Mr.Infinity
Elita
- Poruka
- 24.811
Ima da vas nema.A šta je sljedeće ako smijemo znati
Ipak me se to direktno tiče
Ima da vas nema.A šta je sljedeće ako smijemo znati
да је цитирани један од дотичних и све што каже је qрварска провокацијаNe razumijem sta si s time htio reci.
Zabavljaj se i dalje. Izgleda da ne kuzis bas.да је цитирани један од дотичних и све што каже је qрварска провокација
овде кужите највише ви хурвати, уз поменуте отпадеZabavljaj se i dalje. Izgleda da ne kuzis bas.
Pozvat ćemo mi Srbe da nas spase.Ima da vas nema.
Ti ne znas da citas, ali zato jos teze tumacis..moras ponovo procitati moju poruku..'oce to da bude kada previse slusas onog iz CipuljicaTi očito nisi mrdnuo dalje od tvoje seoske zadruge.
Za Moldaviju je čak i Rumunija USA, ciganija neviđena.
Rusima je bolje da ne cackaju mecku, jer ako budu cackali, eto Hrvata im u Zemunu, pa ce tek onda Menindjer da vidi da mu je bolje da je trpio bosansku okupaciju nego da uci hrvatski jezik pod stare daneA šta je sljedeće ako smijemo znati
Vi ste čačkali a sad za 48h će te da izčačkate.Rusima je bolje da ne cackaju mecku, jer ako budu cackali, eto Hrvata im u Zemunu, pa ce tek onda Menindjer da vidi da mu je bolje da je trpio bosansku okupaciju nego da uci hrvatski jezik pod stare dane
Možda opet neki dron ovaj put sa bojevim punjenjem.A šta je sljedeće ako smijemo znati
Šta tačno da protumačim?Ti ne znas da citas, ali zato jos teze tumacis..moras ponovo procitati moju poruku..'oce to da bude kada previse slusas onog iz Cipuljica
To je odmah pored Vlaske, odakle su tvoji za repovima mrsavih ovaca dogmizali. Moldavija da se rijesi ruskog uticaja bila bi za Srbiju i Bosnu SlovenijaŠta tačno da protumačim?
Da nisi mrdnuo dalje od tvoje zadruge, ne znaš ni da nađeš Moldaviju na karti, al se zato prokhenjavaš ovde kao veliki znalac?
Bosna ne postoji.Imaš Mujguristan.To je odmah pored Vlaske, odakle su tvoji za repovima mrsavih ovaca dogmizali. Moldavija da se rijesi ruskog uticaja bila bi za Srbiju i Bosnu Slovenija![]()
Yep.Bosna ne postoji.Imaš Mujguristan.
Od mene imaš kilo vazelinaTu su moja braca Srbi da Hrvatskoj pripomognu ukoliko Rusi napadnu.
![]()
![]()
![]()
Hoćemo, ali samo do Debelog Brijega, za dalje su zaduženi Mađari...Tu su moja braca Srbi da Hrvatskoj pripomognu ukoliko Rusi napadnu.
![]()
![]()
![]()
Cadet, there may be hope for you yet.Ne veruj hrvatu ni kada darove nosi, stara narodna poslovica kaljena stotinama godina.
Kojoj strani u sukobu tačno?Jeste kvarni, a da sutra netko napadne Srbiju ja bi prvi skocio u pripomoc.
"ne radujem se nikada tuđoj nesreći"Ne radujem se nikada tudjoj nesreci ali generacije ce ispastati zbog ustaske zlocinacke vlasti koja vodi zemlju u ambis.
Novi pratilac po drugim temama,dobro dosao u klub......."ne radujem se nikada tuđoj nesreći"
Kaže zverka
Pa to ti je jedina hrana u životu
Cetnicadi... ali drzao bi se kuhinje i lonaca.Kojoj strani u sukobu tačno?