Хвала војсци СР Југославије ....Волимо те отаџбино наша!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
кроз године које пролазе и сећања које остаје , никад нисам имала могућности , нити простора, прилике да захвалим војсци СР Југославије за одбрану мога живота и живота мени блиских људи за време НАТО агресије 1999 године ..Осећала сам се сигурно док су падале бомбе јер сама знала да је војска уз нас ..и ако многи тврде да одбрана није била довољно , ипак памтим онај звук ПВО пре сваке бачене бомбе ...то је мени био велики знак да неко мисли на мене и да чува мој живот ..........Хвала ти председниче и хвала војсци Савезне Републике Југославије на овом сачуваном животу ...

Od kada sam radio u IMP za kikiriki i H2O, a JNA i IMP na meni zgrtali ogromne pare. Pa onda su me pukiji iz Generalstaba poslali u Vukovar, jedna prica. A kada sam preziveo, i vratio se, trazili da nastavim da radim pregalacki za kikiriki i H2O. I onda je pocelo... Iebao sam im mamu na svakom sastanku, pa vise nisu smeli da dodju u IMP. Pa direktor nije smeo ni da zucne i da mi da otkaz, nije imao zamenu. Pa sam ja direktoru dao otkaz i naloopao ga mentalno, da nije znao gde se nalazi.

Pa sam otisao u CAN, pa sam bio po celom svetu... A ovi tamo cvileli, jer je za mnom iz IMPa otislo 500 engineera (naiebao sam im se mame na svoj unikatan nacin).

2002. sam se vratio u Beograd iz USA, i radio opet za kikiriki i H2O. Niko me nije zarezivao. Direktor me zamalo otpustio 2005. u leto kao isluzeni tehnoloski visak.

Pa sam opet 2007. otisao u USA. Ovoga puta sam napravio (nenadano) karijeru! Pa sam 2011. poceo da radim u Minhenu. Za ogromnu IT svetsku kompaniju. Radio sam interesantan posao, i upoznao gomilu bavarskih engineera, ispekao zanat, i krenuo da radim Linux 1000%.

Pa su ovi iz VTIa hteli da uspostave kontakt sa mnom, zbog navodjenja raketli Sumadija i turbovratilnog Strsljena. To im NIJE uspelo jer su se ponasali kao bolesna goveda. Pa me VBA i BIA pratili 5 godina, i angazovali mafiju Sime Cigana da se spajtaju sa mnom. Pa su isti ti ljudi, koji su me otsutali i odiebaus 2005. kao tehnoloski visak nasilu pokusali da dovedu u raketlanu EDePro, gde je cekala specijalna ekipica VBA, zamalo krvca moja i njihova da se prolije... Pa se sada ja, VBA i BIA lazurimo, i ja ih "namestam" onako krvavo, jer su potpuno pukli u suludoj akciji: Raketla 007 (koji bolesnici)...
_______

Volim i ja vas, JNA, Vojsko SRJ, VS, komjunisti(njo) i Nenade! Obozavam vas! :hvala:

_nobody_

Hvala onima koji izgubise svoje zivote i ostadose invalidi a drzava Srbija tj. narod neka se stidi kako su im vratili.

Pridružujem se. Ne samo da vojnicima nije vraćeno kako valja i dolikuje, već su se potrudili da ih što više zgaze, a Vulin na mestu ministra odbrane je samo poslednja stavka u tom ponižavajućem nizu.

Od kada sam radio u IMP za kikiriki i H2O, a JNA i IMP na meni zgrtali ogromne pare. Pa onda su me pukiji iz Generalstaba poslali u Vukovar, jedna prica. A kada sam preziveo, i vratio se, trazili da nastavim da radim pregalacki za kikiriki i H2O. I onda je pocelo... Iebao sam im mamu na svakom sastanku, pa vise nisu smeli da dodju u IMP. Pa direktor nije smeo ni da zucne i da mi da otkaz, nije imao zamenu. Pa sam ja direktoru dao otkaz i naloopao ga mentalno, da nije znao gde se nalazi.

Pa sam otisao u CAN, pa sam bio po celom svetu... A ovi tamo cvileli, jer je za mnom iz IMPa otislo 500 engineera (naiebao sam im se mame na svoj unikatan nacin).

2002. sam se vratio u Beograd iz USA, i radio opet za kikiriki i H2O. Niko me nije zarezivao. Direktor me zamalo otpustio 2005. u leto kao isluzeni tehnoloski visak.

Pa sam opet 2007. otisao u USA. Ovoga puta sam napravio (nenadano) karijeru! Pa sam 2011. poceo da radim u Minhenu. Za ogromnu IT svetsku kompaniju. Radio sam interesantan posao, i upoznao gomilu bavarskih engineera, ispekao zanat, i krenuo da radim Linux 1000%.

Pa su ovi iz VTIa hteli da uspostave kontakt sa mnom, zbog navodjenja raketli Sumadija i turbovratilnog Strsljena. To im NIJE uspelo jer su se ponasali kao bolesna goveda. Pa me VBA i BIA pratili 5 godina, i angazovali mafiju Sime Cigana da se spajtaju sa mnom. Pa su isti ti ljudi, koji su me otsutali i odiebaus 2005. kao tehnoloski visak nasilu pokusali da dovedu u raketlanu EDePro, gde je cekala specijalna ekipica VBA, zamalo krvca moja i njihova da se prolije... Pa se sada ja, VBA i BIA lazurimo, i ja ih "namestam" onako krvavo, jer su potpuno pukli u suludoj akciji: Raketla 007 (koji bolesnici)...
_______

Volim i ja vas, JNA, Vojsko SRJ, VS, komjunisti(njo) i Nenade! Obozavam vas! :hvala:

_nobody_

...

