Hrvatska: Milanović ubedljivo vodi, odluka u drugom krugu

Milanović pomeo u Dalmaciji, Miro Bulja izgubio u svom rodnom Sinju.
Pomeo je i HDZ u Dalmaciji na svakim parlamentarnim i lokalnim izborima a to se najviše računa a ne predsjednik koji nema skoro nikakve ovlasti. Osim toga za Milanovića glasaju i mnogi desničari jer je skrenuo u desno. Tako da opet laprdaš bez veze.

Pomeo je i HDZ u Dalmaciji na svakim parlamentarnim i lokalnim izborima a to se najviše računa a ne predsjednik koji nema skoro nikakve ovlasti. Osim toga za Milanovića glasaju i mnogi desničari jer je skrenuo u desno. Tako da opet laprdaš bez veze.
Pa ja i jesam za HDZ, osim na predsjedničkim izborima.
Nema veće jugo-stranke od HDZ-a, drago mi je da podržavamo istu vlast.

🐈

Pa ja i jesam za HDZ, osim na predsjedničkim izborima.
Nema veće jugo-stranke od HDZ-a, drago mi je da podržavamo istu vlast.

🐈
Znači ne smeta ti što je HDZ srušio Jugoslaviju, što kao glavni sponzori komemoracije na Bleiburgu odaju počast žrtvama Bleiburga, što slušaju Thompsona, što su rasturili tvoju braću Srbe za vrime domovinskog rata pogotovo u Maslenici, Bljesku i Oluji. Bravo majstore. Možda još ima nade za tebe.

Znači ne smeta ti što je HDZ srušio Jugoslaviju, što kao glavni sponzori komemoracije na Bleiburgu odaju počast žrtvama Bleiburga, što slušaju Thompsona, što su rasturili tvoju braću Srbe za vrime domovinskog rata pogotovo u Maslenici, Bljesku i Oluji. Bravo majstore. Možda još ima nade za tebe.
Današnji HDZ pod mudrim vodstvom Predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Gospodinom Premijerom Andrejom Plenkovićem nema nikakve veze s onim tuđmanističkim.

k_30485017_640.jpg

🥰

Back