Hrvatski sud oslobodio ratnog zlocinca!

Da li ste zapazili ime zlikovca? Mihajlo Hrastov, ako sam dobro procitao nije hrvatsko ime! Taj je verovatno iz garniture pokrstenjaka. Ne cudi me ovaj postupak hrvatskog pravosudja nije to prvi slucaj. Kako da ustasa ustasi sudi? Zna se dobro da vrana vrani oci ne vadi!

Opet niste zadovoljni. Evo oslobodili smo Mihajla, da ne kažete da progonimo srbe.z:Dz:mrgreen:z:poz:

Da li ste zapazili ime zlikovca? Mihajlo Hrastov, ako sam dobro procitao nije hrvatsko ime! Taj je verovatno iz garniture pokrstenjaka. Ne cudi me ovaj postupak hrvatskog pravosudja nije to prvi slucaj. Kako da ustasa ustasi sudi? Zna se dobro da vrana vrani oci ne vadi!

mihajlo je nas Hrvatski pobratim iz juzne nam Hrvatske zupe,makedonija.junackom desnicom i orlovskim okom je posekao neprijatelja...:zimag:

mihajlo je nas Hrvatski pobratim iz juzne nam Hrvatske zupe,makedonija.junackom desnicom i orlovskim okom je posekao neprijatelja...:zimag:

Pravi hrvatski junak nema sta! Ubio ljude vezane! To je zaista herojski, ali po hrvatskom shvatanju herojstva, casti i morala koje se razlikuje u odnosu na normalni svet! Sto se tice toga koje i odakle je nema svrhe polemisati, samim tim sto je postao ustasa i prodao veru za veceru sam je sebi presudio! Sticice ga pravda kad tad kao i ostale zlocince! Setite se Tudjmana kad je umirao od raka, kazu da je cvrcao kao pacov, takva bozja pravda nekad stigne pre ljudske!

Ја сам атеиста.Честитам другима а не славим црквене празнике.Генерално не волим никакве празнике,нема везе чији су.

ma,fucka se i meni za te jevrejske obicaje i bogove.i ja sam moj misko samo tradicionalni vernik,ili ateista kako bi ti reka.ali,krscanstvo je jedan dobar dio nase Hrvatske tradicije.zato,i samo zato ga i ja i moja porodica upraznjavamo.no,uvik i vazda ce Hrvatski grb biti iznad propeca(krsta,ikone)..

Šta je skandalozno???

Pitanje je što su rezervisti radili na Koranskom mostu???

Zarobljeni su u pokušaju zauzimanja mosta.

Sigurno nisu bili neki bezveznjaci slučajno zalutali na most koji je gle qurca strateški bitan za obranu Karlovca.

Da se samo jedan od njih 17 dočepao oružja ne bi pitao Mihajla Hrastova za junačko zdravlje nego bi ga skinuo ma zeca.

http://www.wordiq.com/definition/Third_Geneva_Convention
znao sam
Evo majmuna koji ce se prvi javiti.Ti ZNAS sta s dogodilo tom prilikom.Necu ti reci da si qrton,nema potrebe znas to i sam odlicno.Sta su radili na mostu?Sta god da su radili bili su u uniformama jedine priznate oruzane sile.Bili su razoruzani i streljani.Ali Ti qrtoncino jedna znas bolje.
Nista moderatori nisu bolji od tebe kada dopuste ovakvo proseravanje jednog ustaskog qrtona

Ovo što pričaš je žešća glupost ili žešći bezobrazluk.Niko ne može sam da ubije 17 naoružanih ljudi,znači da je ta debela svinja počinila zločin.

obrati paznju njima je bozic,kao to su neki veliki vernici a pogledaj samo kako jedu go,na.
Mada to vise rade moderatori koji dopustaju da ovakve fekalije od ljudi pravdaju jedan zlocin nad ratnim zarobljenicima.Placu kada je Ovcara u pitanju a ovo je opradvan cin i jos jedan retard pravda taj zlocin zenevskom konvencijom.Pa eto mozda je i Ovcara bila pokusaj da se sprece bojovnici prilikom bekstva, jedan od njih je stekovao noz u boolju.
Gde je tu krivica lokalne TO i Sljivancanina???
Bravo moderatori na ulozenom trudu, pljunite jos jednom po zrtvama dopustajuci ovakvu sprdnju nad zlocinom

obrati paznju njima je bozic,kao to su neki veliki vernici a pogledaj samo kako jedu go,na.
Mada to vise rade moderatori koji dopustaju da ovakve fekalije od ljudi pravdaju jedan zlocin nad ratnim zarobljenicima.Placu kada je Ovcara u pitanju a ovo je opradvan cin i jos jedan retard pravda taj zlocin zenevskom konvencijom.Pa eto mozda je i Ovcara bila pokusaj da se sprece bojovnici prilikom bekstva, jedan od njih je stekovao noz u boolju.
Gde je tu krivica lokalne TO i Sljivancanina???
Bravo moderatori na ulozenom trudu, pljunite jos jednom po zrtvama dopustajuci ovakvu sprdnju nad zlocinom
А шта да кажем?Све су сами рекли.Збогом памети.

znao sam
Evo majmuna koji ce se prvi javiti.Ti ZNAS sta s dogodilo tom prilikom.Necu ti reci da si qrton,nema potrebe znas to i sam odlicno.Sta su radili na mostu?Sta god da su radili bili su u uniformama jedine priznate oruzane sile.Bili su razoruzani i streljani.Ali Ti qrtoncino jedna znas bolje.
Nista moderatori nisu bolji od tebe kada dopuste ovakvo proseravanje jednog ustaskog qrtona

Moj dobar odgoj mi ne dozvoljava da te odmah pošaljem u tripičkematerine majmunske.

Zato ne piši uvrede na moj račun nesretniče jedan krajnje sumnjivog kvocienta inteligencije.

Šta, rambo varijanta, ma jeste, sve je tako, jasno ko noć!

Hrastov je u okolnostima koje sam prije naveo reagirao kako je reagirao.

Vojna policija i Državno odvjetništvo su svoj posao napravilo korektno.

Sudilo se samo Hrastovu za ubojstvo ratnih zarobljenika.

Pošto znaš koliko je udaljen Koranski most od granice sa Slovenijom trebalo bi ti biti jasno što je on značio u obrani ( osvajanju Karlovca)..

Po tvojoj logici sUsjede, ispada da su oni sto su pobili "netom" hrvatske vojnike na Ovčari bili u pravu...

Možda je i tamo neko pokušao da pobegne, pa se onima što su ih čuvali malo omaklo...

Čudna ti je ta logika...

Nije, ako čitaš sve postove.

Ti izgleda čitaš svaki peti...

Na Ovčaru su zarobljenici planski i organizirano ubijeni.

Na Koranskom mostu se radi o činu jednog vojnika...

Back