Eustar
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
Pa zar i ovde da dodjete medju BOSANCE da si kazete sta imate hehehehehe,lelkeeeee,a sto NETKO od vas neotvori HRVATSKU KRSTARICU pa da odemo da malo i mi tamo pretrazujemo i nabacujemo se 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Treba da se ubaci Hrvatska![]()
Ovo ce biti prijavljeno.
Svaka koju precutis ti je zlatna.
A, koliko sam shvatio, pod-forumi pod-foruma "Svet" su nesto kao "dijaspora-chat", a u HR Srba bas i nema od onog Olujnog nevremena sa Blijeskovima gromova. Necemo generalizovati, ali nije nas previse ostalo tamo...
Срећом РЕПУБЛИКА Српска није исто што и БиХ. Још коју годину па уједињење Републике Српске и Републике Србије.![]()
Ehe,he...Fino zboriš! Pa će tim stopama krenuti onaj odrođeni mlađi brat,što je kao maloletnik "povilenio"...pa se očekuju oni Srbi sa "mala ta govorna mana ta..." Ihi,propasti ne možemo...![]()
@Bacuska
P.S
A sto se tice Pdf Hrvatska, kada bude na nekom hrvatskom forumu bio i nas onda mozemo o njihovom raspraviti.
Pa valjda i srba ima u hrvatskoj? Na protstorima bivse Republike Srpske Krajine (knin, vukovar etc)ali opet sam protiv toga da se ubaci hrvatska
RS se nikada nece izdvojiti od BiH....da ne budemo u zabludi....![]()
Treba da se ubaci Hrvatska![]()
Hrvatska ima najlepše primorje na svetu i zato nevidim iz kog razloga nije zaslužila pdf na Krsti!!!
Naši prijatelji Hrvati imaju prelepu zemlju!
![]()
![]()
Ovo ce biti prijavljeno.
Svaka koju precutis ti je zlatna.
A, koliko sam shvatio, pod-forumi pod-foruma "Svet" su nesto kao "dijaspora-chat", a u HR Srba bas i nema od onog Olujnog nevremena sa Blijeskovima gromova. Necemo generalizovati, ali nije nas previse ostalo tamo...