Hrvatska proglasila Mandića, Kneževića i Bečića personama non grata

Kreće opet tenzija i mržnja na ovim prostorima, znači Vučić je dobro odradio posao ;)
Znači rezolucija o Srebrenici je ok. Rezolucija o Jasenovcu je mržnja. Hrvati tvrde da su većinom bili antifašisti. Pa što ih onda rezolucija pogađa?
Poenta je da cg nikad ne uđe u eu, jer kako bi se onda narodu™ objasnilo sto srbija nikad uci nece
Ni Srbija ni CG ni BiH neće skoro u EU.

Nisu vas obavjestili da ne možete jer ste se našli uvrijeđeni istinom zabraniti ma kome ulaz u komplet EU?

Pa jes. Podržavati Mila koji je učestvovao u ratu protiv vas. Ne zna se ko je veći licemjer. Vi ili on.
Don Milo je druga kategorija, na njega se ne odnosu ista pravila jer se radi o izuzetnom pojedincu...

E, pa to ne znam, sami vidite jel to dobro za vas ili nije.
Za HR je ovo dobro, jer treba davati podršku prozapadnim snagama u CG, a to može na način da diskriminira ove druge.
Crnogorci imaju prava biti Srbi, prosrbi i prorusi, nitko im to ne osporava. Ali, bez prodavanje proeuropske magle NATO-u i EU. Nek idu u srpski svijet, Otvoreni Balkan i slično.
Mozete i vi da bastinite Ustasku tradiciju sto upravo radite ovim potezom zabranjujuci ulazak u drzavu onima koji su Jasenovac i Ustaske logore smrti proglasili za genocid; sto je oduvek i bio.

Ovo i malo pametniji Ustasa bi lepse upakovao pa im zabranio ulazak u RH pod drugim razlogom npr “raspirivanje medjunacionalnih tenzija koje nisu u svrhu pomirenja” i tako neki shit.

Ali ne, vi ste ovim potezom izjednacili RH sa NDH; a za to moras biti posebno glup.

Mozete i vi da bastinite Ustasku tradiciju sto upravo radite ovim potezom zabranjujuci ulazak u drzavu onima koji su Jasenovac i Ustaske logore smrti proglasili za genocid; sto je oduvek i bio.

Ovo i malo pametniji Ustasa bi lepse upakovao pa im zabranio ulazak u RH pod drugim razlogom npr “raspirivanje medjunacionalnih tenzija koje nisu u svrhu pomirenja” i tako neki shit.

Ali ne, vi ste ovim potezom izjednacili RH sa NDH; a za to moras biti posebno glup.
Ne, hrvatska reakcija nema veze sa Jasenovcem. Jasenovac je od HR priznat kao stratište na kojem je ubijen ogroman broj ljudi, svake godine su komemoracije i prisjećanja na žrtve uz osudu zločinačkog režima.
Da sada Izrael donese rezoluciju o Auschwitzu, Nijemci bi se pitali, pa čemu sad sve to kad je to već 80 godina svima jasno i što Izrael baš sada želi s tim postići.

Koji će nam ***** četnici ulaaziti u RH.Nek idu u BG..

Meni je neshvatljivo zašto samo njih trojica?
Treba takvim proglasiti svih 41 zastupnika koji su glasovali za rezoluciju. Kao i njihove obitelji. I to na način da kad se pojave na granici, ne znajući da su proglašeni problematičnima za sigurnost RH, ide rješenje o zabrani ulaska u RH i u sve zemlje Schengena.

Obitelji?

Treba takvim proglasiti svih 41 zastupnika koji su glasovali za rezoluciju. Kao i njihove obitelji. I to na način da kad se pojave na granici, ne znajući da su proglašeni problematičnima za sigurnost RH, ide rješenje o zabrani ulaska u RH i u sve zemlje Schengena.

Stvarno ne znam kako nekome pri zdravoj svesti može ovako nešto pasti na pamet.

Dakle, nemojte posle ikada da pričate ako tebe i još neke forumaši ovde nazivaju ujkama ili pričaju da Republika Hrvatska počiva na NDH.

