HTC HD7

• Začetnik teme Začetnik teme amza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

amza

Ističe se
Poruka
2.288

Imam ovog lepotana od kad je izasao na trziste nekih 6 meseci

Extra mob doduse i mnogo skup za nase uslove.Win7 je mlad operativni sistem i mora jos puno da se sredjuje mada se od starta pokazao fenomenalno.

Sve u svemu preporuka za kupovinu.

p.s. ima ga i kod Telenora u ponudi na rate uz postpejd pakete ako se nema 624€ za kupovinu u prodavnici

Zeleo bih da na ovoj temi sa ostalim korisnicima podelim utiske

Jeste preskup ako se kupuje za kes u prodavnici.Medjutim ovo je aparat koji ce trajati godinama ili barem dok se ne uvede 4-ta generacija mobilne mreze u komercijalne svrhe kod nas.Samo bacite pogled na sajt gore koji sam postavio http://www.mobilnisvet.com i pogledajte vrhunske hardverske karakteristike koje poseduje.Doduse Win 7 nije jos uvek na takvom nivou da ga moze iskoristiti u potpunosti ali se update radi skoro svaki mesec tako da ce uskoro i to se resiti.Za one koji nemaju para kod telenora na rate uz postpejd ugovor i ovaj lepotan je vas.Spravica od mene ima sve maksimalne ocene.

Poslednja izmena:

Upravo na to mislim šta je tebi tu revolucionarno ,oba telefona imaju isti chipset samo hd7 ima nešto bolji ekran a taj ekran čak nije ni amoled.

Evo jedan deo teksta sa ovog reviewa što si postavio:

"What we're more concerned about, however, is the Qualcomm QSD8250 chip that resides within the HD7's confines. This was a celebrated 1GHz part back when it graced HTC's own HD2 this time last year, but today... not so much. And speaking of the HD2, it's pretty outrageous that HTC has gone and matched its spec almost entirely. Sure, the externals have been tweaked, the physical buttons have been dismissed in favor of capacitive keys and you've now got a slightly different frame around your jumbo display, but as far as the internal hardware is concerned, it's nearly the same phone."

Na hd2 se moze instalirati wp7 ,android ,ubuntu cak i win 98 ;)
Nekazem da je telefon los nego samo da nije po nicemu revolucionaran u odnosu na hd2 koji je bio nesto neverovatno kad je izasao sa svojim 1 ghz procesorom .

Pa vecina ljudi koji kupuju ovakve telefone nisu obicni korisnici ,kako god po meni se ne isplati dati 150e vise za telefon zbog drugog os-a ,druga stvar lg optimus 2x ga pobedjuje u svakom pogledu a jeftiniji je nekih 100e od njega. Tegra ftw ;)

Telefon je odlican,imao sam ga u planu kad sam trebao meni da kupujem novi fon,odlucio sam se ipak za android jer vise je zastupljen,dosta aplikacija,a Win7 je jako mlad OS tada bio da bi uspeo da pruzi neki otpor Androidu i iOSu takodje nije bas bio usavrsen u pocetku,treba mu jos neko vreme dok se sve ne uglanca.

sa ovim mango update-om koji ga ocekuje, wp7 ce biti znacajno poboljsan i nadam se iskreno da ce uspeti da postane pravi konkurent iOSu i Androidu. za korisnike nema nista bolje nego jaka konkurencija medju ponudjacima usluga :) a inace, jako mi se svidja user interface sedmice

Ima li HD7 mogućnosti stavljanja sopstvene melodije za zvono,mass storage mod, BT fajl transfer,copy/paste...znam da nije bilo ovih opcija?

Back