Хвала патријарху Кирилу и великој Русији

Па Зебро није код нас ни пропраћено да је у Украини скупљено преко милион потписа да се Слободану Милошевићу дозволи лечење у болници

Joj, ajde nemoj molim te.
Ja volim čitati tvoje postove sve dok te ne okruže "domoljubi",e tada ih postaje nemoguće čitati.

Kakve to kulture, koja nam je to kultura bliska,šta to delimo sa rusima sem slavenstvo?

Заиста немам времена да ти објашњавам, одох на пиво. А ти трк на часове историје. Или ако те књиге муче, окрени неки руски канал и упореди понашање, хумор, гардеробу, начин живота и наћи ћеш одговор.

Заиста немам времена да ти објашњавам, одох на пиво. А ти трк на часове историје. Или ако те књиге муче, окрени неки руски канал и упореди понашање, хумор, гардеробу, начин живота и наћи ћеш одговор.

A da sada sam shvatila, ti Rusiju posmatraš kao Moskvu. Aj u zdravlje.

Kakve to kulture, koja nam je to kultura bliska,šta to delimo sa rusima sem slavenstvo?
Наследили смо Византијску културу и једни и други.

Порекло: словени

заједнича историја: увек против истих ратовали, никад једни против других, увек савезници

иста вера: православна

Мало ли је?

Због ове изјаве,пореска служба према теби мора да примени овај члан закона

Шупљоглавце треба опорезовати због вишка стамбеног постора.
:hahaha:

Руси и Срби су братски народи, интереси нам се укрштају па је јачање Русија јачање и Србији. Историја ти каже, нема то везе са боловима у пределу препона. Мирна српска Босна.

Super, ako ti tako misliš neka bude...:hahaha:
Uzmimo noviju istoriju, da je Rusiji zaista stalo do toga da sačuva Kosovo u sastavu Srbije, učinila bi bar nešto više od beskorisnih izjava Putina da je Kosovo u sastavu Srbije. Šta je konkretno učinjeno?
Koliko priznavanje Južne Osetije od strane Rusije ide u prilog težnji da Kosovo opet bude vraćeno Srbiji?

Super, ako ti tako misliš neka bude...:hahaha:
Uzmimo noviju istoriju, da je Rusiji zaista stalo do toga da sačuva Kosovo u sastavu Srbije, učinila bi bar nešto više od beskorisnih izjava Putina da je Kosovo u sastavu Srbije. Šta je konkretno učinjeno?
Koliko priznavanje Južne Osetije od strane Rusije ide u prilog težnji da Kosovo opet bude vraćeno Srbiji?

Потурицо српска, ја сам свестан а претпостављам и ти, да шта год ти рекао ти то нећеш прихватити, ајде да прескочимо тај део и попричамо о дејствима руских добровољаца у Босни. Имаш ли нека сазнања из прве руке о њиховим дејствима по синовима Алаха?

pa nas humor je smesan , tako da nema veze sa ruskim , dok se u ruskom filmu ili seriji mozes nasmejati samo od muke , kao i u svim tim socijalistickim sranjima ,osim eventualno Ceha koji jos i znaju da naprave dobru komediju , a ovo ostalo ukljucujuci i Ruse je tuga

pa nas humor je smesan , tako da nema veze sa ruskim , dok se u ruskom filmu ili seriji mozes nasmejati samo od muke , kao i u svim tim socijalistickim sranjima ,osim eventualno Ceha koji jos i znaju da naprave dobru komediju , a ovo ostalo ukljucujuci i Ruse je tuga

Nemoj tako.To sto su im najjaci pisci mracni....pa zbog toga su i citani svuda.Nije zivot samo komedija.
To smo i pokupili od njih.Tragi komediju.

Потурицо српска, ја сам свестан а претпостављам и ти, да шта год ти рекао ти то нећеш прихватити, ајде да прескочимо тај део и попричамо о дејствима руских добровољаца у Босни. Имаш ли нека сазнања из прве руке о њиховим дејствима по синовима Алаха?

Džabe mijenjaš temu, a da nisi dao nikakav odgovor. U redu, čovjek to shvati da nemaš odgovor na moje pitanje.