Srbijanski nula,nula i opet nula...

Nista novo...

кроз године које пролазе и сећања које остаје , никад нисам имала могућности , нити простора, прилике да захвалим војсци СР Југославије за одбрану мога живота и живота мени блиских људи за време НАТО агресије 1999 године ..Осећала сам се сигурно док су падале бомбе јер сама знала да је војска уз нас ..и ако многи тврде да одбрана није била довољно , ипак памтим онај звук ПВО пре сваке бачене бомбе ...то је мени био велики знак да неко мисли на мене и да чува мој живот ..........Хвала ти председниче и хвала војсци Савезне Републике Југославије на овом сачуваном животу ...

Kako su se borili, tako su i državu sačuvali.
Pa ta vojska je sa dignuta 3 prsta, slavljenički, napustila deo države, kolevku, i predala okupatoru.

Добро је да су се повукли .. имали су где и код кога ...

Него куда сад .. да се повлаче ? Куда сад кад су се повукли они код којих су се повлачили ....

To ćeš opet morati da pitaš političare, a ja sam siguran da bi se borili do kraja i kada ne bi imali gde...

Немора питати политишаре... Политишари стално дају одговор из питања .. За оне који умеју слушати гледати .. и пришати.

Ено га горе игра ...... Ужива ....

U redu, pošto se slažemo oko toga, da prestanemo malo sa prozivkama na račun vojske? Posebno na današnji dan...

Како на дан Војске избежи Врховне команданте ?!

Па зар није ВОЈСКА оличење својих команданата

Zato što se vrhovni komandant vojske postavlja po političkoj liniji, to je ona civilna kontrola vojske o kojoj je reč. Dakle, razdvajaj stvari, nije vojska kriva što su političari ovakvi, jer da se oni pitaju, sigurno ne bi bilo tako.

Јесте .. Нико није крив ... Војска је слушала наређења... једна је слушала своја наређења .. друга слуђала друга наређења ....

Како је лепо слушати наређење .. нико ниј екрив низашта .. Па ни наредбодавци ... јер .. они нису ништа извршили .. само су написали ....

Da, vojska sluša naređenja, šta tebi nije jasno u toj stavki?

Није ми јасно како после рата сви остану без станова ... а посл ерата политичари војска прва добије станове....

Испада да су војске и политичари тукле све станове само да би после имале а остали немали....

Ето толико мени је јасно... Или ме варају очи уши и разум

Варају те. Јер од почетка погрешно размишљаш.

Није ми јасно како после рата сви остану без станова ... а посл ерата политичари војска прва добије станове....

Испада да су војске и политичари тукле све станове само да би после имале а остали немали....

Ето толико мени је јасно... Или ме варају очи уши и разум

Naravno da te varaju. Jer vidiš, niko nije dužan da tebi da stan. Što se vojske tiče, njima je dužan, jer su oni za razliku od tebe rizikovali svoje živote za svoju zemlju, pa i za mogućnost da ti uopšte imaš stan. Političarima niko opet nije dužan, i to i jeste adresa na koju treba pljuvati, ali vojska nije. Umeš li da razdvojiš te dve stvari?

Хајде просветли у пар реда .. које је право мишљеније

Владимир Лазаревић
командант Треће армијске области Војске Југославије
Ожењен је и има три сина и унука.
Током рата са НАТО-ом, два сина су се све време борила на Космету, иако формацијски нису припадали тамо. Трећи је у то време био малолетан.

Хајде просветли у пар реда .. које је право мишљеније

- - - - - - - - - -

И возач кад уће у аутобус ризикује живот па нико није дуђан да му да .. Већ зато оде у Немачку и САД .....

Политичари и војска су нераздвојни .. Па зар политичар није ВРХОВНИ команданат ?

Vrhovni komandant kao čin ne postoji. To je Vučko izmislio. Predsednik države nema prava da izdaje naređenja vojsci.

И возач кад уће у аутобус ризикује живот па нико није дуђан да му да .. Већ зато оде у Немачку и САД .....

Политичари и војска су нераздвојни .. Па зар политичар није ВРХОВНИ команданат ?

Ne, nije isto. Jer, vozač ima izbora hoće li ući u autobus ili ne, vojnik nema i svesno je na to pristao. I naravno da se te stvari razdvajaju, pošto vojska ne kreira politiku, a vrhovni komandant ne kreira vojnu taktiku i plus dolaze iz različitih sfera društva. Da je vrhovni komandant takođe vojnik koga je Generalštab izabrao da bude na čelu vojske, onda bi imao razloga da pljuješ po svima njima u kompletu. Pošto nije, onda nemaš razloga, osim ako ciljno ne pljuješ po vojsci, a to je već druga stvar.

У сваком случају мора се одати поштовање људима који су се са оружјем из седамдесетих година супротставили највећој војној сили у историји човечанства и намучили је до лудила. Толико су они ту силу излудели да је сукоб завршен документом (резолуцијом 1244) који није био победа али је био толико далеко од онога што је та монструозна сила предвидела (последња понуда из Рамбујеа) да се раздаљина мери светлосним годинама.
Да се у Рамбујеу понудила резолуција 1244 рата највероватније не би ни било.

Back