Hrvatski katolici traže proglašenje Stepinca za sveca!

Evo hrvatine umesto da mole za oprostaj, dolaze ovde zeljni jos krvi !
Nisam video u njihovim postovima da neko nesto osudjuje, samo negaciju i osporavanje !
Stice njih kazna kad-tad, takav zlocin nezastareva !
A oni samo neka pevaju i pustaju tomsona na tv-u to ide nama u prilog, kada budemo dizali tuzbu !
Evo vam sta kaze generalni direktor RTL na moje pismo o Tomsonu odma mi je odgovori i postideo se zbog tomsona i njegovih pesama u velikom bratu I Nemci vas se stide !

Dear Sir,

first, I have to tell you that RTL group is not in charge of the
programming in the respective countries, but the management in those
countries.

Nevertheless, I want to reply to your e-mail that RTL Televizija does
not support any hate news - not in respect to its neighbours or anyone
else.

Marko Perkovic Thompson never had a chance to broadcast any of his songs
via RTL. And reporting about the dispute on Thompsons songs, RTL
Televizija always took a critical stand against him.

Best Regards,
*Hgs

Herrgesell Oliver

Evo hrvatine umesto da mole za oprostaj, dolaze ovde zeljni jos krvi !
Nisam video u njihovim postovima da neko nesto osudjuje, samo negaciju i osporavanje !
Stice njih kazna kad-tad, takav zlocin nezastareva !
A oni samo neka pevaju i pustaju tomsona na tv-u to ide nama u prilog, kada budemo dizali tuzbu !
Evo vam sta kaze generalni direktor RTL na moje pismo o Tomsonu odma mi je odgovori i postideo se zbog tomsona i njegovih pesama u velikom bratu I Nemci vas se stide !

Dear Sir,

first, I have to tell you that RTL group is not in charge of the
programming in the respective countries, but the management in those
countries.

Nevertheless, I want to reply to your e-mail that RTL Televizija does
not support any hate news - not in respect to its neighbours or anyone
else.

Marko Perkovic Thompson never had a chance to broadcast any of his songs
via RTL. And reporting about the dispute on Thompsons songs, RTL
Televizija always took a critical stand against him.

Best Regards,
*Hgs

Herrgesell Oliver

eto i ja bi to napisao... i meni ide on na živce:evil:
a ovo što u uvodu posta pišeš jednostavno nije istina
al takvima kao ti je teško išta reć a kamoli objasniti:roll:

a kog ste to kaznili? samo pitam...

mislim malo mi je smješna ta tvoja izjava (baš u ovo vrijeme kad je upitno hoće li već sutra Srbija bit manja za dobar deo zemlje) a ti se tako razbacuješ riječima...koga ste to kaznili...
ma i ja se isto upuštam u diskusiju sa bilo kakvom...:roll:

Turke....usrasho.

Al' doci ce vreme i na vas.....malo je falilo, da je Mladic bio na celu Srbije umesto Slobodana, ne bi ti ovde sada negirala dva genocida nad srpskim narodom...

Ja se ne obracam tebi, sta ti meni imas da objasni ajde molim te objasni mi evo
Zasto nacionalna televizija HTV pusta tomsona, a video je ceo svet ikonografiju na njegovom koncertu !?
Zasto Glavas izlazi i ulazi iz zatvora kad hoce, ucestvuje na izborima, daje izjave iz zatvor ?
Zasto zadarski nadbiskup daje garancije za gotovinu i govori da je heroj, dok nasi su vise puta savetovali da karadzicu i mladicu da se preda !?
Zasto u hrvatskoj ne mozes proci a da ti neko ne ogrebe kola sa bg tanlicama koja cak nemaju srpsku zastavu nego petokraku, dok u srbiji sa sahvovnicom prolazite i nikom nista ?
Zasto onaj majmu na NOVA tv neprikaze neki zlocin hrvata na gradjanima srpske nacionalnosti ima ih mnogo evo poslacu mu video snimnke, samo sto to nece biti za razliku od njega rekonstrukcija nego orginalni snimci !
Zasto je za vreme rata u Gospicu minirana kuca Nikole Tesle i dignut u vazduh njegov spomenik u Gospicu ?
Zasto na nacionalnoj televiziji se tolerise da neko kaze i udje u Sabor :"Ko ne slusa tomsona taj je zidov"?
Eto par pitanja imas jos !
p.s. imaj ja komsiju hrvata i nemam nikakvih problema sa njima , ali imam sa bolesnicima koji i dalje dalje negiraju i osporavaju sve i uvek su im Srbi za sve krivi !

limanacNS ... svak cast na postovima... to treba ponavljati i stalno dizati buku oko toga jer sam siguran da mnogi (vecina) Srbi danas ovo ne znaju, sto je nacionalna sramota i katastrofa.

