Huawei mobilni telefon

Имам P40 ево сад ће три године и убедљиво ово је најбољи телефон који сам имао. Заштита је врхунска, сваког месеца имаш редовну надогрању, све ради добро и глатко. Што се тиче Google програма ни то више није препрека ако ти баш требају све може преко GBox-a да се инсталира. За mail користиш Huawei Email клијент где се нормално пријавиш а за Google календар можеш да се пријавиш преко Business Calendar + (има љубичасту икону са 30). Све има. Office програме имаш WPS, OnlyOffice и Microsoft Office у AppGallery. Што се тиче Browser-a имаш у АppGallery Vivaldi, Opera и Edge. ☺️

За додатне прогрaме користиш можеш да користиш и F-droid и Petal Search.

Poslednja izmena:
Имам P40 ево сад ће три године и убедљиво ово је најбољи телефон који сам имао. Заштита је врхунска, сваког месеца имаш редовну надогрању, све ради добро и глатко. Што се тиче Google програма ни то више није препрека ако ти баш требају све може преко GBox-a да се инсталира. За mail користиш Huawei Email клијент где се нормално пријавиш а за Google календар можеш да се пријавиш преко Business Calendar + (има љубичасту икону са 30). Све има. Office програме имаш WPS, OnlyOffice и Microsoft Office у AppGallery. Што се тиче Browser-a имаш у АppGallery Vivaldi, Opera и Edge. ☺️

За додатне прогрaме користиш можеш да користиш и F-droid и Petal Search.
Значи може Гугл навигација и пошта,Вибер..?

Значи може Гугл навигација и пошта,Вибер..?

Може преко GBox-a. То је вирутални машина који преузима програме са Google Play-a па је онда могуће и да се пријавиш на Google Maps што је иначе не можеш кад преузимаш аплиакцију са треће стране. Процедура је једноставна и захтева нормално да се пријавиш на Google Play унутар
контејнера. Наравно увек можеш као на компу преко browser-a. ☺️

Мада за навигацију имаш и алрнеративе на AppGallery - PetalMaps, OsmAnd, TomTom, HereWeGo...

За пошту се пријавиш помоћу Huawei EMail-a најнормалније.

Viber и Telegram имаш на АppGallery регуларно.

Poslednja izmena:
Хвала. Већ сам одабрао који Хуавеи ћу купити који одговара мом пакету у Јетелу и за мој буџет.
Ова Моторола багује већ дуже време а и генерално је лоша, сваки други дан тражи сим па онда морам рестарт. Самсунг који сам имао такође није ми одговарао. Већ сам имао у прошлости Хуавеи и њиме био презадовољан тако да ћу опет. Стара љубав заборава нема. )

Meni to nekako bez veze. Da skidas piratkse aplikacije koje mogu imati trojance...

Не скидаш апликације са ApkPure-a ако то не желиш можеш и преко GBox-a где апликације које немаш иди диркетно са Google Play Store-a. Mada АpkPure није пиратски. Aptoide има пиратске апликације. Наравно за ОpenSource апликације ту је F-Droid.☺️

Данас је стила нова апликација за превоз у Београду и на АppGallery. И то сад има. ☺️
F3GeJV6XgAAfPDt.jpeg

imao sam i nokiu E7 koja mi milion puta padala i nikad joj nista nije falilo.
Imam sad Nokiu N8 koji mi jednom pao i jednom sam ga zavrljacio iznervirao sam se nesto na moju pokojnu zenu i naravno, nista mu nije falilo.

Back