"Hvala što ne dolazite"

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
"Hvala što ne dolazite" »
06. Septembar. 2011

Posle uspešnih kampanja „U inat svima i uprkos svemu" i „Jesmo li se razumeli", Beogradska filharmonija još jednom je uspela da zaintrigira javnost uoči nove koncertne sezone

Posle uspešnih kampanja „U inat svima i uprkos svemu" i „Jesmo li se razumeli", Beogradska filharmonija još jednom je uspela da zaintrigira javnost uoči nove koncertne sezone.

Nekoliko članova filharmonije izvelo je neobičnu akciju ispred jednog od najpopularnijih lokala u ulici Strahinjića bana.

Iznenađenim gostima i prolaznicima muzičari su priredili mini-koncert na ulici, u žargonu zvanoj Silikonska dolina. Pošto su odsvirali jedan od džez klasika, muzičari su razvukli transparent s porukom "Hvala što ne dolazite", ostavivši goste lokala zbunjenog izraza lica.

Studio B nastaviće da prati sva iznenađenja koja, kako saznajemo, priprema mladi kreativni tim Beogradske filharmonije, kao i predstojeću koncertnu sezonu.

Haha mogu misliti koje su face slozili silikonci, kulturni ugodjaj nicim izazvan:hahaha:
Jos ovakvih akcija fali u Beogradu:worth:

Нина, да ли можда знаш каква је посећеност концертима БГ филхармоније?
Мени је непознато...а силиконци дефинитно не иду, па је усмерен ка безвезе групи. Као да рекламираш улошке у касарни (где нема жена).

Нина, да ли можда знаш каква је посећеност концертима БГ филхармоније?
Мени је непознато...а силиконци дефинитно не иду, па је усмерен ка безвезе групи. Као да рекламираш улошке у касарни (где нема жена).

Od kako je Tasovac došao, posećenost je mnogo porasla.
Za prošlu sezonu, na primer, sve karte su bile rasprodate još u pretplati.
Možda Nina zna nešto više....

Nešto mi nije baš najjasnije šta su filharmonci htjeli da poruče silikoncima...:roll:

Da im je drago što ovi ne dolaze ili da im je žao?:)

Pa, da im kažu da umesto što bleje bzv na ulici, ispijaju piće, tračare, gledaju šta drugi rade i da li njih neko vidi, te pare i vreme ubijaju na kulturnijem mestu uz daleko bolju mjuzu.
Ujedno ih obavestili da Filharmonija ne svira samo Dvoržakov Cello concerto, već i jazz.

Od kako je Tasovac došao, posećenost je mnogo porasla.
Za prošlu sezonu, na primer, sve karte su bile rasprodate još u pretplati.
Možda Nina zna nešto više....

Фино. Иде му тај маркетинг, запошљавање победника Великог брата и лична експонирања у јавности.
Само што и Тасовац, ДС-овац, исто посећује Силиконску долину. Мало нелогично изгледа кад сам себи поручи Хвала што не долазите.
Публика само што не блеји...

odlicna reklama za pocetak sezone.
svakako su se odlicno setili sto su bas ovo mesto odabrali za tako efektnu i besplatnu reklamu,jer dve suprotnosti svakako ce imati veliki odjek u javnosti.
prosto,svi znaju,jer je ovaj dogadjaj bas odjekunuo u javnosti/u svim medijima.
tasovac je genije,to odavno mislim iako mi licno nije bas nesto simpatican

odlicna reklama za pocetak sezone.
svakako su se odlicno setili sto su bas ovo mesto odabrali za tako efektnu i besplatnu reklamu,jer dve suprotnosti svakako ce imati veliki odjek u javnosti.
prosto,svi znaju,jer je ovaj dogadjaj bas odjekunuo u javnosti/u svim medijima.
tasovac je genije,to odavno mislim iako mi licno nije bas nesto simpatican

Da, i ja mislim da je tako.....Čak je jako bogata muzička jesen.
Bemus i Filharmonija se preklapaju u oktobru. Al, dobro, s obzirom na cene karata za Bemus, i naše prazne džepove, neće biti frke.

Фино. Иде му тај маркетинг, запошљавање победника Великог брата и лична експонирања у јавности.
Само што и Тасовац, ДС-овац, исто посећује Силиконску долину. Мало нелогично изгледа кад сам себи поручи Хвала што не долазите.
Публика само што не блеји...

E, za to ne znam...

A, što se tiče ovih eksponiranja, i to njegovo muvanje svuda, ja to vidim samo kao reklamu BF-a. Možda grešim, možda sam naivna...al tako nekako mi deluje.

E, za to ne znam...

A, što se tiče ovih eksponiranja, i to njegovo muvanje svuda, ja to vidim samo kao reklamu BF-a. Možda grešim, možda sam naivna...al tako nekako mi deluje.

Најлакше је нечије напоре омаловажавати, не бих да тако будем схваћен, али, из блиских људи Филхармонији, оних који су деценије провели тамо чуо сам да се ДОМАЋИ АУТОРИ не изводе, да се то игнорише од када је Тасовац дошао и не цене га превише.

Најлакше је нечије напоре омаловажавати, не бих да тако будем схваћен, али, из блиских људи Филхармонији, оних који су деценије провели тамо чуо сам да се ДОМАЋИ АУТОРИ не изводе, да се то игнорише од када је Тасовац дошао и не цене га превише.

Iskreno, nisam cuo ni za jednog autora domace klasicne muzike. Barem, ni za jednog ko je danas ziv.
A ni filharmonija ne izvodi sve nekakve modernizme, to je program koji je proveren.

Vala, što reče Platin, osim Mokranjca, ne sećam se da su prethodne uredjivačke garniture Filharmonije, Narodnog pozorišta, Kolarca....izvodili nekog drugog...... Uvek su repertoar činili stranci; Rusi, Nemci, Italijani uglavnom, sa našim izvodjačima.

Verovatno tu ima nekih varnica, ko zna zbog čega,možda i zbog plata, a, pominje se repertoar.

Наравно да је програм проверен, о томе и говоримо, немамо ми само Мокрањца. Па грешите јер их има баш много, али то није моја област па не могу о њој да причам нити да ређам имена. Имамо и гомилу професора на катедрама на Западу које нико овде не зове.
Београдска филхармонија је државна институција, да ли сте чули да је промовисан неки нови концертни мајстор прошле сезоне на пример или неки диригент, а о композиторима ни да не говоримо. Не смета му, са друге стране, да буде на ПИНКУ у жиријима за некакве таленте ..
То је, пре свега задатак националинх кућа свуда по свету - промоција домаћих стваралаца овде. У реду је да дође свет, али ако се угледа на националне куће, онда и да ради што и оне раде.

Poslednja izmena:

Back