Hteli su da vide hoću li se ja ugušiti!

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.442
Link
U OŠ "Branko Radičević" u Boljevcima kod Surčina prošlog četvrtka u popodnevnoj smeni učenik starijeg razreda je po celoj učionici i katedri prosuo bočicu jakog parfema.
Posledicu su osetile pojedine učenice, ali ponajviše nastavnica ruskog jezika, Borka Milošević, kojoj je pozlilo, jer je astmatičar, pa je na času počela da se guši.
Borka Milošević, osim toga što je astmatičar, u školu ide uz pomoć štapa. Ona kaže da osoblje škole i učenici znaju da je astmatičar, kao i da ponekad i na časovima koristi pumpicu.

Problematični učenik je navodno namerno isprskao parfem s ciljem da ugrozi zdravlje profesorke, a o tome ali i motivima za ovakve podvige govorila je u "Pulsu Srbije" Jelena Kenić, školski pedagog i psiholog.

- Situacija je, po nastavnicu, bila izuzetno stresna. Međutim, kao što je i nastavnica rekla, smatram da je sve to proniklo iz dečje šale, s ciljem zabave. Deca nastoje da rade stvari u školi da bi bili drugima zanimljivi, kako bi isprovocirali situaciju koja izaziva uzbuđenje, ali i da oduzmu malo od časa, to su svakodnevne stvari u školi. Takvo ponašanje svakako nije opravdano ili dobro, doduše u školama se često dešava da deca na bombastičan i pogrešan način teže da budu u centru pažnje - započela ja Kenić.

Zanimljiv način da se neko malo našali, ili sam ja opet, zaostala u vremenu, prostoru :mrgreen:
 

Back
Top