Hrvatski i srpski borac razmenili zastave u Beogradu - trenutak nade u moru očaja

b12c96e0e8b0d8ad88d525a70c299059.gif

Autorska...
Hrvat i Srbin razmenili zastave posle meča...
Svaka reč je suvišna, sem Jugoslava Čvarka...
Suza u oku svakog drugosrbijanca...

https://www.facebook.com/bih.srb.hr/videos/nakon-mma-meča-petar-pejić-i-marko-ivković-su-razmijenili-zastave-te-čak-oduševi/1640387983979224/

Istorija se ponavlja. Posle prvog svetskog rata Hrvati su bili na strani gubitnika, onda propovedali bratstvo i jedinstvo
pa su ih srbi spasli formiranjem Jugoslavije. U drugom svetskom ratu opet su bili na strani gubitnika, pa ih opet Srbi
spasli u ime bratstva i jedinstva. Evo sad su opet na strani gubitnika NATO pa se opet spremaju da koriste kec iz rukava
zvani bratstvo i jedinstvo. Glupi Srbi padaju ko musice na tu foru.
:D :hahaha: :rotf:

Djokovic: "Hrvati i Srbi trebali bi se ujediniti"​

Istorija se ponavlja. Posle prvog svetskog rata Hrvati su bili na strani gubitnika, onda propovedali bratstvo i jedinstvo
pa su ih srbi spasli formiranjem Jugoslavije. U drugom svetskom ratu opet su bili na strani gubitnika, pa ih opet Srbi
spasli u ime bratstva i jedinstva. Evo sad su opet na strani gubitnika NATO pa se opet spremaju da koriste kec iz rukava

Bice , "i mi i vi smo bili na ruskoj strani , znaci borili smo se za istu stvar, isti smo". Postavljacu teme ce biti jos lakse posto mesa mi i vi, on je dvocevan.

Poslednja izmena:
Iskreno ne verujem ni u kakvo sad neko zvanično i formalno pomirenje i na kraju krajeva šta uopšte znači "pomirenje", mislim prošlost se ne može promeniti i normalno da mi gledamo na stvari iz svog ugla a da oni gledaju iz nekog svog i da će zauvek imati neko svoje viđenje i neku svoju verziju priče, ali na nekom individualnom nivou itekako verujem da je suživot moguć, i to što možda neće biti nikakvog zvaničnog pomirenja i što će tu uvek u nekoj dozi biti nekog međusobnog animoziteta to apsolutno ne znači da ne treba i da ljudi međusobno ne mogu imati dobru i zdravu interakciju i da neće na nekom individualnom nivou održavati lične i međusobne veze bilo prijateljske, rodbinske, emotivne, poslovne,itd i da nećemo mi ići tamo, oni dolaziti ovde, itd.
Mislim politika je jedno a svakodnevni život i lični i individualni životi ljudi nešto potpuno drugo.

Ђоковић је пола Србин пола Хрват баш к'о што је и Лука Модрић 😁

Pa u principu to nije daleko od istine ne samo mi i Hrvati već smi mi jugoslovenski narodi generalno jer prosto previše smo mi mali svi mi ovako pojedinačno i ovaj svet je sve više džungla gde veliki jedu male i prosto ovako rascepkani i duboko podeljeni i razjedinjeni generalno svi smo osuđeni na propast i prosto nemamo nikakvu perspektivu sem da budemo kolonija, deponija i daleka globalna periferija i to je prosto realnost a sad što mi međusobno imamo neke razmirice i nerasčišćene račune i što nam je malo um pomućen i ego nam ne dozvoljava da to shvatimo i prihvatimo je već nešto drugo i neki drugi problem.
Znači mi smo jugoslovenski narodi, da ne kažem plemena samo ujedinjeni imamo nekakvu šansu da dugoročno opstanemo.

spasli u ime bratstva i jedinstva.

Hrvat je prebio srpskog borca, naravno...
Pa onda uz osmeh podigao srpsku zastavu, dok je srpski borac namrgođen podigao hrvatsku zastavu...

Tako je bilo i u istoriji koju pominješ. Hrvati su nas prebili u oba svetska rata, pa se ujedinili sa nama tek kad su bili sto posto sigurni da ne možemo ništa...
Mi Srbi smo prebijeni pobednik - kao ona kombinacija u kladionici "sretni gubitnik", kad ti isplate 2 eura na 40 uloženih...