Ne, hrvatska reakcija nema veze sa Jasenovcem. Jasenovac je od HR priznat kao stratište na kojem je ubijen ogroman broj ljudi, svake godine su komemoracije i prisjećanja na žrtve uz osudu zločinačkog režima.
Da sada Izrael donese rezoluciju o Auschwitzu, Nijemci bi se pitali, pa čemu sad sve to kad je to već 80 godina svima jasno i što Izrael baš sada želi s tim postići.
Kakve veze sa vama ima Srebrenica u kojoj je vojska mudzahedina streljana a ne civili pa da vi posle 30 godina sponzorisete istu; a nemate veze sa Jasenovcem gde su klani civili, velikom vecinom Srpski pa onda drugi Zidovi i Romi; uz pojedince Hrvate koji se nisu uklapali u NDH i Ustaske planove.

Kazem ti; morate biti malo mastovitiji, ovim potezom ste izjednacili RH sa NDH.

Koji će nam ***** četnici ulaaziti u RH.Nek idu u BG..
Oni nikad za sebe nisu rekli da su cetnici, ali ste vi upravo izjednacili RH sa NDH ovim potezom.

Na kraju, niste vi klali cetnike u Jasenovcu, vec civile.

Kao sto sam ti rekao kolegi; mogli ste to pametnije da uvijete umesto da se hvalite ovako javno da ste Ustase.

Licno me zaboli K za svu trojicu, ali ste ispali ozbiljni pacijenti sa ovim potezom na nacin kako je obrazlozeno.

Kakve veze sa vama ima Srebrenica u kojoj je vojska mudzahedina streljana a ne civili pa da vi posle 30 godina sponzorisete istu; a nemate veze sa Jasenovcem gde su klani civili, velikom vecinom Srpski pa onda drugi Zidovi i Romi; uz pojedince Hrvate koji se nisu uklapali u NDH i Ustaske planove.

Kazem ti; morate biti malo mastovitiji, ovim potezom ste izjednacili RH sa NDH.
Ima veze kako nema veze? Onaj prokleti Ratko Mladić, krepavao u mukama, mamu mu ***** je klao i palio po Hrvatskoj prije nego je otišao klati u Bosnu. Samo da te podsjetim da je isti dan kad je 91 pobijeno 300 ljudi na Ovčari, pobijeno i 80 ljudi u Škabrnji a dan kasnije i 20 ljudi u Nadinu. Sve civili i za sve izravno odgovoran Mladić.

Ima veze kako nema veze? Onaj prokleti Ratko Mladić, krepavao u mukama, mamu mu ***** je klao i palio po Hrvatskoj prije nego je otišao klati u Bosnu. Samo da te podsjetim da je isti dan kad je 91 pobijeno 300 ljudi na Ovčari, pobijeno i 80 ljudi u Škabrnji a dan kasnije i 20 ljudi u Nadinu.
Ok; gde je tu tacno bio Ratko Mladic, ne znam ni gde su ta mesta, a on je cini mi se bio kratko negde na ratistu oko Zadra.

Druga stvar, bio je rat i ne zanima me ko je koga ubio na bojnom polju; ubijanje civila je nedopustivo a koliko znam on nigde nije ubijao civile u Hrvatskoj.

Za kraj, to opet nema nikakve veze sa sponzorisanjem rezolucije gde VRS streljala mudzahedine vojnike; sto jeste ratni zlocin a ne genocid koji su Ustase sprovodile 4 godine nad CIVILIMA u Jasenovcu.

To i liči na vas iz NDH. Možete da proglasiti nepoželjnim i svu rodbinu do petog kolena, susjede iz ulice i njihove drugare s pecanja i kafane ali to ne može da izmeni činjenicu da je nacistička Hrvatska iz DSR vlasnik najbestijalnijeg koncentracionog logora koji je ikada postojao. Nemački nacisti su ubijali Ciklonom B a Hrvati maljevima, sekirama i mačetama.

Oni nikad za sebe nisu rekli da su cetnici, ali ste vi upravo izjednacili RH sa NDH ovim potezom.

Na kraju, niste vi klali cetnike u Jasenovcu, vec civile.

Kao sto sam ti rekao kolegi; mogli ste to pametnije da uvijete umesto da se hvalite ovako javno da ste Ustase.

Licno me zaboli K za svu trojicu, ali ste ispali ozbiljni pacijenti sa ovim potezom na nacin kako je obrazlozeno.

Sad cemo I mi rezoluciju proglasit o "vekovnom genocidu Srbo-Turske protiv Hrvata", pa cete onda vidjet kako cete se osjecat...

Barata se brojkom od dvanaest miljona genocidno ubijenih Hrvata tokom invazije, od cega sest miljona djece, plus dva miljona hrvatske djece odvedeno u hareme. Po dva I pol miljonceka za svako stoljece...

