Humanitarna sexualna organizacija?

Pa znash da humanitarne organizacije zive od dobrovoljnih priloga,
e a onda se napravi kutije sa malim otvorom iznad i nek svako ubaci po koji dinar unutra, svako onoliko koliko je u mogucnosti. :D

Ćekaj ako sam dobro shvatila ti bi pobrao novce iz tih kutija i onda se bacio na tu vrstu humanitarnog rada? A ja sam mislila da si ti čisti samaritanac!;)
Kad je to za novce onda se i drugačije zove!:zper:

sve humanitarne organizacije su liberalne bljuvotine :D

ko nema šta da karra taj nije ni dostojan karranja,karraju samo Veliki!

magarac.jpg

Svako samo brine da treba nahraniti gladne i napojiti zedne.

Niko ne pricha o tome da je i sex jedna potreba,
a ponekad mozda treba biti human i pomoci drugu/drugarici u nevolji?

Ajde humanitarci da cujem vashe misljenje!

:D

Više bi legao naziv: koristinarci :think:

Najveća je glupost mešati ta dva. Ako je frka bolje sa nekim sa strane. Čemu kvarenje prijateljstva zbog kratkog zadovoljstva :roll:

Poslednja izmena:
Svako samo brine da treba nahraniti gladne i napojiti zedne.

Niko ne pricha o tome da je i sex jedna potreba,
a ponekad mozda treba biti human i pomoci drugu/drugarici u nevolji?

Ajde humanitarci da cujem vashe misljenje!

:D

e ovo je originalana i genijalna ideja!!!
umesto sto ugrozeni skupljaju kurrave, placaju ih i dobijaju bolecine, ovo bi bilo idealno, kao standardna institucija, sve regularno, lekarske kontrole, a dzabe:)

e ovo je originalana i genijalna ideja!!!
umesto sto ugrozeni skupljaju kurrave, placaju ih i dobijaju bolecine, ovo bi bilo idealno, kao standardna institucija, sve regularno, lekarske kontrole, a dzabe:)

Ako neko misli da moze da udeli koji dinar u dobrotvorne svrhe necemo mi imati nista protiv,
a reshilo bi se i problem prostitucije, to vishe ne bi bile onda kurrve vec svetice :D

da pozdravljam ideju ali se ne uclanjujem :manikir:
Nista na silu, ko koliko u srcu svome ljubavi ima neka je podeli i sa drugima ;)

Back