Nema sujetnijeg stvorenja od muskaraca, kako da ih onda ne hvalimo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema sujetnijeg stvorenja od muskaraca, kako da ih onda ne hvalimo![]()
Znači pozitivna nulane hvalim ga a jos manje ga ogovaram
druga je stvar iznosenje nekog problema najboljem prijatelju ako imamo probleme u vezi...
nista bednije od zenica koje cujem ponekad kako do beskonacnosti pljuju muzeve ili decka pa se takmice koja ce vise bljuvotina da iznese.
Znači pozitivna nula
Primetio sam taj fenomen...Osećaju se valjda nadmoćne kad ga izrešetaju sa prijateljicama.Često su takve baš majušne u stvarnim odnosima sa svojim ''dragim''...
Jednom sam se žalila kod gazdarice kako on stalno hoće đinđi minđi, pa smo dobili otkaz zbog njene ljubomore. Izgleda da je shvatila da ga hvalim, pa sam od tada prestala.
Zene cesto vole da pricaju o svojim partnerima sa drugim osobama (prijateljima, roditeljima, poznanicima...)...
Neke ih hvale, neke kude, a neke su i neumerene u svemu tome.
Da li pred drugim personama uvek hvalite svog muza (ili decka) ili pustate da ga drugi kude?
Kako se ponasate kad neko (ko vas ne zna) u drustvu kaze: "On? Pa taj je kvaran ko supalj zub!"
Zene cesto vole da pricaju o svojim partnerima sa drugim osobama (prijateljima, roditeljima, poznanicima...)...
Da li pred drugim personama uvek hvalite svog muza (ili decka) ili pustate da ga drugi kude?
Kako se ponasate kad neko (ko vas ne zna) u drustvu kaze: "On? Pa taj je kvaran ko supalj zub!"
Šta mu dođe ovo đinđi minđi?Jednom sam se žalila kod gazdarice kako on stalno hoće đinđi minđi, pa smo dobili otkaz zbog njene ljubomore. Izgleda da je shvatila da ga hvalim, pa sam od tada prestala.
Kakva su vremena došla!Neke bogami i biju.
(Kad vas žena pobeđuje u tenisu, promenite sport, kad vas žena pobeđuje u boksu, promenite ženu)
hvalim ga jer imam cime da se hvalimne preterujem u tome i ne pricam kada me ne pitaju
mnoge devojke i zene mi zavide kakvog muza imam![]()
a sto bi ti zavidele???....i tako samo vi znate kako vam je.....
naravno da mi znamo, ali vide ono sto se da videti
ali to moze biti sarena laza.....sustina moje izjave je da je zavist uzasno glupa emocija....potpuno iracionalna.....i detinjasta.....