Hrvatski "Indeks" dotakao dno: Novosadsku tragediju zloupotrebljavaju u cilju destabilizacije Srbije

Nije bio pičketina. Njegov zapovjednik kaže da je bio intelektualac i puno čitao u slobodno vrijeme ali da je u akciji bio srčan i neustrašiv i da se odlično slagao sa svojim suborcima. Čovjek je branio svoju zemlju. Svaki Srbin koji je došao u Hrvatsku i uskliknuo "ovo je Srbija" zaslužuje da krepa kao obično pašče.
Мада, брат Југослав каже да јесте био пиччкетина, а ја њему поприлично верујем по питању хрватских стања.

I šta sam iz ovog saznao,osim da su ga dečki zavoleli? :D
Da je bio na bojištu i ponašao se kao svaki drugi obični čovjek. Nije bio profiter, nije bio pljačkaš, nije pobjegao u Munchen, nije se sakrivao i izbjegavao svoje obaveze nije se bavio privatizacijom dok su drugi ginuli itd. Kao političara ga prezirem, ali da je čovjek, jeste.

Da je bio na bojištu i ponašao se kao svaki drugi obični čovjek. Nije bio profiter, nije bio pljačkaš, nije pobjegao u Munchen, nije se sakrivao i izbjegavao svoje obaveze nije se bavio privatizacijom dok su drugi ginuli itd. Kao političara ga prezirem, ali da je čovjek, jeste.
Али ништа нисмо сазнали о његовој храбрости на фронту.

Za mene je hrabar svatko tko ode na bojište, a ne mora. A ovi što idu na front su obični kokošari, razbojnici i pijandure.
Поштујем твоје став, али брат @Jugoslav Čvarak каже да је Тонино био нула од ратника.

Сад ја стварно нзм ко је од вас двојице управо. Једино што знам је да Пицула није пријатељ Срба.

Istina. I ja sam prasnuo u smeh, kad sam video da i tamo ima aktivnih botova, uključujući i druge regionalne medije poput klix-a, čak sam ih viđa o i na nekim manje posećenim BH portalima. Ludilo. U Srbiji su ostali samo Danas, Nova S i N1 od slobodnih medija... sve ostalo su kupili, i to su često najbesramnije radili kao one Vranjske novine ili kad su zapalili kuću Milanu Jovanoviću jer nije hteo da se proda vlastima.
Danas i N1 slobodni mediji, dabome.

Severina, koja carica:
"U Novi Sad šaljem najnježnije misli, snagu i ljubav za sve familije koje su izgubile svoje najmilije u velikoj tragediji...", poručila je preko Instagrama.
"Srbijo, volim te… i želim da što prije postaneš demokratska. Ali neću više nikad doći u Srbiju dok vam ovaj ne sjaše s vlasti. Znamo svi dobro koji"
Severina je prava srpkinja ,rodoljupka

Za dolare ne ali za sigurnost Srba u Srbiji i regionu da. Ovako svaki dan gledas koji ce to zakon da nemetne Smit, koliko ce Srba Kurti uhapsiti ili ubiti, hoce li opet probati da nam otmu svetinje u CG itd....
postoje i drugi nacini da se ti problemi zaobidju.Sa dolari, problemi se samo povecavaju. Evo, ukrajinci lizu americko dupe , za dolare, pa evo dokle su dogurali.
Slicno ceka i nase hrvatske susjede................kad dolari dodju za naplatu.

Back