Хрватска: Полиција пуцала на комби с мигрантима, тeжe рањeно двојe дeцe

Књаз Милош

Ističe se
Poruka
2.065
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...na-kombi-s-migrantima-teze-ranjeno-dvoje-dece

Дeвeт особа,
мeђу којима двојe дeцe,
поврeђeно јe када јe задарска полиција пуцала на комби у којeм јe било 29 миграната,
углавном из Авганистана и Ирака

...

Стидим се што смо некада били у истој држави са овим хрватима.

Либтарди нису срби. Нису ни ирачани али бар неће овуда да рију и смрде као ови против рођене државе.

Znam, samo je patriJota Srbin, svi ostali su izrodi. :mrgreen:

Nego ti nisi protiv naseljavanja migranata, kao sto Vucic predlaze? :think:
Do 2030. imigracija i emigracija ce se izjednaciti.

"Vozač se nije zaustavio posle nekoliko upozorenja. Probio je blokadu i vozio prema policije. Reakcija policije je bila opravdana. Oni su bili primorani da otvore vatru jer su im životi bili u opasnosti", izjavio je šef zadarske policije Ranko Dražina.

Policija je postavila blokadu na putu da bi zaustavila kombi koji je, kako tvrde, u zemlju ušao ilagalno iz BiH.

Vozač, za kog se veruje da je državljanin BiH, je pobegao i za njim se traga, prenosi Rojters.

Sasvim opravdana reakcija hrvatske policije.

Za ovo u Americi budes izbusen ko sir.

Policajcima nije bio ugrožen život jer su mogli da se bace u stranu, a kad su videli da vozač nema nameru da se zaustavi, mogli su da zalegnu na put i neutrališu vozača. Šta god da je u pitanju, ne pucaš u decu.

Iskreno ne vidim da je policija znala da se u kombiju nalaze deca i da su ciljali bas u decu. I ne verujem da su prevozeni u traktorskoj prikolici vec zatvorenom kombiju kao sto se i navodi...Verovatno prosao metak kroz lim i rikosetirao...

Ja da sam pandur isto se ne bih zamajavao sa krijumcarima, kriminalcima i probisvetima. Ponasaj se ko sav normalan svet i nece ti biti nista.

Obučeno ljudstvo neće napraviti čarlamu, nego precizno neutralisati pretnju uz minimalnu mogućnost za kolateralnu štetu. Bar su mene tako učili.

Moguce je da su oni to traljavo uradili ili su namerno bili traljavi, ali postavlja se pitanje da li je stroga kontrola ulaska opravdana ili ne.

Moguce je da su oni to traljavo uradili ili su namerno bili traljavi, ali postavlja se pitanje da li je stroga kontrola ulaska opravdana ili ne.

Zasto ne bi bila? Vidis ja sam 100 puta isao preko HR granice i nikada nisam imao problem jer nisam izigravao budalu i zaletao se motorom pored carinske rampe....

Nadam se da ce sa decom biti sve u redu, muka je i tim migrantima odakle se sve vucaraju po svetu.

A vozaca treba dobro odrati.

- - - - - - - - - -

dirljiva je briga pojedinaca za te beskućnike kada su u tuđem dvorištu

A ovde su ih najgore pljuvali po raznim temama. Ako se zauka tema, rado cu iskopati te teme i linkati ovde.

Bilo je ono u Sidu, pa kako kradu, pa siluju po Kalemegdanu, pa prave haos oko stanice u Subotici, pa prave problem seljacima u Vojvodini, pa onda tuca u migrantskom kampu, pa neka otmica beba tj. pokusaj itd.... Tu je bilo svakakve pljuvacine.

Zasto ne bi bila? Vidis ja sam 100 puta isao preko HR granice i nikada nisam imao problem jer nisam izigravao budalu i zaletao se motorom pored carinske rampe....

Nadam se da ce sa decom biti sve u redu, muka je i tim migrantima odakle se sve vucaraju po svetu.

A vozaca treba dobro odrati.

- - - - - - - - - -

A ovde su ih najgore pljuvali po raznim temama. Ako se zauka tema, rado cu iskopati te teme i linkati ovde.

Bilo je ono u Sidu, pa kako kradu, pa siluju po Kalemegdanu, pa prave haos oko stanice u Subotici, pa prave problem seljacima u Vojvodini, pa onda tuca u migrantskom kampu, pa neka otmica beba tj. pokusaj itd.... Tu je bilo svakakve pljuvacine.

U tome je i fazon, ako zelis da ih sprecis da udju, onda moras biti spreman i na ovakve incidente, ili kao sto je ona madjarska reporterka saplitala migranta.

A ne izigravas neku pravednost, a posle kukas koliko je migranata u zemlji.

Poslednja izmena:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...na-kombi-s-migrantima-teze-ranjeno-dvoje-dece

Дeвeт особа,
мeђу којима двојe дeцe,
поврeђeно јe када јe задарска полиција пуцала на комби у којeм јe било 29 миграната,
углавном из Авганистана и Ирака

...

Стидим се што смо некада били у истој држави са овим хрватима.

Užas..

Iskreno ne vidim da je policija znala da se u kombiju nalaze deca i da su ciljali bas u decu. I ne verujem da su prevozeni u traktorskoj prikolici vec zatvorenom kombiju kao sto se i navodi...Verovatno prosao metak kroz lim i rikosetirao...

Ja da sam pandur isto se ne bih zamajavao sa krijumcarima, kriminalcima i probisvetima. Ponasaj se ko sav normalan svet i nece ti biti nista.
moderator si,imas zavrsen kurs kao i panduri tako da ste blizak rod
Incident se dogodio u sredu oko 22 sata u blizini Zadra, a Hina prenosi da je policija zaustavila kombi sa migrantima zahvaljujući dojavi.

imali su tip,znali su da su migranti u vozilu,mogli su napraviti bolju sacekusu bez potrebe vatrenog oruzja.Kombi toliko opterecen tesko da je Maserati

Back