- Poruka
- 60.291
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...+Hrvatski+sud+oslobodio+ratnog+zločinca!.html eto, tako se to radi u razvijenim demokratijama
Tadic da se izvini!
a u EU bez granica da bi ovakvi mogli i po Srbiji da se shetaju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dočekan od strane veteranskih udruženja u Karlovcu, rekao je da veruje u pravosudni sistem. Hrvatski mediji prenose da je razlog za poništenje odluke banalan. Vrhovni sud, naime, nije javno objavio odluku kojom osuđuje Hrastova, već mu je odluka pismeno uručena dan kasnije. Sam Hrastov se na suđenju branio da su zarobljenici pokušali da pobegnu, pa je pucao. Međutim, prema priči svedoka, rezervisti su najpre razoružani.
- Mi smo oružje i sve što je bilo na nama odložili na zemlju i otišli deset-petnaest metara dalje, samo smo imali košulje i pantalone, ni upaljač - kaže Svetozar Šarac, jedan od preživelih rezervista JNA.
Tako razoružani, uskoro su postali živo meso za streljanje:
- Mi smo postrojeni i poubijani, i to je trajalo pet minuta. Nije bilo razgovora i pregovora. To su izmišljotine.
Postupak protiv Mihajla Hrastova počeo je još 1992. On je čak tri puta na karlovačkom Županijskom sudu bio oslobođen uz obrazloženje da je 13 zarobljenika rafalima ubio u nužnoj odbrani u vreme napada na Karlovac. Zbog ovakvih postupaka sudskih vlasti, i nevladine i međunarodne organizacije su kritikovale hrvatsko pravosuđe.
Hrvatske sudije su goveda,to se zna odavno.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...+Hrvatski+sud+oslobodio+ratnog+zločinca!.html eto, tako se to radi u razvijenim demokratijamaTadic da se izvini!
a u EU bez granica da bi ovakvi mogli i po Srbiji da se shetaju
![]()
Masakrirana tela, vađene oči i sečene uši, ništa sandalozno... !?
Zar nije taj Ilija Srbin , znaci srpski sud je oslobodio Srbina , tako treba kaj ne ?![]()
samo jos jedan novi dan na poslu za prosecnog hrvata
Ilija Jurisic niti je musliman niti je zlocinac.
Ilija je zločinac na kvadrat a to što nije musliman nego Hrvat ne menja stvar,da je moj najrodjeniji opis bio bio isti...
..da,da...evo bas sada idem po dva para usiju u skrinju da ih bacim u kipucu vodu...nek se nadju u pasuljcetu..
***** li ti majku krvavu ustasku, pa kako to sve opravdava STRELJANJE rezervista olosu hrvatski??
Masakrirana tela, vađene oči i sečene uši, ništa skandalozno... !?
Ma kakav zlocinac... ali necemo o njemu, nije tema.
pa da nije zločinac kao Maks,kao Fra Diavolo,Brzica....neće ih nikad dostići po broju pobijenih...
gospa katolichka sa rashirenim nogama![]()
i u Jasenovcu od straha pobili onoliku decu, plashili se shta ce biti od njih kad porastu![]()
Evo ga fenomenalan primer funkcionisanja hrvatskog nacistickog mozga.
Nema, to je urodjeno, pasji okot.
Baš tako.Šta misliš kako je ona svinja sa slike inače uspela da ubije 17 ljudi?JNA je za zauzimanje mosta na Korani kraj Karlovca 100% poslala 17 intendanata naoružanih sa gajbama piva..
Ovo što pričaš je žešća glupost ili žešći bezobrazluk.Niko ne može sam da ubije 17 naoružanih ljudi,znači da je ta debela svinja počinila zločin.
...tema je:Hrvatski sud oslobodio ratnog zlocinca!
Baš tako.Šta misliš kako je ona svinja sa slike inače uspela da ubije 17 ljudi?
'ajde,objasni mi?Pobio ih je jednog po jednog,kad se svaki posebno latio oružja?Logika ti nije izgleda urođena vrlina...
Znaš li činjenice oko mosta na Korani u jesen 1991. godine??
Ti znaš samo da je oslobođen!! To su za tebe dovoljne činjenice..