* Glede ispušnih plinova i onečišćivanja jeruzalemskog zraka, bilo bi potrebno poduzeti sigurnosne mjere.
*
*
* У погледу загађивања ваздуха у Јерусалиму, требало би да се предузму мере безбедности.
* Bijela kuhinjska sol kemijski je spoj natrija i klora.
*
*
* Бела со за кување је хемијско једињење натријума и хлора.
* Vlak sa željezničkoga kolodvora krenut će točno u deset sati.
*
*
* Воз са железничке станице кренуће тачно у десет часова.
* Umjetnim gnojivom zasipam oranicu na kojoj sadim mrkvu i poriluk.
*
*
* Вештачко ђубриво сипам по ораници на којој садим шаргарепу и празилук.
* Svjetsko prvenstvo 2010. [dvije tisuće i desete] osvojila je Španjolska svladavši u završnici Nizozemsku Iniestinim pogotkom u 116. minuti.
* Dunjalučki šampionat 2010. [dvije hiljade i desete] uzela je Španija pobjedivši u finalu Holandiju 1:0 golom Inieste u 116. minutu.
* Svjetski šampionat 2010. [dvije tisuće i desete] uzela je Španija pobjedom u finalu protiv Holandije 1:0 golom Inieste u 116. minutu.
* Светски шампионат 2010. [две хиљаде и десете] освојила је Шпанија савладавши у финалу Холандију 1:0 голом Иниесте у 116. минуту.
* Što će mi jutro, što će mi večer, Zrmanja moja ovdje ne teče.
* Što će mi jutro, što će mi veče, Zrmanja moja ovdje ne teče.
* Šta će mi jutro, šta će mi veče, Zrmanja moja ođe ne teče.
* Шта ће ми јутро, шта ће ми вече, Зрмања моја овде не тече.
*
*
* У погледу загађивања ваздуха у Јерусалиму, требало би да се предузму мере безбедности.
* Bijela kuhinjska sol kemijski je spoj natrija i klora.
*
*
* Бела со за кување је хемијско једињење натријума и хлора.
* Vlak sa željezničkoga kolodvora krenut će točno u deset sati.
*
*
* Воз са железничке станице кренуће тачно у десет часова.
* Umjetnim gnojivom zasipam oranicu na kojoj sadim mrkvu i poriluk.
*
*
* Вештачко ђубриво сипам по ораници на којој садим шаргарепу и празилук.
* Svjetsko prvenstvo 2010. [dvije tisuće i desete] osvojila je Španjolska svladavši u završnici Nizozemsku Iniestinim pogotkom u 116. minuti.
* Dunjalučki šampionat 2010. [dvije hiljade i desete] uzela je Španija pobjedivši u finalu Holandiju 1:0 golom Inieste u 116. minutu.
* Svjetski šampionat 2010. [dvije tisuće i desete] uzela je Španija pobjedom u finalu protiv Holandije 1:0 golom Inieste u 116. minutu.
* Светски шампионат 2010. [две хиљаде и десете] освојила је Шпанија савладавши у финалу Холандију 1:0 голом Иниесте у 116. минуту.
* Što će mi jutro, što će mi večer, Zrmanja moja ovdje ne teče.
* Što će mi jutro, što će mi veče, Zrmanja moja ovdje ne teče.
* Šta će mi jutro, šta će mi veče, Zrmanja moja ođe ne teče.
* Шта ће ми јутро, шта ће ми вече, Зрмања моја овде не тече.