Hrvatski ministar spoljnih poslova pokušao da poljubi Analenu Berbok. Njena reakcija je sve

1699905023628.png
 
Šta da se radi, nije ona birala saveznike na Balkanu pre 100/120 godina

Svaki posao je na svoj način težak
Nataša, nema druge nego da Srbija naokolo krene paradirati Brnabu pa da ovima iz EU iskače iz torte u bikiniju, ima da Srbiju krenu obožavati kao i Hrvatsku, a sve zbog Adonisa Grlić-Radmana i Afrodite Brnabe.
 
Nataša, nema druge nego da Srbija naokolo krene paradirati Brnabu pa da ovima iz EU iskače iz torte u bikiniju, ima da Srbiju krenu obožavati kao i Hrvatsku, a sve zbog Adonisa Grlić-Radmana i Afrodite Brnabe.

Ne muljaj tu sa besmislenim likovima da bi se zamaglila stvarnost da je politika našla žrtvenog jarca da skine krivicu sa Hrvata

Dakle pravo pitanje nije kolika je ljiga neki ministar nemačkog protektorata, već ko je poslao BBB sa kojim ciljem i čime su uslovili Grčku da mora da prihvati laž.?
 
već ko je poslao BBB sa kojim ciljem i čime su uslovili Grčku da mora da prihvati laž.?
Štajaznam, ošli malo sami bez da ih je itko poslao porazbijati, popaliti i pomlatiti se, dosadno im u životu pa odlučili malo obići grčke zatvore.
Kao što ti i ja recimo odemo u kino ili restoran, tako neki vole obilaziti zatvore i time se kasnije hvaliti.
 

Hrvatski ministar spoljnih poslova pokušao da poljubi Analenu Berbok. Njena reakcija je sve VIDEO​

SVET Autor: Nova.rs 03. nov 202313:57
Kopiraj link
1699015945-poljubac-kombo-750x422.jpg
Foto: Printscreen/HRT4
Hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman učestvovao je na konferenciji o jačanju i proširenju Evropske unije u Berlinu. Nakon konferencije, kada su se učesnici poređali za zajedničko slikanje, kamere su uhvatile diplomatu Hrvatske u vrlo neugodnom trenutku, a u celu scenu je bila uključena i nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok.

Video pokušaja poljupca je odmah postao hit na društvenim mrežama.


Naime, Grlić Radman je u jednom trenutku poželeo da se rukuje s nemačkom koleginicom. Ona mu je spremno uzvratila stiskom ruke, ali problem je nastao kada se hrvatski ministar nagnuo da poljubi Berbok, piše hrvatski Telegram.Pretpostavljamo da je Grliću Radmanu na umu bio kurtoazni poljubac u lice. Ipak, taj gest se nije svideo visokoj nemačkoj zvaničnici, koja je brže-bolje odmakla glavu.Pretpostavljamo da je Grliću Radmanu na umu bio kurtoazni poljubac u lice. Ipak, taj gest se nije svideo visokoj nemačkoj zvaničnici, koja je brže-bolje odmakla glavu.


https://nova.rs/vesti/svet/hrvatski...i-analenu-berbok-njena-reakcija-je-sve-video/

Двоумим се да ли тему да ставим на ПТФ Политика или на ПТФ ЉиС, да на ЉиС пишемо како се испалио, како се осећао после испаљивања, како се она осећала кад је хтео у јавности да испадне баја, а остао без јаја.
Meni deluje kao da je hteo da joj uvali jezičinu, ali se Brabonjkova izmakla po sistemu: "ju, ju, pa nemoj ovde da svi vide".
Starleta u pokušaju.
 

Back
Top