Poslednja izmena:

u prvom svetskom ratu su hrvati bili u sastavu austrougarske. Srbija je bila u sastavu otomanskog carstva 5 vekova, dali je srbija bila na strani turaka u svim njihovim ratovima? kad bi turska negde pobedila, dali je to bila i srpska pobeda, kad bi turska izgubila, dali je to bio i srpski poraz?

na čijoj strani je bila srbija u drugom svetskom ratu?

Kakva je bila sotuacija 1870-te, zna li se šta?

Iskreno ne verujem ni u kakvo sad neko zvanično i formalno pomirenje i na kraju krajeva šta uopšte znači "pomirenje", mislim prošlost se ne može promeniti i normalno da mi gledamo na stvari iz svog ugla a da oni gledaju iz nekog svog i da će zauvek imati neko svoje viđenje i neku svoju verziju priče, ali na nekom individualnom nivou itekako verujem da je suživot moguć, i to što možda neće biti nikakvog zvaničnog pomirenja i što će tu uvek u nekoj dozi biti nekog međusobnog animoziteta to apsolutno ne znači da ne treba i da ljudi međusobno ne mogu imati dobru i zdravu interakciju i da neće na nekom individualnom nivou održavati lične i međusobne veze bilo prijateljske, rodbinske, emotivne, poslovne,itd i da nećemo mi ići tamo, oni dolaziti ovde, itd.
Mislim politika je jedno a svakodnevni život i lični i individualni životi ljudi nešto potpuno drugo.
Slazem se politika je jedno, a svakodnevni zivot drugo. Na svojim klosarskim putovanjima sam upoznao 2 pripadnika VRS i s jednim sam jos dan danas u kontaktu. Upoznao sam i 2 pripadnika Armije BiH i sve 5

Pa u principu to nije daleko od istine ne samo mi i Hrvati već smi mi jugoslovenski narodi generalno jer prosto previše smo mi mali svi mi ovako pojedinačno i ovaj svet je sve više džungla gde veliki jedu male i prosto ovako rascepkani i duboko podeljeni i razjedinjeni generalno svi smo osuđeni na propast i prosto nemamo nikakvu perspektivu sem da budemo kolonija, deponija i daleka globalna periferija i to je prosto realnost a sad što mi međusobno imamo neke razmirice i nerasčišćene račune i što nam je malo um pomućen i ego nam ne dozvoljava da to shvatimo i prihvatimo je već nešto drugo i neki drugi problem.
Znači mi smo jugoslovenski narodi, da ne kažem plemena samo ujedinjeni imamo nekakvu šansu da dugoročno opstanemo.

Тако нешто не постоји. Постоје јужни Словени.

Узгред - осуђен си на пропаст и овако и онако и свакако, то слободно забележи у тефтер.

u prvom svetskom ratu su hrvati bili u sastavu austrougarske. Srbija je bila u sastavu otomanskog carstva 5 vekova, dali je srbija bila na strani turaka u svim njihovim ratovima? kad bi turska negde pobedila, dali je to bila i srpska pobeda, kad bi turska izgubila, dali je to bio i srpski poraz?

na čijoj strani je bila srbija u drugom svetskom ratu?

Ajde vreme je da oladis sa besmislenim glupostima

У ММА спорту то одавно постоји и ту нема режимских плаћених навијача хулигана и криминалаца. Рецимо да за Словенца и Црногорца највијају сви, да у сред Београда Србину звижде зато што је ћаци и зато што је лош човек, а да навијају за Црногорца, да долазе хрватски навијачи у Београд и обрнутно и да нема ни једног инцидента на трибинаама, да водитељ на сваком ФНЦ догађају је Хрват, да је власник те организације Хрват, да српски спортисти тренирају код хрватских теренера у Хрватској, да хрватски тренирају у Србији, да долазе странци спортисти који почињу да се интегришу овде и да причају српски и хрватски, да долазе странци који освајају појас, да се најављују стране организације као УФЦ које ће доћи у Београд.

@capitosinora човече живимо у трећој деценији 21. века и ти и даље имаш тај комуњарски лузерски наратив.
Победник је онај који сачува народ и територију, ко се и у миру снађе и победи дипломатски, а не онај који штапом иде на немачки тенк, па онда када ови побију пола народа, он буде поносан на то, а ''силе победнице'' ти не кажу ни хвала што си се жртвовао за интересе великих сила, већ ти још кажу да си испао корисна будала.

За велике силе важе друга правила.

Back