Hrvatski sud oslobodio ratnog zlocinca!

...ljudi su se predali..kod predaje si u nekoj liniji,nisu ljudi poredani ko cunjevi na kuglani...u jednom trenutku netko se od njih sagnuo da dohvati oruzje i u isi cas viknuo ostalima :Bjezi...sta bi ti uradio misoni????

ubio tog koji je podigao oruzje. verovatno.
hrvat bi ubio njega, a i sve ostale u blizini ukljucujuci i njegovu porodicu, ako je prisutna. za svaki slucaj.

...ljudi su se predali..kod predaje si u nekoj liniji,nisu ljudi poredani ko cunjevi na kuglani...u jednom trenutku netko se od njih sagnuo da dohvati oruzje i u isi cas viknuo ostalima :Bjezi...sta bi ti uradio misoni????
''Čim su stupili na most, pojavila su se uniformisana lica sa fantomkama na glavama i počeli "krvavi pir" nad njima: trinaestorica su likvidirana, nekoliko klanjem u ležećem položaju, a većina hitcima iz automatskog oružja u stojećem položaju; a od četvorice preživjelih, trojica su se, među njima i jedan sa teškim povredama, spasili skokom sa mosta, a četvrti se u toku noći, takođe sa teškim povredama, iskobeljao ispod mrtvih saboraca.''
? Šta reći...

'ajde,objasni mi?Pobio ih je jednog po jednog,kad se svaki posebno latio oružja?

Hrastov je bio sam sa 17 netom zarobljenim rezervista JNA koji su pokušali osvojiti most na Korani.
Kada su ovi pokušali pobjeći, on ih je pokokao. To je njegova verzija događaja.

Moja je pretpostavka da je njegova verzija točna. Zašto??

JNA rezervisti nisu bili 3,14čkin dim od vojnika jer su poslani da zauzmu strateški važan most preko Korane.

Zarobljenici nisu bili vezani, kada su pokušali šmugnuti on ih je pokokao.

Da je bio više vojnika HV-a ja bi dvojio da se radio o hladnoj egzekuciji.

Ovako se radio o jednom vojniku ( koji se vjerojatno usrao ) i 17 zarobljenika.

..uzalud ti trud..nece oni to nikad prihvatit.."braca" se predala,bacila oruzje na kup,poredala da bi u jednom trenutku jedan od njih se ponovno sagnuo po oruzje i drugima viknuo :bjezi....trebao ih je ovaj pustit da ga ubiju i zbrisu...

То је Србин католик који се жешће истриповао да је Хрват, мада Хрвати не постоје, ал ајде сад.

У овом рату Србин је клао Србина.

Hrastov je bio sam sa 17 netom zarobljenim rezervista JNA koji su pokušali osvojiti most na Korani.
Kada su ovi pokušali pobjeći, on ih je pokokao. To je njegova verzija događaja.

Moja je pretpostavka da je njegova verzija točna. Zašto??

JNA rezervisti nisu bili 3,14čkin dim od vojnika jer su poslani da zauzmu strateški važan most preko Korane.

Zarobljenici nisu bili vezani, kada su pokušali šmugnuti on ih je pokokao.

Da je bio više vojnika HV-a ja bi dvojio da se radio o hladnoj egzekuciji.

Ovako se radio o jednom vojniku ( koji se vjerojatno usrao ) i 17 zarobljenika.

Pa da, prvo ih je sam zarobio, onda se zayebo kad ih odmah nije vezao, i kad su zlikovci krenuli da beže onda ih je u "nužnoj odbrani" pobio..

Ebt, piciginx pa bre ta priča može da prođe samo kod nekog sa veoma skromnim kognitivnim kapacitetima, na stranu što nemaš bele veze, to te ne sprečava da iznosiš svoje pretpostavke koje su blago rečeno tragične.
Bio sam mnogo puta na tom mostu, a poznavao sam i neke ljude koji su tada ubijeni, kao i jednog koji je učestvovao u svemu tome sa vaše strane, i dalje slobodno šeta, pravda ovo ono, hau jes nou.

Yebiga, ja ovom Hrastovu ne vjerujem. Cijela mu prica smrdi, okolnosti ga tesko terete, a postoji i prezivjeli svjedok, itd.

Iako osjecam izvjesne simpatije prema njemu kao hrvatskom branitelju, imam problem da povjerujem u njegovu verziju dogadjaja.

K tome, vec je ranije bio proglasen krivim od strane hrvatskog Vrhovnog suda i hrvatskih sudaca u hrvatskoj drzavi, a onda se politika umijesala.

Yebiga, ja ovom Hrastovu ne vjerujem. Cijela mu prica smrdi, okolnosti ga tesko terete, a postoji i prezivjeli svjedok, itd.

Iako osjecam izvjesne simpatije prema njemu kao hrvatskom branitelju, imam problem da povjerujem u njegovu verziju dogadjaja.

K tome, vec je ranije bio proglasen krivim od strane hrvatskog Vrhovnog suda i hrvatskih sudaca u hrvatskoj drzavi, a onda se politika umijesala.

Svaka čast sUsjed, upravo otkomentarisah da ova priča ne pije vodu mada zaista ne znam detaljnije.

''Čim su stupili na most, pojavila su se uniformisana lica sa fantomkama na glavama i počeli "krvavi pir" nad njima: trinaestorica su likvidirana, nekoliko klanjem u ležećem položaju, a većina hitcima iz automatskog oružja u stojećem položaju; a od četvorice preživjelih, trojica su se, među njima i jedan sa teškim povredama, spasili skokom sa mosta, a četvrti se u toku noći, takođe sa teškim povredama, iskobeljao ispod mrtvih saboraca.''
? Šta reći...

...da su se pojavila uniformisana lica sa fantomkama,prezivjelih ne bi bilo...niti bi tko skocio sa mosta,niti bi se taj iskobeljao i pobjegao..u to budi siguran...

Back