o svojim privatnim detaljima iz života i o čovjeku s kojim jesam. Takvo što osobno mogu razgovarati samo s prijateljicama s kojima si sve možemo reći i o svemu govoriti. Ali, i to je onda privatno zaista, u društvu za razliku od onih koje vole često o tome govoriti, to ne radim :)

Back