Hub za zaobilaženje YouTube maltretiranja i bezobrazluka

Mastrangello

Domaćin
Banovan
Poruka
4.514
Kanali na YT-u, izmedju ostalog, imaju zaradu i od reklama koje se pojavljuju na njihovim videima.
Tacnije, imaju zaradu od tih reklama, samo ukoliko nisu "skip"-ovane, odnosno, su pustene i odgledane do kraja.
A, ukoliko pratite neki kanal i svidja vam se sadrzaj i videi tih kanala, ne bi trebalo "skip"-
ovati barem reklame od 30 sekundi ili 1 minut,

kako bi pomogli takvim kanalima i omogucili im da ostvare zaradu od reklama.

...ali...

Kako je You Tube postao bezobrazan preko svake mere, pa reklame idu na svakih 5 minuta, a kao "reklame" se pustaju i celi muzicki spotovi pesama mladih, regionalnih, idiota ili cak cele "talk show" emisije od 2 sata...

Zato se otreba za nekim "HUB"-om gde bi se kacili YT videi koje zelite da odgledate, a koji omogucava gledanje videa bez YT bezobrazluka i maltretiranja, se sama namece.

A, ukoliko ste kao ja, pa za nesanicu ili za uspavljivanje pustate neke duze videe sa YT-a, slusajuci ih dok ne zaspite, potreba za "skip"-ovanjem navedenih "reklama" svakih 5 minuta, zna, bas, da bude iritantna i da obesmisli celu nameru.

Stoga i ova tema!

Nije problem zaobici na 100 nacina, ali, kao sto rekoh:
imaju zaradu od tih reklama, samo ukoliko nisu "skip"-ovane, odnosno, su pustene i odgledane do kraja.
A, ukoliko pratite neki kanal i svidja vam se sadrzaj i videi tih kanala, ne bi trebalo "skip"-

...a koristiti ad blockere za takve stvari, stvarno treba biti skotina.

A kako ja i ucim na YT-u i gledam kanale koji dele znanje, besplatno znanje, gledam da im pomognem i ne skipujem bar reklame do 1 minut.
Mute + gledam nesto drugo na drugom tabu i...caskom prodje.

Kanali na YT-u, izmedju ostalog, imaju zaradu i od reklama koje se pojavljuju na njihovim videima.
Tacnije, imaju zaradu od tih reklama, samo ukoliko nisu "skip"-ovane, odnosno, su pustene i odgledane do kraja.

...ali...

Kako je You Tube postao bezobrazan preko svake mere, pa reklame idu na svakih 5 minuta, a kao "reklame" se pustaju i celi muzicki spotovi pesama mladih, regionalnih, idiota ili cak cele "talk show" emisije od 2 sata...

Zato se otreba za nekim "HUB"-om gde bi se kacili YT videi koje zelite da odgledate, a koji omogucava gledanje videa bez YT bezobrazluka i maltretiranja, se sama namece.

A, ukoliko ste kao ja, pa za nesanicu ili za uspavljivanje pustate neke duze videe sa YT-a, slusajuci ih dok ne zaspite, potreba za "skip"-ovanjem navedenih "reklama" svakih 5 minuta, zna, bas, da bude iritantna i da obesmisli celu nameru.

Stoga i ova tema!
Brave, Brave, Brave i nema reklama.

ukoliko pratite neki kanal i svidja vam se sadrzaj i videi tih kanala, ne bi trebalo "skip"-ovati barem reklame od 30 sekundi ili 1 minut,
Такви канали нека пропадну, превише је оних који хоће да зарађују и живе од јутјуба.Изворно је јутјуб био сајт преко кога су корисници објављивали своје видео снимке без комерцијалног интереса.Сада се то комерцијализовало и сада свако хоће хлеба без мотике.

Такви канали нека пропадну, превише је оних који хоће да зарађују и живе од јутјуба.Изворно је јутјуб био сајт преко кога су корисници објављивали своје видео снимке без комерцијалног интереса.Сада се то комерцијализовало и сада свако хоће хлеба без мотике.

Не одређујеш ти шта је хлеб, а шта мотика

Vremena se menjaju.
A ti ako zamisljas da je to lako i da svako moze...izvoli...kreni, a zaradu cemo da podelimo.

