Хрватски професори лажу да су словенски Богови практиковали инцест

МјауМјау

Početnik
Banovan
Poruka
47
Хрватски професори универзитета шире гнусне лажи!

Цитат:

„Јурај (Перунов син) затим иде оженити СВОЈУ сестру Мару (Перунову ћерку), а да то не зна... и доћи ће до ИНЦЕСТНЕ СВАДБЕ (баш тим речима!) која је НУЖНА јер та свадба има за последицу родност и плодност на цијеломе свијету!”

:evil::evil::evil::evil::roll:

Poslednja izmena od moderatora:
Oziris i Izida... U svim mitologijama se praktikovao incest, iz znanja ili iz neznanja. Samo je pitanje da li su kopirali price jedni od drugih ili su to stvarno radili.

Incest je postojao ne samo u mitologijama,vec i u stvarnom zivotu.Mnogi kraljevi i vlastela su se zenili sa krvnim srodnikom radi "spasavanja"imanja!
Licno meni to je odvratno,makar se desavalo u Bibliji toj svetoj knjizi koju svi trebamo slediti!:worth: Iako mi je Servant jednom pokusao objasniti da su geni Adama i Eve bili"cisti"te su se njihova deca nesmetano mogla mnoziti izmedju sebe bez bojazni od degenerativnosti,moralno gledano mi je odvratno!A Biblija valjda uci moralu :think:

prvo, rbati nisu sloveni pa samim tim sa slovenskom mitologijom nemaju nikakve veze, rbati su kanibali iz irana

od superiornijih slovena su poprimili jezik koji ni sami ne razumeju al ga koriste, kao i josh neke druge stvari
oni medju njima koji su nekad i bili sloveni su otpali od slovena jer su sprovodili genocid nad drugim slovenima
i, konachno, rbati su deo reptilske asocijacije a tu je incest mala maca u poredjenju s onim chemu su sve reptili skloni

prvo, rbati nisu sloveni pa samim tim sa slovenskom mitologijom nemaju nikakve veze, rbati su kanibali iz irana

od superiornijih slovena su poprimili jezik koji ni sami ne razumeju al ga koriste, kao i josh neke druge stvari
oni medju njima koji su nekad i bili sloveni su otpali od slovena jer su sprovodili genocid nad drugim slovenima
i, konachno, rbati su deo reptilske asocijacije a tu je incest mala maca u poredjenju s onim chemu su sve reptili skloni

E,svaka ti cast!:ok::rotf::zcepanje:

E,svaka ti cast!:ok::rotf::zcepanje:

rbati su bili doterani kao roblje kad je srbenda aleksandar razorio persepolis i rasterao vavilonske vekur i gatare i naseljeni na podruchje danashnjeg zagreba sa mirogojem, beznachajna grupica razbojnika prevaranata i secikesa :hvala:

sam pojam hrvatski profesor tera na smeh

Poslednja izmena:
evo shta misli pravi cromanjonac
citat jednog od komentara sa jutjuba

***** JA VAMA SVIMA VASU SLAVENSKU KRV: JA SAMO ZNAM DA SU MOJI PRECI MENI OCUVALI MOJU ARIJSKU KRV IZ DALEKE PERZIJE!!!! POZDRAV BRACI NJEMCIMA I PERZIJANCIMA!
torcidaSTobrec пре 2 месеци

nemo posle neko da lazhe da cromanjonci nisu nacisti

a ovo su fotke njihove brace

Kontramiting.thumbnail.jpg

8246_lebanesehezbollahrecrutsbeingswornin_f.jpg

hezbolah.jpg

..............................................................................................................................................................................

mi srbi neamo nisht s tim gofnima :)

Poslednja izmena:
хехехе, чуш словенски богови практиковали инцест...

