- Poruka
- 9.445
МА НИЈЕ!!!
Немо си на крај срца!!!
ДА БОГ ДА ИМ СВАКА БИЛА ОВАКВА!!!
Да Бог да!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
МА НИЈЕ!!!
Немо си на крај срца!!!
ДА БОГ ДА ИМ СВАКА БИЛА ОВАКВА!!!
Hvar i Split su ugodne destinacije samo za narkomane.moja koleginica se upravo vratila sa Hvara i kaze da se smorila i da joj je to bilo najdosadnije letovanje do sada...
dokazi ti da si klon..
1. Mora postojati link od izvora, inače tema može i da se zatvori.
2. Red je da se pusti onda stav i objašnjenje i druge strane. Očigledno je sve preneto odavde:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvat...rstali-medu-pet-najopasnijih-destinacija.html
A tu stoji i ovo:
Autorica teksta poziva se na informacije objavljene na web stranici www.viaggiaresicuri.it, koja se pak oslanja na informacije koje prikuplja Odjel za krize talijanskog Ministarstva vanjskih poslova. 'Već je postalo uobičajeno da se uoči turističke sezone pokušavaju plasirati negativne i uznemirujuće informacije i laži o stanju sigurnosti u Hrvatskoj', komentira za Slobodnu Dalmaciju Mario Dragun, glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova.
Provjerom na internetskoj stranici talijanskog Ministarstva vanjskih poslova, kako kaže Dragun, može se vidjeti da Italija našu zemlju ocjenjuje kao sigurnu, a jedino što ima veze s noćnim klubovima jest upozorenje da gosti pripaze zbog mogućih velikih računa i da zbog toga budu na oprezu.
E sad ko tu laže ne znam, i jedni i drugi imaju razloga za to, a kome ćete vi verovati od volje vam...
moja koleginica se upravo vratila sa Hvara i kaze da se smorila i da joj je to bilo najdosadnije letovanje do sada...
Koncem Srpnja Hrvatska ce da drasticno smanji plate-penzije svom pucanstvu..
Nema 16 milijardi kuna u budzetu-to je preko 2 milijarde evra..
http://www.forbes.com/feeds/afx/2009/07/15/afx6657926.html
Ide bankrot..
Hvar i Split su ugodne destinacije samo za narkomane.
i za pedere
citao sam cini mi se na b92 da je neki gay casopis proglasio Hvar za top 5 gay destinacija u svetu
Sta Vam radi Srbkinja Jadranka..
Prenose svetske agencije reci celicne hrvatske dame..
.
nije im valjda i Jadranka Srpkinja?
Sta Vam radi Srbkinja Jadranka..
Prenose svetske agencije reci celicne hrvatske dame..
'We're working on a new (budget) revision which will be sent to parliament at the end of July or in early August. This (revision) will be tough, decisive and uncompromising,' Kosor told reporters after meeting employers, public unions and local banks in a bid to win their support for unpopular moves.
Kome ce sumiti lipo more-kada Hrvatska bankrotira...
Eto...može jednog dana da bude i vaš predsednik.ma kakva srpkinja,prije je tadic poreklom hrvat..
nije im valjda i Jadranka Srpkinja?
to ne menja cinjenicu da je hvar top 5 gay destinacija...
Srbima nije nikad, pa neće ni ubuduće.
Otac joj je srbin, zato ne daje djevojačko prezime. A stric je poznati četnički vođa za drugog svjetskog rata u Pakracu.
Članica je SK YU i na tome je do 1991 gradila karijeru, zato to fali u životopisu. 1991 je članica i veliki zagovornik pokreta za Jugoslaviju.[/COLOR]
na b92 dosta cesto prenose informacije sa pederskog bloga queria i tog gay-serbia. b92 je jedan od njihovih glavnih sponzora
to ne menja cinjenicu da je hvar top 5 gay destinacija...
tako su rekli i za Severinu da joj je djede bio chetnichki vojvoda.