Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.039
Mogu, ali ne Soroševi, ima ih dovoljno domaćih.камо среће да уопште не долазе.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu, ali ne Soroševi, ima ih dovoljno domaćih.камо среће да уопште не долазе.![]()
E to nam treba: ne gledati ko je na nekoj poternici, ko je prekršio zakon, pa njemu sprečavati ulazak. Nego gledati ko je Sorošev.Mogu, ali ne Soroševi, ima ih dovoljno domaćih.
Pa kaže u tom videu na 00:21: "Mi smo ONDA, dok je Europa otkrlvala granice, mi smo živili bez granica."
Srbija protjerala pet hrvatskih državljanki
Učestvovale su na radionicama nevladinih organizacija koje je organizovala fondacija jedne međunarodne banke.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2025/1/23/srbija-protjerala-pet-hrvatskih-drzavljanki
Da li je vlast Srbije bila prestroga što nije dopustila aktivistima da se bave svojim aktivnostima?
Misliš da su mu kriterijumi baš toliko niski?
ко беше овај калимеро,што блеји на пинку, онај Гргур
Odgovor Hrvatske sledi u vidu poništavanja radnih dozvola za 10,000 radnika iz Srbije. Hvala preCedniku Vučiću, opozicija ima 10,000 sigurnih glasova.
Gaze, tuku, hapse, deportiraju, odavno su s riječi prešli na djela.Samo verbalno, ovo im jako dobro dođe za konsolidaciju birackog tela, i jednima i drugima. Đilas ovako održava tonus svom biračkom telu već skoro 15 godina, inače, AV, uprkos najredovnijim vanrednim obračanjima ima skoro 50% podrške, inače Đilas ne bi ovako nonšalantno odmahovao rukom na ponude za izbore.
Nikoga ne zanima Srbija osim kad diraju u druge. Na Srbijancima je da srede svoje dvorište.Da je tako ne bi bilo ove diskusije jer bi Raspudićka, hrvatski Možemo i srpski Moramo smenili AV a da niko ne primeti.
Ma kako sad to, pa tvoj preCednik opštine je sa Vučkom.Odgovor Hrvatske sledi u vidu poništavanja radnih dozvola za 10,000 radnika iz Srbije. Hvala preCedniku Vučiću, opozicija ima 10,000 sigurnih glasova.
Al šta je to u odnosu na ovog, najveći švaler od svih šefova opština u bar pet država unaokolo. Trebalo je onih pet da dođu kod njega, našao bi im on vezu da ih ne ‘apse.
Ko? Oni s kratkim fitiljem koje izazivaju woke-anarhisti svojim metodama. Da je intervenisala žandarmerija bil bi na svim televizijama, imam ja iskustva iz epohe Mire Marković. Nisu ljudi ni jedan kanister sa suzavcem bacili nazad policiji a hteli bi da dižu revolucije: ne dodiruje se golom rukom (skoro da se usija) i strogo paziš u kom pravcu duva vetar…Gaze, tuku, hapse, deportiraju, odavno su s riječi prešli na djela.
Nema wokije skupine od srpske vlade gdje pfederi i lejzbe kolo vode.Ko? Oni s kratkim fitiljem koje izazivaju woke-anarhisti svojim metodama. Da je intervenisala žandarmerija bil bi na svim televizijama, imam ja iskustva iz epohe Mire Marković. Nisu ljudi ni jedan kanister sa suzavcem bacili nazad policiji a hteli bi da dižu revolucije: ne dodiruje se golom rukom (skoro da se usija) i strogo paziš u kom pravcu duva vetar…
Kad gori pod nogama sve im smeta ali svakao protjerani imaju aktivističke korijene!Je, neke babe su slučaj za srbijansku tajnu službu.
kaže u člankuKad gori pod nogama sve im smeta ali svakao protjerani imaju aktivističke korijene!
https://narod.hr/hrvatska/srpska-po...a-kulturnu-radnicu-iz-hrvatske-evo-tko-je-ona
kaže u članku
"Kovačić je iz Zagreba, a na radionicama je predstavljala kustoski kolektiv Što, kako & za koga/WHW. Radionice su trajale tijekom dva dana, u ponedjeljak i utorak, a sudjelovalo je petnaestak osoba iz Hrvatske, Rumunjske, Slovenije, BiH i Sjeverne Makedonije."
sve stranci. Ne znam zašto su odabrali Beograd, odnosno Srbiju da se baš u sakupe i to baš sada?