па енглези у високим круговима га још увек практикују:zper::zper:

pa darvin je ozhenio svoju rodjaku i izrodio s njom tuce dece, navodno da bi sachuvao plemenitu plavu krv i imanje :))

to je onaj shto je tvrdio da je chovek nastao od majmuna, da je sve borba za opstanak, jachi tlachi itditditd... kasnije su nacisti nastavili njegovim stopama tumacheci svaku humanost kao slabost i potpuno oterali veliki deo chovechanstva u zverinjak koji je i dan danas u nekim drzhavama dominatna filozofia

evo shta misli pravi cromanjonac
citat jednog od komentara sa jutjuba

nemo posle neko da lazhe da cromanjonci nisu nacisti

a ovo su fotke njihove brace

Kontramiting.thumbnail.jpg

8246_lebanesehezbollahrecrutsbeingswornin_f.jpg

hezbolah.jpg

..............................................................................................................................................................................

mi srbi neamo nisht s tim gofnima :)

Hrvati su Sloveni. A to što im se to ne sviđa ne čini ih nekim drugim narodom. Nije ovo prvi put da oni sebe ne vide tako, i kada je 1941 Nemačka ušla u Jugoslaviju oni su se javno odrekli svog porekla i proglasili se za Germane. A i mi bi valjalo da se pomirimo sa tim da su nam preci isti. Sama činejnica da smo tvrdoglavi i skloni nacionalnoj mržnji, može da kaže da imamo isto poreklo. Ako ne možemo zajedno to je drugo.

Nego to nije tema, da se vratimo bogovima. Zašto postoji incest u mitologiji ili čak religiji: obično u svakoj iz nekog haosa izađe jedno božanstvo, ono izrodi muško i žensko, i njih dvoje dalje nastavljaju stvaranje ostalih bogova i ljudi. E sad da li je tako bilo i sa Marom i ovim njenim, ne znam. Na žalost slovenska mitologija tek treba da se istraži.

Hrvati su Sloveni. A to što im se to ne sviđa ne čini ih nekim drugim narodom. Nije ovo prvi put da oni sebe ne vide tako, i kada je 1941 Nemačka ušla u Jugoslaviju oni su se javno odrekli svog porekla i proglasili se za Germane. A i mi bi valjalo da se pomirimo sa tim da su nam preci isti. Sama činejnica da smo tvrdoglavi i skloni nacionalnoj mržnji, može da kaže da imamo isto poreklo. Ako ne možemo zajedno to je drugo.

Nego to nije tema, da se vratimo bogovima. Zašto postoji incest u mitologiji ili čak religiji: obično u svakoj iz nekog haosa izađe jedno božanstvo, ono izrodi muško i žensko, i njih dvoje dalje nastavljaju stvaranje ostalih bogova i ljudi. E sad da li je tako bilo i sa Marom i ovim njenim, ne znam. Na žalost slovenska mitologija tek treba da se istraži.

немамо ми ништа с рватима, то је подвала политике која је вођена у 20. веку и била скривена иза некакве југословенштине. а сада је 21. век, интернет и остале ствари, све испливава на површину, испуњавају се неке давно речене речи.
једина веза срба са рватима је преко српског племена рбата које је живело на морским хридима хрбатима и осталим кршевима где нико није хтео, по пећинама и сл. то племе је давно изумрло или се претопило у друге народе. данашњи тзв рвати су политиком беча и ватикана вештачки створена нација, име су добили по хунском племену хурават, код мађара је презиме хорват и даље веома присутно што сведочи о племенском пореклу, а то презиме је управо као уступак мађарима у аустроугарској било узето за измишљену нацију хрват као име и да би се нашла каква - таква веза са некадашњим српским рбатима тј да би ментални инжењеринг имао макар и бесмислене корене. ионако је било предвиђено и сматрано да цела рватска у аустроугарској спада под угарску надлежност. и то би била цела прича. у сваком случају чак и ако неки од њих себе још увек сматрају словенима треба их подсетити да су они у том случају једини словени који су спроводили геноцид над другим словенима. биће да они ипак немају неке везе са словенима, тј да је истина да су они од супериорнијих словена само попримили језик који говоре а ни сами га не разумеју као и имена која су преузели, нешто слично као бугари који су у ствари великим делом словенизовани татари, само што су рвати бућкуриш. па на крају крајева њихов газда и савезник хитлер их је сматрао изметом људског рода а србе које је сматрао непријатељима је више ценио него рвате који су му били пријатељи.

