Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazar je zakon za sve oklopnjake...
па наравно,, овог вашег може бумбар да пробуши ко швајцарски сир,толико је велика мета да га немоше промашити ни слепац!
Idi bre bane jesi li ti nekad malo zagledao krvatice?LAZAR BRE !!![]()
Rekoh ja da ćemo se mi lako dogovoriti oko ratne odštete... ovaj put nek bude bez amera i rusa...ko dobije njemu sve, i kuća i žena
https://www.google.rs/search?num=10...2.0.132.676.1j5.6.0...0.0...1ac.1.eXmHxluf8YI
Deluje pomalo nezgrapno, ima ogromnu siluetu tako da stoji tvrdnja da je savršena meta... Malo je previsok, bar mi se čini da to može da utiče na manevarske sposobnosti u krivinama i na strmim predelima pri povećanoj brzini... Interesantno da su mu stavili toliku kupolu, nevidim razlog osim ako nisu hteli da idu na varijantu IFV infantry fighting vehicle, a ne samo APC armored personnel carrier, mada su i tu finese u pitanju, toliko drugih i čini mi se jednostavnijih rešenja za naoružanje oklopnog transportera trenutno postoji da mi ovo deluje pomalo kao što već rekoh nezgrapno i neodgovarajuće, istini za volju imali smo i mi izleta u modifikacijama postojećih oklopnjaka ali Lazar je ispao sasvim korektno samo još da ga uvedu u upotrebu u većem broju...
Deluje pomalo nezgrapno, ima ogromnu siluetu tako da stoji tvrdnja da je savršena meta... Malo je previsok, bar mi se čini da to može da utiče na manevarske sposobnosti u krivinama i na strmim predelima pri povećanoj brzini... Interesantno da su mu stavili toliku kupolu, nevidim razlog osim ako nisu hteli da idu na varijantu IFV infantry fighting vehicle, a ne samo APC armored personnel carrier, mada su i tu finese u pitanju, toliko drugih i čini mi se jednostavnijih rešenja za naoružanje oklopnog transportera trenutno postoji da mi ovo deluje pomalo kao što već rekoh nezgrapno i neodgovarajuće, istini za volju imali smo i mi izleta u modifikacijama postojećih oklopnjaka ali Lazar je ispao sasvim korektno samo još da ga uvedu u upotrebu u većem broju...
To što Hrvati "prave" je finska Patria, jedan od trenutno najbolje rangiranih i najpokretljivijih oklopnjaka-točkaša na svetu...
Toliku kupolu su mu stavili upravo zato što je to IFV varijanta sa topom 30 mm...
U odnosu na Patriu, Lazar je klasa ispod...malo više od oklopljenog autobusa...
Nemoj me pogrešno shvatiti...
Hrvati su već kupili Patriu ima nekoliko godina, međutim ovo je nešto što izgleda radi Đuro Đaković... Točkaš je baziran na spomenutom oklopnjaku, ali kupola mi nije jasna... Izgleda ko da su je skinuli sa Degmana i stavili... Zato kažem da mi je delovalo nezgrapno...
To da je Lazar malo više od oklopljenog autobusa isto donekle stoji, prozori na njemu bez obzira koliko čvrsti predstavljaju strukturalnu slabost, komentar je bio više u smeru da posle svega i nije tako loše...