Čuo sam da ih je bilo po istočnoj Bosni. Bio je i Eduard Limonov na jednom brdu iznad Sarajeva i pucao na grad. Ako je to tebi bratska pomoć srpskom narodu, blago tebi...:dash:

Džabe mijenjaš temu, a da nisi dao nikakav odgovor. U redu, čovjek to shvati da nemaš odgovor na moje pitanje.

Čuo sam da ih je bilo po istočnoj Bosni. Bio je i Eduard Limonov na jednom brdu iznad Sarajeva i pucao na grad. Ako je to tebi bratska pomoć srpskom narodu, blago tebi...:dash:

Схвати како хоћеш, али ако толико вапиш за мојим мишљењем иди тражи теме о осетији и ксоову па прочитај моје поруке и немој да ме замараш глупостима.

Прича се да су били међу најбољим војницима, неки су оставили и своје животе овде. Наводно су за погинулог Руса, убијали по двадесет муслимана. Јел то тачно?

Прича се да су били међу најбољим војницима, неки су оставили и своје животе овде. Наводно су за погинулог Руса, убијали по двадесет муслимана. Јел то тачно?

E to ćeš već morati njih da pitaš. Bitno je da znaš da ih ovdje bilo i kada nekada budeš pričao o muslimanskim dobrovoljcima iz arapskih zemalja, sjeti se i da su Srbi "dobijali pomoć."

E to ćeš već morati njih da pitaš. Bitno je da znaš da ih ovdje bilo i kada nekada budeš pričao o muslimanskim dobrovoljcima iz arapskih zemalja, sjeti se i da su Srbi "dobijali pomoć."

Да, да ти ратници џихада који дрогирани јуришају за Мухамеда су задрти људи. Треба их поштовати. За разлику од потурица које једу прасе и туку по алкохолу ко каћуша по немцу, а притом им дедови били српски. Сада босоноги лупају челом о под. Озбиљни су то проблеми.

Да, да ти ратници џихада који дрогирани јуришају за Мухамеда су задрти људи. Треба их поштовати. За разлику од потурица које једу прасе и туку по алкохолу ко каћуша по немцу, а притом им дедови били српски. Сада босоноги лупају челом о под. Озбиљни су то проблеми.

I kakve sada to veze?:dontunderstand:

Bilo kako bilo, niko nije rekao da te "džihadiste" treba poštovati. Ma nebitno.:bye:

Схвати како хоћеш, али ако толико вапиш за мојим мишљењем иди тражи теме о осетији и ксоову па прочитај моје поруке и немој да ме замараш глупостима.

Ruski dobrovoljci su bili sušta suprotnost retardiranim maloumnim zvjerima mudžahedinima.Rusi su bili heroji!!

istocnosarajevo.jpg

Desjatov K. Arkadijevič

Ratovao kao dobrovoljac u 3.RDO
Poginuo 06.01.1994.godine na Jevrejskom groblju-Srpsko Sarajevo
izvlačeći trudnicu pod snajperskom paljbom.Sahranjen na vojničkom groblju u Donjim Miljevićima.

:evil::evil:

MUDZ3.jpg

Што се тиче музике и књижевности,када би се правиле листе најбољих композитора и најчитанијих писаца у људској историји Руса би свуда било бар 5-6 међу првих двадесет.Тако да је бесмислен било какав покушај деградирања руских духовних вредности и културе.

И љубомора и историја имају утицај али постоји и друга страна медаље- Ако се заиста запиташ доћи ћеш до простог закључка. Са једне стране имаш Америку заштићену својим положајем која није ни имала рат на својој територији осим грађанског. Са друге стране имаш Русију која је због тежег географског положаја увек кроз историју тежила да око себе направи тампон зону која ће је штитити од бројних душмана.

Ма мани ме Америке...

Истина за тежак положај, рекао једном неки руски цар да Русија има само два пријатеља: своју војску и своју морнарицу. Окрутан је ово свет.
А изгледа да су и Руси окрутни једни према другима. Али ти ће преживети и биће поново велики.

ништа, ја думам нешто овако: Волимо ми Русе, ал прво себе. Ко се чува и Бог га чува

Back