Mene neizmerno raduje znanje koje mi neko da, a jos kada je besplatno, najmanje sto mogu da uradim je da im omogucim da imaju neku koristi i zaradu od toga.
E sad, sto je YT postao toliko bezobrazan, pa su mu reklame i cele emisije od 2 sata, to je vec druga stvar.

То је друго

Ви комуњаре волите да држите и нож и погачу

И казан и кутлачу

Има ту неке болести
Стварно је болесно што нећу да гледам рекламе, али шта да се ради.

Нека лепо закључају канале и само ко плати може да их гледа, па да видимо како ће да прођу.

Vremena se menjaju.
A ti ako zamisljas da je to lako i da svako moze...izvoli...kreni, a zaradu cemo da podelimo.

Mene neizmerno raduje znanje koje mi neko da, a jos kada je besplatno, najmanje sto mogu da uradim je da im omogucim da imaju neku koristi i zaradu od toga.
E sad, sto je YT postao toliko bezobrazan, pa su mu reklame i cele emisije od 2 sata, to je vec druga stvar.
Ја већ плаћам интернет, ИПТВ, мобилни телефон, и нећу још да плаћам неке ликове који су умислили да треба да живе од јутјуба.

Pa kako misliš da ti gledaš i dobijaš informacije koje ti trebaju a da to finansira neka dobra duša koja će besplatno da radi i sve servira. Od onoga koji pravi taj kontent i provede sate ili dane dok radi obradu nekada i više u zavisnosti koji kontent pravi, pa do same platforme troškova kompanije i zaposlenih i sl što se meri milijardama.
Naravno da neće ići, ako nećeš pretplatu koja je više nego simbolična čak i za Srbiju i 100% eliminiše reklame, onda istrpi reklame koje globalno plaćaju sve to za sve vas. Pošteno da poštenije ne može biti. Imaš izbor.

YT i njegovo gledanje nije bogom dano pravo, nego izabrana video platforma,koju uvek možeš da ne gledaš. Čim toliko kukate znači da vam ipak koristi.Evo VIMEO je besplatan, lepo pređite tamo, valjda ima to što tražite..ili ne ipak?

нећу још да плаћам
Ne bi ih ti ni placao.
4a13d58aa722c95b8ce4c60dc8e3690b.gif

неке ликове који су умислили да треба да живе од јутјуба.
Nisu nista umislili, to su radili i pre nego sto su uvideli i shvatili da bi ono sto su i inace radili mogao da im bude i "posao", odnosno da od toga zive.

Pa kako misliš da ti gledaš i dobijaš informacije koje ti trebaju a da to finansira neka dobra duša koja će besplatno da radi i sve servira. Od onoga koji pravi taj kontent i provede sate ili dane dok radi obradu nekada i više u zavisnosti koji kontent pravi, pa do same platforme troškova kompanije i zaposlenih i sl što se meri milijardama.
Naravno da neće ići, ako nećeš pretplatu koja je više nego simbolična čak i za Srbiju i 100% eliminiše reklame, onda istrpi reklame koje globalno plaćaju sve to za sve vas. Pošteno da poštenije ne može biti. Imaš izbor.

YT i njegovo gledanje nije bogom dano pravo, nego izabrana video platforma,koju uvek možeš da ne gledaš. Čim toliko kukate znači da vam ipak koristi.Evo VIMEO je besplatan, lepo pređite tamo, valjda ima to što tražite..ili ne ipak?
Ako si na mene mislio i meni se obracao, trebalo bi da procitas sta sam rekao:
[]Kanali na YT-u, izmedju ostalog, imaju zaradu i od reklama koje se pojavljuju na njihovim videima.

...ali...[/]

najelegantinije je da gledas na Brave-u, a paralelno pustis isti video na youtube na mute
Ha... Ovo mi nije palo na pamet.
Previse mi tu peripetija za tako nesto, a i necu da mi YT na drugom browseru ide pola noci i crpi bateriju telefona.

Који наши јутјубери имају запослене?

Ako si na mene mislio i meni se obracao, trebalo bi da procitas sta sam rekao:
Obraćao sam se generalno svima koji imaju mišljenje da YT postoji radi njih a ne onih koji su to stvorili i čine ga onim što jeste.

Da sam želeo direktno tebi ili bilo kome jednostavno bih te citirao. Dakle ne, a drago mi je što si počeo ovu temu, uvek kada pročitam pojedina mišljenja podsetim se zašto prezirem ovo okruženje, terminalno zatrovano proleterijatom.

Back