Hrvatska nogometna liga

ове сезоне ће бити Хајдук ако не буде, онда не знам када ће бити, мада све је могуће кад се сетим прошле сезоне како је Ријека прокоцкала скоро освојену титулу, дословно је све имала у својим рукама....Далмација на проценат територије има само 2 преставника у лиги што је баш мало...

1730473996829.png

ове сезоне ће бити Хајдук ако не буде, онда не знам када ће бити, мада све је могуће кад се сетим прошле сезоне како је Ријека прокоцкала скоро освојену титулу, дословно је све имала у својим рукама....Далмација на проценат територије има само 2 преставника у лиги што је баш мало...

Pogledajte prilog 1635431
Pa i nije baš malo. Slavonija ima sličan broj stanovnika kao Dalmacija (oko 800 000) pa ih jedino Osijek predstavlja u prvoj ligi.

Dinamo, dok im ne dosadi. Vi ste ložiona kao i Sarajevo, brdo para ste prosuli decenijama nazad, nigdje rezultata
ове сезоне је доста слабији има убедљиво највише киксева Хајдук је знатно појачан да би могао да одржи ову бодовну предност не знам који је систем код њих трокружни?

ове сезоне је доста слабији има убедљиво највише киксева Хајдук је знатно појачан да би могао да одржи ову бодовну предност не знам који је систем код њих трокружни?
Dinamu za sada bolje ide u ligi prvaka nego u hrvatskoj ligi što je veoma čudno. Sistem kod nas je da ima 10 klubova, 36 kola, svatko sa svakim igra 4 utakmice. Hajduk ako misli biti prvak mora do kraja ove godine imati barem 10 bodova prednosti jer Dinamo kada završi sa ligom prvaka će biti odmoran za hrvatsku ligu i koncentriran samo na nju a vjerojatno će se i pojačati na zimu jer su zaradili puno novca od lige prvaka pošto je uefa povećala nagradne fondove. Samo za igranje kvalifikacija lige prvaka su dobili 4 milijuna eura, za plasman u ligu prvaka još 18 milijuna eura, plus za svaku pobjedu 2 milijuna eura a neriješeno 1 milijun eura. To znači da su ukupno do ovog trenutka zaradili već 25 milijuna eura a vjerojatno će do kraja to narasti na 30 milijuna eura.

значи четворо кружни, много је бодова у игри ништа није готово онда али и даље мислим да ће Хајдук бити шампион кад ће ако неће након пуних 20 година чекања

значи четворо кружни, много је бодова у игри ништа није готово онда али и даље мислим да ће Хајдук бити шампион кад ће ако неће након пуних 20 година чекања
Hajduk 19 godina nije bio prvak. Ako ni ovaj put ne bude to će biti 20 godina. Sramota. Ali Liverpool je isto toliko ako ne i duže čekao u Engleskoj. Samo što je Liverpool to nadoknadio osvajanjem lige prvaka pa nam to i nije neka utjeha. Inače prosjek gledatelja na Poljudu u hrvatskoj ligi je 20 000, Dinama na Maksimiru 11 000, Osijek na svom stadionu 5000, Rijeka kod sebe 4000. Kakve su brojke u srpskoj ligi Zvezde na Marakani i Partizana na JNA?

Звезда је имала по 40 000 кад је чекала титулу, чекање је трајало 6 година, сада је просек 12-13 000 за ЈНА не знам а и они су били у бојкоту до прошле недеље као што знаш
Imala je Zvezda 40 000 ali samo protiv Partizana. Ja pitam za sve utakmice na Marakani protiv svih klubova. Mislim da je ukupno prosjek bio 15 000. Jel znaš možda di se može provjeriti sadašnje stanje gledanosti srpske lige pa da staviš neki link ovdje?

Back