Hrvatska postala clanica SB u UN.....

Pa , Pero........kao sto sam vec pisao ranije.......

Kosovo je tema, gde svaka budaletina u skupstini, moze da prikuplja poene........samo se udari u kokosije grudi, i vrisne "Kosovo je Srbija", i eto ti par procenata glasaca, obnevidelih od neznanja i kljukanja patriJotizmom................

Kosovo je dzoker, za neznalice, neskolovane, nestrucne, nemoralne, nesposobne politicare, koji nista drugo ne bi znali da rade, sem da mrse mooda o Kosovu.....koje je BTW, odavno druga drzava.........

Kada nestane Kosova, nestace i njih.......kada se ovom narodu digne ta srednjevekovna koprena sa ociju, i kada se upita, sta ce sutra da jede, i sto ne bi i on odveo dete na more, a ne samo Aca, Toma, Voja, Boris i ostale patriJote..........

Odvajanje Srbije od Kosova je osnovni i najvazniji nacionalni interes Srbije........

u alal ces nadrljati...najmanje na dvije stranice...
coporativno, cim se probude...bojim se da ce ono "izdajica" biti jos i kompliment..
samo ti jos svevivisnji moze pomoci...:D:D:D

Pa vi vidite gde smo mi danas.........:roll:

......"
B92 Info Vesti Svet
Izabrane nove članice SB
16. oktobar 2007. | 19:48 | Izvor: Beta, Tanjug
Njujork -- Burkina Faso, Vijetnam, Libija, Kostarika i Hrvatska nove su nestalne članice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija........"
поред тих светских супер сила додао бих и Никарагву,Камбоџу,Лаос,Тринидад и Тобаго,Сиера Леоне,Руанду,Зимбабве,Бурму и твоју матичну Уганду.

БРИЦ Бразил,Русија,Кина и Индија добили жестоког конкурента а и НАТО се распада полако од тог удружења.Долази време Конга.

za tebe je evidentno da si poslednji put imao na izgradnji pruge Brcko-Banovici cim vadis teme i odgovaras na postove od pre godinu dana

не знам ни када се изградила пруга Брчко-Бановићи
а теме су јако битне нарочито ове 6 од једног јако великог мислиоца па ме занимају коментари, али озбиљни
а и није пре годину дана,не треба претеривати.;)

Pa vi vidite gde smo mi danas.........:roll:

......"
B92 Info Vesti Svet
Izabrane nove članice SB
16. oktobar 2007. | 19:48 | Izvor: Beta, Tanjug
Njujork -- Burkina Faso, Vijetnam, Libija, Kostarika i Hrvatska nove su nestalne članice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija........"

Па ти иди у Хрватску:worth:, тамо ће ти дати пушку:mrgreen:, па ти са Нато пактом, под заставом Савета безбедности (ли без ње) иди и остави кости на неком фронту у Централној Азији (или где другде), а твоја ће деца поносна бити што им је отац погинуо у борби за светску Правду:ok: и слободу човечанства:mrgreen:, пошто сигурно неће моћи бити поносна на то како си их направио:dash:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

поред тих светских супер сила додао бих и Никарагву,Камбоџу,Лаос,Тринидад и Тобаго,Сиера Леоне,Руанду,Зимбабве,Бурму и твоју матичну Уганду.

БРИЦ Бразил,Русија,Кина и Индија добили жестоког конкурента а и НАТО се распада полако од тог удружења.Долази време Конга.

Al smo mi jadni,jbte!!:cry:

Па ти иди у Хрватску:worth:, тамо ће ти дати пушку:mrgreen:, па ти са Нато пактом, под заставом Савета безбедности (ли без ње) иди и остави кости на неком фронту у Централној Азији (или где другде), а твоја ће деца поносна бити што им је отац погинуо у борби за светску Правду:ok: и слободу човечанства:mrgreen:, пошто сигурно неће моћи бити поносна на то како си их направио:dash:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Sve to jeste ali KO PUMPA IRACKU NAFTU,pametnice?!;):eek:

Back