Jos jednom, svaka ti cast !!!

Ima u prodaji dokumentarac na DVD-u o hrvatskom genocidu nad srpskim narodom u Jasenovcu...na naslovnoj strani stoji DA SE NE ZABORAVI.....

Mislim da bi spomenik zrtvama Jasenovca trebalo dici u Srbiji....bas iz tog razloga...DA SE NE ZABORAVI.....

Ja se ne obracam tebi, sta ti meni imas da objasni ajde molim te objasni mi evo
Zasto nacionalna televizija HTV pusta tomsona, a video je ceo svet ikonografiju na njegovom koncertu !?
Zasto Glavas izlazi i ulazi iz zatvora kad hoce, ucestvuje na izborima, daje izjave iz zatvor ?
Zasto zadarski nadbiskup daje garancije za gotovinu i govori da je heroj, dok nasi su vise puta savetovali da karadzicu i mladicu da se preda !?
Zasto u hrvatskoj ne mozes proci a da ti neko ne ogrebe kola sa bg tanlicama koja cak nemaju srpsku zastavu nego petokraku, dok u srbiji sa sahvovnicom prolazite i nikom nista ?
Zasto onaj majmu na NOVA tv neprikaze neki zlocin hrvata na gradjanima srpske nacionalnosti ima ih mnogo evo poslacu mu video snimnke, samo sto to nece biti za razliku od njega rekonstrukcija nego orginalni snimci !
Zasto je za vreme rata u Gospicu minirana kuca Nikole Tesle i dignut u vazduh njegov spomenik u Gospicu ?
Zasto na nacionalnoj televiziji se tolerise da neko kaze i udje u Sabor :"Ko ne slusa tomsona taj je zidov"?
Eto par pitanja imas jos !
p.s. imaj ja komsiju hrvata i nemam nikakvih problema sa njima , ali imam sa bolesnicima koji i dalje dalje negiraju i osporavaju sve i uvek su im Srbi za sve krivi !

evo došla je slavonija...ona ti je zadrta hadezeovka i sigurno će mjerodavnije da ti odgovori na tvoje upite...:mrgreen:

da se mene pitalo rata sigurno ne bi bilo...a kamoli genocida i tome slično

eto kako ste odmah uspostavili istu frekvenciju...čudo su te srpske i hrvatske patriote...čudo neviđeno

Награђени нису Срби, већ геноцидна творевина хрватска. У геноцидној творевини хрватској је усраша светац. Ватикан и запад су вам одoбрили олују и да попалите све Српско што хоћете. Али ни то вам није довољно. И кад би срби могли нестати, како би вам тад све лакше било :rolleyes:.

Награђени нису Срби, већ геноцидна творевина хрватска. У геноцидној творевини хрватској је усраша светац. Ватикан и запад су вам одoбрили олују и да попалите све Српско што хоћете. Али ни то вам није довољно. И кад би срби могли нестати, како би вам тад све лакше било :rolleyes:.

ok...ma kako ti kažeš....a sad lepo budi dobar popij pilule i zamoli tetu da te smesti u krevet na spavanje:mrgreen:

ok...ma kako ti kažeš....a sad lepo budi dobar popij pilule i zamoli tetu da te smesti u krevet na spavanje:mrgreen:

Срби су луди, а усраше су паметни :rolleyes:.

Пар слика да те подсетим на усрашко оргијање:

b7.jpg

Za Vjesnik piše dr.sc. Ivo Sanader, predsjednik Vlade RH:
"Oluja" je simbol snage Hrvatske
http://www.vlada.hr/hrvatski/premij...simbol_snage_hrvatske_4_kolovoza_2005_vjesnik

uhicenicetnici717mk3.jpg

tudjmanknin803gb1.jpg

evo došla je slavonija...ona ti je zadrta hadezeovka i sigurno će mjerodavnije da ti odgovori na tvoje upite...:mrgreen:

da se mene pitalo rata sigurno ne bi bilo...a kamoli genocida i tome slično

Ima genijalan hrvatski film, ''Sto je muskarac bez brkova''.Jedan brat general, drugi svestenik.Brat general kaze bratu svesteniku: ''Eeee, triba san ja bit svecenik, a ti general, dosad bi jamacno imali zvonik.''-''Ali bi jamacno izgubili rat''.:D:D:D

Back