piciginx
Legenda
- Poruka
- 53.930
Baš tako.Šta misliš kako je ona svinja sa slike inače uspela da ubije 17 ljudi?
Bravo Misoni!! Gađali su most sa pivskim bocama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš tako.Šta misliš kako je ona svinja sa slike inače uspela da ubije 17 ljudi?
mesto je srpski forum, a ne blajburg...shta cesh ti ovde![]()
..srpski forum je otvoreni forum. za svakoga...a ni Blajburg nije ova tema,makar su tamo i cetnike pobili...
OK,13.Mala ispravka, Hrastov nije ubio 17 nego 13 ljudi.
Ovo citirano je jedina moguća istina.- Mi smo postrojeni i poubijani, i to je trajalo pet minuta. Nije bilo razgovora i pregovora. To su izmišljotine.
Jesi li nekad pucao iz mitraljeza?...lako...mitraljezom
Jesi li nekad pucao iz mitraljeza?
nije za ustashe, zato mrsh
Znači,postrojio ih je u liniju i pucao?..jesam,stari...i na Krivolaku u Makedoniji dobio 15 dana nagradno od komandanta kasarne Pantalej(Nis)...sa mitraljezom pobijes dok kazes keks 13 ljudi koji su u jednoj liniji..
http://www.veritas.org.rs/saopstenja/koranski.htm molim ustashka gowna da napuste temu...hvala
Tko to kaže???
Znači,postrojio ih je u liniju i pucao?
...ljudi su se predali..kod predaje si u nekoj liniji,nisu ljudi poredani ko cunjevi na kuglani...u jednom trenutku netko se od njih sagnuo da dohvati oruzje i u isi cas viknuo ostalima :Bjezi...sta bi ti uradio misoni????
''Čim su stupili na most, pojavila su se uniformisana lica sa fantomkama na glavama i počeli "krvavi pir" nad njima: trinaestorica su likvidirana, nekoliko klanjem u ležećem položaju, a većina hitcima iz automatskog oružja u stojećem položaju; a od četvorice preživjelih, trojica su se, među njima i jedan sa teškim povredama, spasili skokom sa mosta, a četvrti se u toku noći, takođe sa teškim povredama, iskobeljao ispod mrtvih saboraca.''...ljudi su se predali..kod predaje si u nekoj liniji,nisu ljudi poredani ko cunjevi na kuglani...u jednom trenutku netko se od njih sagnuo da dohvati oruzje i u isi cas viknuo ostalima :Bjezi...sta bi ti uradio misoni????
'ajde,objasni mi?Pobio ih je jednog po jednog,kad se svaki posebno latio oružja?
Piciginx
Smešan si, informiši se, ili ako već jesi, leči se onda, boles
..uzalud ti trud..nece oni to nikad prihvatit.."braca" se predala,bacila oruzje na kup,poredala da bi u jednom trenutku jedan od njih se ponovno sagnuo po oruzje i drugima viknuo :bjezi....trebao ih je ovaj pustit da ga ubiju i zbrisu...
Hrastov je bio sam sa 17 netom zarobljenim rezervista JNA koji su pokušali osvojiti most na Korani.
Kada su ovi pokušali pobjeći, on ih je pokokao. To je njegova verzija događaja.
Moja je pretpostavka da je njegova verzija točna. Zašto??
JNA rezervisti nisu bili 3,14čkin dim od vojnika jer su poslani da zauzmu strateški važan most preko Korane.
Zarobljenici nisu bili vezani, kada su pokušali šmugnuti on ih je pokokao.
Da je bio više vojnika HV-a ja bi dvojio da se radio o hladnoj egzekuciji.
Ovako se radio o jednom vojniku ( koji se vjerojatno usrao ) i 17 zarobljenika.
Ti si poznat po pouzdanim informacijama iz prve ruke.........može i druge,treće,četvrte...
То је Србин католик који се жешће истриповао да је Хрват, мада Хрвати не постоје, ал ајде сад.
У овом рату Србин је клао Србина.
Yebiga, ja ovom Hrastovu ne vjerujem. Cijela mu prica smrdi, okolnosti ga tesko terete, a postoji i prezivjeli svjedok, itd.
Iako osjecam izvjesne simpatije prema njemu kao hrvatskom branitelju, imam problem da povjerujem u njegovu verziju dogadjaja.
K tome, vec je ranije bio proglasen krivim od strane hrvatskog Vrhovnog suda i hrvatskih sudaca u hrvatskoj drzavi, a onda se politika umijesala.
''Čim su stupili na most, pojavila su se uniformisana lica sa fantomkama na glavama i počeli "krvavi pir" nad njima: trinaestorica su likvidirana, nekoliko klanjem u ležećem položaju, a većina hitcima iz automatskog oružja u stojećem položaju; a od četvorice preživjelih, trojica su se, među njima i jedan sa teškim povredama, spasili skokom sa mosta, a četvrti se u toku noći, takođe sa teškim povredama, iskobeljao ispod mrtvih saboraca.''
? Šta reći...