K
Kostolac
Gost
da li volim muziku?
da bi odredio da li volis muziku moras prvo da odredis da li volis sebe?ukoliko se volis, onda se zapitaj sta je to muzika, i sta je to voleti...Kostolac:da li volim muziku?
Iggy:I ja bih hteo sladoled sa cokoladom,ali sam na poslu i nema ko da mi ga donese!
. . .:A zasto je to bitno kako se kaze? I ovako ce uskoro [pola srbije govoriti albanski, a pola Madjarski
Sto? Pa ja cu onda biti u EUdie_happy:. . .:A zasto je to bitno kako se kaze? I ovako ce uskoro [pola srbije govoriti albanski, a pola Madjarski
'Aj, ne baksuziraj please!![]()
E lepo si mu rek'o!Courtney:Ne kaze se HTEO BI,NEGO HTEO BIH!!!!!!!!!!!!!!![]()
JA SAM ZENSKO!!!!!!!!!!!!Iggy:E lepo si mu rek'o!Courtney:Ne kaze se HTEO BI,NEGO HTEO BIH!!!!!!!!!!!!!!![]()
Meni je bitno. . .:A zasto je to bitno kako se kaze? I ovako ce uskoro [pola srbije govoriti albanski, a pola Madjarski
PP da ides u drustveni ili jezicki kad ti je toliko bitno.Courtney:Meni je bitno. . .:A zasto je to bitno kako se kaze? I ovako ce uskoro [pola srbije govoriti albanski, a pola Madjarski
Ja sam jos u osnovnoj. . .:PP da ides u drustveni ili jezicki kad ti je toliko bitno.Courtney:Meni je bitno. . .:A zasto je to bitno kako se kaze? I ovako ce uskoro [pola srbije govoriti albanski, a pola Madjarski
:shock: Aj sada reci da si jos i kod uciteljice. . . Pa sa srecom kad budes upisivala srednju.Courtney:Ja sam jos u osnovnoj. . .:PP da ides u drustveni ili jezicki kad ti je toliko bitno.Courtney:Meni je bitno. . .:A zasto je to bitno kako se kaze? I ovako ce uskoro [pola srbije govoriti albanski, a pola Madjarski![]()
![]()
Ali,da upisacu filolosku