Hrvatska obala gledat će samo talijansku TV

Hrvatska je jedina drzava na svetu koja je uspela izvrsi genocid i otme teritorije nad tri naroda , od kojih je svaki jaci od Hrvata . :think: .. Milioni Srba , stotine hiljada Italijana i Madjara su pobijeni i proterani sa teritoriji takozvane Hrvatske . E, stize vreme da osete blagodati nezavisnosti ... :cool: ..

Hrvat je stvarno profesija , a ne nacionalno odredjenje ... :cool: .. al padaju akcije .. :per:

Profesor matematike ili ti je matematika samo usputni hobi????
 
Javni servis Srbije planira da do kraja 2011. pređe na digitalno emitovanje. Ono što je značajno napomenuti je da već dve godine RTS digitalizuje arhivu kako bi se programi od nacionalnog značaja sačuvali za budućnost.

Serbia Broadband kablovski i internet operater (poznatiji kao SBB) prvi je uveo u svoju ponudu satelitsko digitalno emitovanje 2006. godine. Broj pretplatnika ove platforme se polako povećava. U ponudi SBB-a nalazi se satelitska digitalna DTH (direct to home) usluga, poznatije kao Total TV. Ona nudi različite pakete kanala u skladu sa afinitetima korisnika. Televizija Pink, kao najmoćnija domaća komercijalna stanica, jedina je uvela programski paket koji se nalazi u ponudi SBB-a preko DTH-a (ali, ti programi su dostupni i na analognim prijemnicima).

Kvalitetniji prenosi kiča

Kada se navedu sve prednosti novog medija jasno je da se treba ubrzati korak ka njegovom uvođenju. Održavanje statusa quo nas neće nigde odvesti. Međutim, ovde kao da uvek postoji ono „ali"...

Problem je i što su svi postojeći TV kanali izdati nacionalnim, regionalnim i lokalnim emiterima do 2015. godine a do tad bi se već uveliko moralo preći na digitalno emitovanje. Dobra vest je da i bez inicijative države, emiteri, kablovski i satelitski operateri postepeno uvode digitalne usluge.

Krajnji rok za prelazak sa analogne na digitalnu televiziju je 17. jun 2015. godine u ponoć i jedan minut.

http://www.sat-multimedia.hr/digita...rbija/dtv-u-srbiji-kvalitet-u-sluzbi-neukusa/

Nije 5 godina iza nas tako puno...
 
Nemam vremena da jurim tvoje tekstove od pre 2-3 meseca ili pola godine i više.

Odlično ti znaš šta si pisao i koga si sve voleo i obožavao. Ako si malo okrenuo ćurak to ne znači da si se i promenio ..... vuk dlaku menja ali ćud nikada.....

Ja od ovih trenutnih nisam imao neke veće ni štete ni koristi. Ali sam od samog njihovog starta 2000.g. odlično uvideo po načinu njihovog rada da će to biti velika tragedija i za državu i za narod. Ustvari bilo ko da je hteo da gleda otvorenim očima odmah je uvideo da su to sve notorni kriminalci, fukare, probisveti, lopovi, uličari ..... počevši od đinđića pa do onog zadnjeg idiota sa partisjkom knjižicom neke nacionaldemokratske partije.


LAŽEŠ
Jedini političar kojega sa pominjao u pozitivnom kontekstu je Zoran Đinđić.
I tu se ništa nije promenilo.
Tadića i Dinkića nikada nisam hvalio, tako da bezočno lažeš i podmećeš neistine.
 
Poslednja izmena:
Slažem se za Istru mada je često lutala izneđu Srba i Italijana.


Ali ne i za Dalmaciju.
Ona je oduvek bila Srpska.

A Dubrovnik je bio slobodan grad. To mu je garantovao još i Dušan. Ali u novom političkom rasporedu sistema vrednosti biće vraćen tamo gde mu je najsigurnije i odakle vodi svoje poreklo. Znači u Srbiju.

"Istra lutala izmedju Srba i Italijana..." :rotf: :hahaha::rotf:

Pa vi bre niste normalni, ovde je bolje nego na stormfrontu :rotf:
 
Buongiorno, Croazia - Problemi koje je lani u prosincu donijela digitalizacija programa u Italiji šire se iz Istre na ostatak zemlje

Talijani bi do početka ljeta mogli potpuno okupirati eter u hrvatskom priobalju. U zapadnoj Istri zbog jačine talijanskog signala gotovo se uopće ne vide hrvatski programi, a smetnje su počele u prosincu prošle godine, kada je prva talijanska regija na sjeveru zemlje prešla na digitalni signal.

ceo tekst ovde

----------------------------------------------------------------------------------------------

hehe

Italija polako vraca svoje sebi, prvo mediji a onda i ostatak

:per:

:klap:

Sta se ti brines za hrvatsku obalu? Cuti i gledaj Pink ili B92 ako ti se vise svidja taj kanal.
 

Back
Top