Poslednja izmena:
Хрватски професори универзитета шире гнусне лажи!

Цитат:

„Јурај (Перунов син) затим иде оженити СВОЈУ сестру Мару (Перунову ћерку), а да то не зна... и доћи ће до ИНЦЕСТНЕ СВАДБЕ (баш тим речима!) која је НУЖНА јер та свадба има за последицу родност и плодност на цијеломе свијету!”

:evil::evil::evil::evil::roll:

Ej alo smirite doživljaj.
reč je o božanstvima a ne o živim ljudima.
Božansva, naročito predhrišćanska su oličene prikaze prirodnih zakona. Nije bilo drugog načina da se znanje o prirodi prenese, a da se ne personalizuje iliti oliči. Zakoni oliičeni ili ne, tesno su međusobno povezani.
Šta ćemo, takva nam je percepcija?
I kad se oliče da njihove tesne veze postaju krvne i svi su rodovi rođeni. Pa sa kim god da se vezuju, a moraju, to je deo priče, ispada incest. Njima to ne smeta kao što ne smeta ni zakonu o održanju mase, da se podvede pod zakon o održanju elektriciteta, Analogno kao brat i sestra, a jedno te isto dokazuju. ako ih oličimo ljudskim osobinama, to spajanje nije ništa drugo do incest koji rađa dragocen zaključak u samoj osnovi teorije relativnosti.
I kojoj budali smeta taj incestuozni spoj?
Kakve veze imaju hrvati?
Izgleda je opet Srbija do Tokija
Ako ja sad kažem da brat srbin uzima sestru srpkinju ža ženu u više od 90% sklopljenih brakova na teritioriji kolubarskog regiona u protekloj godini je l' to optužba za incest?
Jeste onome koji bi da se bori za uspravnu stvar.

немамо ми ништа с рватима, то је подвала политике која је вођена у 20. веку и била скривена иза некакве југословенштине. а сада је 21. век, интернет и остале ствари, све испливава на површину, испуњавају се неке давно речене речи.
једина веза срба са рватима је преко српског племена рбата које је живело на морским хридима хрбатима и осталим кршевима где нико није хтео, по пећинама и сл. то племе је давно изумрло или се претопило у друге народе. данашњи тзв рвати су политиком беча и ватикана вештачки створена нација, име су добили по хунском племену хурават, код мађара је презиме хорват и даље веома присутно што сведочи о племенском пореклу, а то презиме је управо као уступак мађарима у аустроугарској било узето за измишљену нацију хрват као име и да би се нашла каква - таква веза са некадашњим српским рбатима тј да би ментални инжењеринг имао макар и бесмислене корене. ионако је било предвиђено и сматрано да цела рватска у аустроугарској спада под угарску надлежност. и то би била цела прича. у сваком случају чак и ако неки од њих себе још увек сматрају словенима треба их подсетити да су они у том случају једини словени који су спроводили геноцид над другим словенима. биће да они ипак немају неке везе са словенима, тј да је истина да су они од супериорнијих словена само попримили језик који говоре а ни сами га не разумеју као и имена која су преузели, нешто слично као бугари који су у ствари великим делом словенизовани татари, само што су рвати бућкуриш. па на крају крајева њихов газда и савезник хитлер их је сматрао изметом људског рода а србе које је сматрао непријатељима је више ценио него рвате који су му били пријатељи.

Ovde manjka elementarno poznavanje sociojogije i istorije, čini mi se namerno, zbog nerazjašnjenih emotivnih odnosa na liniji osoba vs. nacija.
Ukratko, ta naci patologija ti se lupa o glavu.

Back