Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 36.027
Lako je na sirotinji kura*c ostriti.
Ko je sirotinja?
Neko ko se nudio da svojim "iskustvima" pripomogne nije nikako sirotinja
Lako je na sirotinji kura*c ostriti.
Opet je bolja od Srbije, BiH i ostalih Moldavija.![]()
Sram te bilo Natasa, tako o svojim najblizim susjedima.Ko je sirotinja?
Neko ko se nudio da svojim "iskustvima" pripomogne nije nikako sirotinja
Nego, jel bi mogli da popuse pi#cku svi ratni huskaci i lozaci onako malo....?.....To naime smiruje nervni sistem..obostrano.
![]()
Sram te bilo Natasa, tako o svojim najblizim susjedima.
![]()
Pa Hrvati, oduvijek bili najbolji prijatelji Srba, otkako je svijeta i vijeka.Koji susjedi - Italijani, Mađari, tute kvazi Bugari, Grci, neki koji sebe nazivaju Rumuni ili Albanci?
Pa Hrvati, oduvijek bili najbolji prijatelji Srba, otkako je svijeta i vijeka.
![]()
Pa i Rusi su npr. rasna tragedija bez glave i repa, ali ih drugi svejedno nazivaju Rusima.Hrvati su jedna veštačka tvorevina austrijskih pisara .. tako da ne znam da li se i kako se taj socijalni inženjering i preumljavanje određene populacije može svrstati kao narod
Pa i Rusi su npr. rasna tragedija bez glave i repa, ali ih drugi svejedno nazivaju Rusima.
Ma meni je bitno da sam za razliku od vecine Rusa bijele rase, a da li sam Hrvat ili nesto peto bas me briga.To ne menja činjenicu da su hrvati proizvod austrijskih ćata i da su kao takvi mnogo zla naneli ovim prostorima .. to je problem sa njima .. stvoreni da razjedinjuju, otimaju, lažu ... nesreća velika ali velika sa njima
Treba to ime izbrisati iz memorije ljudi ovih prostora i tada će biti mira i prosperiteta
Ma meni je bitno da sam za razliku od vecine Rusa bijele rase, a da li sam Hrvat ili nesto peto bas me briga.
Smatras li srpstvo bioloskom cinjenicom ili apstraktnom kategorijom?Pragmatizam na delu i dokaz da se delo austrijskog ćate može lako izbrisati gumicom.
Bome, ti si sve svoje kredite na nebu vec za rodjenja ispucao.kad pimislim da je malo falilo da mi piše mesto rodjenja Split
Ajd pošteno, šta bih ja sad imao od toga?Bome, ti si sve svoje kredite na nebu vec za rodjenja ispucao.
A šta je sljedeće ako smijemo znatiVeć je Rusija odgovorila proterivanjem hrvatskih diplomata. To je samo za početak.
Ajde i od tebe nešto pametnoNe treba Hrvate dirati.
Neka njih na miru samih sa sobom.
Tako je najbolje.
pa eno ti na snimku...Ajde i od tebe nešto pametno
Ne razumijem sta si s time htio reci.е то ти је сорта која се овде запатила - тзв отпадсрбијанери - већином полутанци и листом полупанци
Ti očito nisi mrdnuo dalje od tvoje seoske zadruge.Jest tesko i biti bolji od Srbije i Bosne...Moldaviju nemoj da trpas u taj kos, cim rijese problem sa ono malo rusofila to ima da bude ozbiljna i uredjena europska zemlja.
to važi za običan narodNe treba Hrvate dirati.
Neka njih na miru samih sa sobom.
Tako je najbolje.