Huawei mobilni telefon

Ne samo da trebaju bez njih se ne može zamisliti pametni telefon.
Може. Можеш без проблема да сурфујеш и све да радиш са искљученим Гугл сервисима. Једино ако је неко послован човек па треба да прати у секунду када му стижу мејлови, мени лично толика прецизност не треба.

Данас је стила нова апликација за превоз у Београду и на АppGallery. И то сад има.
Pogledajte prilog 1392178
Глас за Јандекс мапе. Има превоз, има све

https://yandex.com/maps/
:)
 
Купио нови Хуавеи. Први утисак :презадовољан..једино што батерија краће траје али срећа у несрећи има пуњач који експресно пуни брзо. Буквално за секунду , две 1 проценат.
Не осетим да има проблем са гугл сервисима. Још се упознајем са телефоном.
 
Може преко GBox-a. То је вирутални машина који преузима програме са Google Play-a па је онда могуће и да се пријавиш на Google Maps што је иначе не можеш кад преузимаш аплиакцију са треће стране. Процедура је једноставна и захтева нормално да се пријавиш на Google Play унутар
контејнера. Наравно увек можеш као на компу преко browser-a. ☺️

Мада за навигацију имаш и алрнеративе на AppGallery - PetalMaps, OsmAnd, TomTom, HereWeGo...

За пошту се пријавиш помоћу Huawei EMail-a најнормалније.

Viber и Telegram имаш на АppGallery регуларно.
I preko tih virtuerlnih tojest zamnskih aplikacija hoce da kasne obavestenja samo tako. I moras cesto da kopas po sistemu-jer se G aplikacije nalaze u pod-sistemu.
 
U kuci se koristio Huawei honor p8 lite, p smart 2019. Aktivan p smart 2020 i Honor x8. P8 Lite je za sada Moto one action bio avion iako je bio star dve, tri godine. Kamera milion puta bolja bila. Jedino imao 16 gb, pa sam uzeo Moto zbog memorije i reklame da imaju odlicnu action kameru.
 

Back
Top