HVALA TI, SRBIJO! Još jedan Srbin zapalio svoj automobil jer nije prošao tehnički pre

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.068
HVALA TI, SRBIJO! Još jedan Srbin zapalio svoj automobil jer nije prošao tehnički pregled! Devojka i ja smo završili fakultete, došli na selo, a sad... (VIDEO)

1571391_79797979797_ls.jpg

Nakon Požežanina koji je zapalio svoj automobil jer navodno nije prošao tehnički pregled, i koji se kasnije branio da je paljenje bilo slučajno, novi slučaj paljenja automobila od strane vlasnika osvanuo je na društvenim mrežama:

- Ovaj auto smo devojka i ja kupili, nije neki, skupili smo se nekako, održavali, eh, sad, taj auto ima 22 godine, i jeste truo malo. Nije prošao tehnički pregled nažalost, savetovali su me da popravim auto, mene bi to koštalo dodatnih 250 evra, i 300 evra za registraciju - objašnjava akter snimka na početku.

- Tako da smo rešili da ovaj auto zapalimo - kaže on.

Objašnjava da su i on i devojka završili fakultete, došli da žive na selo, ulagali u poljoprivredu, a ne u automobil.

- Hvala ti Srbijo - govori dok poliva automobil benzinom.

Onda nastaje plamen.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...-zavrsili-fakultete-dosli-na-selo-a-sad-video

Да ли Србији следи масовно паљење аутомобила? :think:

Мислим да је у питању вид протеста, не због техничког прегледа, већ против неписменог естаблишмента, против власти, против наопаког друштвеног поретка.

Не гледајте сам аутомобил. Он је средство којим је млади господин желео да пошаље поруку.

Pogrešno je paliti svoj automobil koji treba dovesti u tehnički ispravno stanje.

Koju god poruku da su hteli da pošalju, izabrali su pogrešan način.

Što bi narodna poslovica rekla: "Naljutio se deda na selo pa oceko sebikurac".

Baš tako.

I to veoma pogrešan način koji je mogao da napravi još veću štetu.

Мислим да је у питању вид протеста, не због техничког прегледа, већ против неписменог естаблишмента, против власти, против наопаког друштвеног поретка.

Не гледајте сам аутомобил. Он је средство којим је млади господин желео да пошаље поруку.

Љут је на Србију јер ауто стар 22 године није прошао технички.

Не. Ауто стар 22 године је само средство којим шаље поруку.

Порука нема много везе са аутомобилом.

Да је прошао технички, све би било кул. Не би било поруке, немачких доктора и Србије која кињи народ. Друго, изазвао је општу опасност. Замисли колико би га пљуснули новчано или затвора у Канади да је ово урадио?

Nije naopako ništa u tehničkom pregledu koji zahteva ispravnost vozila kao uslov za registraciju.

Da je nešto slično uradio, al nekim drugim povodom , onda bi se moglo razumeti.

Što se zahvalnosti Srbiji tiče, lepo je što je zahvalan , ipak su on i devojka stekli visoko orazovanje zahvaljujući nama mravima koji punimo budžet ove zemlje.

Sad je red na njih da se upregnu i počnu da vuku srpska kola kako su generacije pre njih radile i u mnogo grđim vremenima.

људи, па нисмо ми сами криви, глупи и остало... па ваљда имамо стране банке које нам не дају да штампамо свој новац (док они то раде) имамо издајнике који нам не дају да радимо, цела европа нам не да да радимо тамо..ЉУДИ НИСМО МИ КРИВИ ОНИ СУ, опаметите се мало!

Back