Hrvatski teniser zabio pehar u zid!

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
Hrvatski teniser Ivan Dodig dao je primer kako se ne bi trebalo ponašati na sportskim terenima kada je, nakon izgubljenog finala na ATP turniru u danskom Koldingu napravio skandal bacivši besno pehar u zid, javljaju hrvatski mediji.

Kako navodi net.hr, dvadesetčetvorogodišnji teniser, rodom iz Mostara, inače 192. teniser sveta, igrao je u nedelju protiv Aleksa Bogdanovića i tokom meča pravio je nekoliko prestupa. Dodig je dobio prvi set sa 6:3, imao je puno šansi u drugom, ali je na kraju izgubio i taj brek i kompas.
Gubitak drugog seta ga je toliko razljutio da je odlazeći iz dvorane u toalet nešto "lepo" dobacio linijskom sudiji, zbog čega je zaradio diskvalifikaciju. Ni tu nije bio kraj. Na dodeli nagrada, Dodig je pristao da primi pehar, a ubrzo je cela dvorana saznala i zašto.

Prvo je upitao da li je to nagrada za drugo mesto, a onda šokirao celu dvoranu zabivši je u zid.
Šokirani Bogdanović je posle meča izjavio:
"Ovo je velika sramota. I ja i on smo igrali odličan tenis ove nedelje i šteta što je ovako završilo".
Ovo je za Dodiga bio treći nastup u finalu nekog čelendžera, ali je zasad osvojio samo jednu titulu. Bio je pobednik u Sarajevu, izgubio je finale u Ostravi, dok je u Koldingu osramotio i sebe i svoju zemlju, dodaje net.hr.


http://www.blic.rs/sport.php?id=116320


Eto čega sve ima u teniskom svetu.
 

Back
Top