Nakon toga slijedi rezolucija o "mongolsko-srpskoj saradnji protiv Hrvatske I planiranom genocidu"

Ipak, ocekuje se da ce najvise pozornosti izazvati "rezolucija o genocidu Stefana Nemanje nad Hrvatima Crne Gore u trinaestom stoljecu" jer u sklopu te rezolucije hrvatsko more u Crnoj Gori vraca SE Hrvatima, cime Srbija I hipotetski gubi izlaz na more.

Vidjet cemo dal ces onda pisat "Srbija SE protestom izjednacila sa dzihadlijama I Stefanom Nemanjom - starim drpatorom morskih obala"

.

Ok; gde je tu tacno bio Ratko Mladic, ne znam ni gde su ta mesta, a on je cini mi se bio kratko negde na ratistu oko Zadra.

Druga stvar, bio je rat i ne zanima me ko je koga ubio na bojnom polju; ubijanje civila je nedopustivo a koliko znam on nigde nije ubijao civile u Hrvatskoj.

Za kraj, to opet nema nikakve veze sa sponzorisanjem rezolucije gde VRS streljala mudzahedine vojnike; sto jeste ratni zlocin a ne genocid koji su Ustase sprovodile 4 godine nad CIVILIMA u Jasenovcu.
Slabo znaš.
..Mladić tako prijeti da u gradu Šibeniku nitko stariji od 10 godina i mlađi od 70 neće ostati živ i da će sve kuće porušiti...

Sad cemo I mi rezoluciju proglasit o "vekovnom genocidu Srbo-Turske protiv Hrvata", pa cete onda vidjet kako cete se osjecat...

Barata se brojkom od dvanaest miljona genocidno ubijenih Hrvata tokom invazije, od cega sest miljona djece, plus dva miljona hrvatske djece odvedeno u hareme. Po dva I pol miljonceka za svako stoljece...

Nakon toga slijedi rezolucija o "mongolsko-srpskoj saradnji protiv Hrvatske I planiranom genocidu"

Ipak, ocekuje se da ce najvise pozornosti izazvati "rezolucija o genocidu Stefana Nemanje nad Hrvatima Crne Gore u trinaestom stoljecu" jer u sklopu te rezolucije hrvatsko more u Crnoj Gori vraca SE Hrvatima, cime Srbija I hipotetski gubi izlaz na more.

Vidjet cemo dal ces onda pisat "Srbija SE protestom izjednacila sa dzihadlijama I Stefanom Nemanjom - starim drpatorom morskih obala"

.
Od vas se i ne očekuje ništa pametno i konstruktivno. Šta očekivati od onih kojima smeta ćirilica?

Od vas se i ne očekuje ništa pametno i konstruktivno. Šta očekivati od onih kojima smeta ćirilica?

Sam si gore napisao da je OVO vasa osveta za rezolucije o Srebrenici...

Dakle, vas potez JE primjer patologije I srpske opsesije s Hrvatima.
Rezolucije o Srebrenici vam JE izglasso svijet, a vi SE osvecujete Hrvatima ..
Jel to nije teeeska patologija?

.

„Ubiće me žena“: Milan Knežević o odluci Hrvatske da ga proglasi nepoželjnim​

Vijestidanas 11:36
Ubiće me žena: Milan Knežević o odluci Hrvatske da ga proglasi nepoželjnim 1
Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević na mreži X komentarisao je odluku Ministarstva spoljnih i evropskih poslova Hrvatske da bude proglašen nepoželjnim u Hrvatskoj.

„Znači, moj đed Milan, po kome nosim ime zalud je poginuo na Đurđevdan 1945. oslobađajući Karlovac od ustaša i nacista. Izgleda su oni pobijedili, a mi izgubili“, napisao je Knežević.

Ubiće me žena, propade nam rezervacija za Rovinj - napisao je lider DNP-a.
Jdnik. Mogli su bar pričekati jesen da donesu tu odluku, ovako su čovjeku upropastili ljetovanje, a onome kod koga je iznajmio smještaj su otjerali gosta.

Sam si gore napisao da je OVO vasa osveta za rezolucije o Srebrenici...

Dakle, vas potez JE primjer patologije I srpske opsesije s Hrvatima.
Rezolucije o Srebrenici vam JE izglasso svijet, a vi SE osvecujete Hrvatima ..
Jel to nije teeeska patologija?

.
Prvo ja nisam to napisao. Drugo koji mi? Ja nisam iz CG. Treće vi kažete da se stidite NDH. Što vas onda ovo pogađa?

.
Æ ne seri.

Back