Od kada sam radio u IMP za kikiriki i H2O, a JNA i IMP na meni zgrtali ogromne pare. Pa onda su me pukiji iz Generalstaba poslali u Vukovar, jedna prica. A kada sam preziveo, i vratio se, trazili da nastavim da radim pregalacki za kikiriki i H2O. I onda je pocelo... Iebao sam im mamu na svakom sastanku, pa vise nisu smeli da dodju u IMP. Pa direktor nije smeo ni da zucne i da mi da otkaz, nije imao zamenu. Pa sam ja direktoru dao otkaz i naloopao ga mentalno, da nije znao gde se nalazi.
Pa sam otisao u CAN, pa sam bio po celom svetu... A ovi tamo cvileli, jer je za mnom iz IMPa otislo 500 engineera (naiebao sam im se mame na svoj unikatan nacin).
2002. sam se vratio u Beograd iz USA, i radio opet za kikiriki i H2O. Niko me nije zarezivao. Direktor me zamalo otpustio 2005. u leto kao isluzeni tehnoloski visak.
Pa sam opet 2007. otisao u USA. Ovoga puta sam napravio (nenadano) karijeru! Pa sam 2011. poceo da radim u Minhenu. Za ogromnu IT svetsku kompaniju. Radio sam interesantan posao, i upoznao gomilu bavarskih engineera, ispekao zanat, i krenuo da radim Linux 1000%.
Pa su ovi iz VTIa hteli da uspostave kontakt sa mnom, zbog navodjenja raketli Sumadija i turbovratilnog Strsljena. To im NIJE uspelo jer su se ponasali kao bolesna goveda. Pa me VBA i BIA pratili 5 godina, i angazovali mafiju Sime Cigana da se spajtaju sa mnom. Pa su isti ti ljudi, koji su me otsutali i odiebaus 2005. kao tehnoloski visak nasilu pokusali da dovedu u raketlanu EDePro, gde je cekala specijalna ekipica VBA, zamalo krvca moja i njihova da se prolije... Pa se sada ja, VBA i BIA lazurimo, i ja ih "namestam" onako krvavo, jer su potpuno pukli u suludoj akciji: Raketla 007 (koji bolesnici)...
_______
Volim i ja vas, JNA, Vojsko SRJ, VS, komjunisti(njo) i Nenade! Obozavam vas!
_nobody_