Hrvatska

Pa zar i ovde da dodjete medju BOSANCE da si kazete sta imate hehehehehe,lelkeeeee,a sto NETKO od vas neotvori HRVATSKU KRSTARICU pa da odemo da malo i mi tamo pretrazujemo i nabacujemo se ;)
 
:
Recimo Kuba nema uopste lepo primorije, ili Dominikanska Republika,Brazil,Italija,Grcka,Egipat,Turska, Spanija,Maledive, Mexico,Bahame,Tajland,Srilanka,Trinidad Tobago,Venezuela,Haiti,Juzna Afrika,Tunesia,Portugalija.... itd. Ne ne ne nemaju uopste lepo primorije....Proputuj prvo pa onda pricaj o necemu malo a ne ulizuj se Hrvatima.[/QUOTE]

Ma,bre,možemo mi njih ne podnositi koliko hoćemo,većina nas znamo ko su i kakvi su,ali more im je fantastično! Ali,nikako sebi ne mogu da objasnim takav spoj,nekako mi je suprotstavljeno - Kroačani i Jadran! Ne "jaše" se,brate...:sad2:
 
Poslednja izmena:
Treba da se ubaci Hrvatska :)

Ne treba da se ubaci!!! Kategorično tvrdim.Kada mi uletimo na njihove i pokušamo korisnu komunikaciju,pristojnu,umnu...odmah osete po govoru i trajno brišu...Bezobrazni su maksimalno.To mi se juče desilo u "Večernjem listu".Šta sve nisam probao da se reaktiviran,bez uspeha."Trpeli" su me ne punih 24 časa....Hvala im i na tome...bar su nešto mogli da nauče (ako je bilo želje).:dontunderstand:
 
Срећом РЕПУБЛИКА Српска није исто што и БиХ. Још коју годину па уједињење Републике Српске и Републике Србије.:cmok2:

Ehe,he...Fino zboriš! Pa će tim stopama krenuti onaj odrođeni mlađi brat,što je kao maloletnik "povilenio"...pa se očekuju oni Srbi sa "mala ta govorna mana ta..." Ihi,propasti ne možemo...:klap::bye::veseljaci::veseljaci:
 
@Bacuska
Druze da si video sva ova mesta koja sam naveo nebi ti Hrvatska pala napamet.
Pozz
P.S
A sto se tice Pdf Hrvatska, kada bude na nekom hrvatskom forumu bio i nas onda mozemo o njihovom raspraviti.
 
Nije zaslužila to mesto iz sledećih razloga:
bilo bi dosta vređanja između hravata i srba
ovo je ipak srpski forum
samo zbog mora bi kao trebala da zasluži to mesto?
UOSTALOM PITAJTE SUPER MODERATORA
 
Hrvatska ima najlepše primorje na svetu i zato nevidim iz kog razloga nije zaslužila pdf na Krsti!!!

Naši prijatelji Hrvati imaju prelepu zemlju!

croatia.jpgbol.jpg

Јесте
 
Ovo ce biti prijavljeno.
Svaka koju precutis ti je zlatna.

A, koliko sam shvatio, pod-forumi pod-foruma "Svet" su nesto kao "dijaspora-chat", a u HR Srba bas i nema od onog Olujnog nevremena sa Blijeskovima gromova. Necemo generalizovati, ali nije nas previse ostalo tamo...

U HR živi oko 200.000 Srba,i najveća smo nacionalna manjina u HR,oko 4,5% ukupnog stanovništva ...
 

Back
Top