- Poruka
- 1.320
... baš kao što je to imala i JNA na teritoriji cele SFRJ...
Oružjem, naravno...
To je moje mišljenje...
A vaše?
Oružjem, naravno...
To je moje mišljenje...
A vaše?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi su imali legitimno pravo (kao konstitutivan narod) da ostanu u zajednici sa Srbijom. Gle sad kad se pojavi citava kolonija pacova iz hrvaCke sa svojim teorijama o "povijesnom pravu"! Odma da spremim kese za povracanje i sondu za ispiranje zeludca od najgorih baljezgarija koje ce se pojaviti za koji sekund ovde.
reci to šiptarima na kosovu...da po toj tezi srbija ima pravo uspostavu vlasti dolje..oružjem...zanima me kako ćeš proći?Naravno da je imala i naravno da ga ja iskoristila, narocito nakon sto se 4 godine bezuspjesno pokusavala dogovoriti sa krajiskim Srbima.
IIi sto bi Slobek rekao "... zamislite vi taj apsurd, na jednoj strani odbija se mirovni plan, a na drugoj strani odbija se da se brani?"
Naravno da je imala i naravno da ga ja iskoristila, narocito nakon sto se 4 godine bezuspjesno pokusavala dogovoriti sa krajiskim Srbima.
IIi sto bi Slobek rekao "... zamislite vi taj apsurd, na jednoj strani odbija se mirovni plan, a na drugoj strani odbija se da se brani?"

Pa valjda je "starija" SFRJ od SR Hrvatske ili bilo koje druge republike?... baš kao što je to imala i JNA na teritoriji cele SFRJ...
Oružjem, naravno...
To je moje mišljenje...
A vaše?
reci to šiptarima na kosovu...da po toj tezi srbija ima pravo uspostavu vlasti dolje..oružjem...zanima me kako ćeš proći?
Pa valjda je "starija" SFRJ od SR Hrvatske ili bilo koje druge republike?
Ma OK, ali kad kažete da je JNA bila agresor, meni dođe da vas šutiram u![]()
Etničko čišćenje je zasebna priča i tematika. Pribeglo se sili (nerazumnoj) jer neko iznad nije hteo da ispoštuje neku želju nekog naroda.Једна је ствар легитмно право на уставни поредак на целој територији, а сасвим друга метода етничког чишћења да би се то остварило...
Srbija još uvek ima to pravo, ali nema snage... Da se ogradim, to je moje mišljenje...
Stavio sam navodnike, ne mislim na vremensku odrednicu.To je zabluda, frende, nije starija. Sve jedna ex-yu republika starija je od zajednice tih republika.
Rijetko to govorimo jer se za to ovdje dobijaju poeni, ali svi do jednog to mislimo.
Tzv. JNA prestala je da postoji kad se svrstala na stranu samo jednog naroda, ime je ostalo samo kao maska.
To je zabluda, frende, nije starija. Sve jedna ex-yu republika starija je od zajednice tih republika.
Rijetko to govorimo jer se za to ovdje dobijaju poeni, ali svi do jednog to mislimo.
Tzv. JNA prestala je da postoji kad se svrstala na stranu samo jednog naroda, ime je ostalo samo kao maska.
To je zabluda, frende, nije starija. Sve jedna ex-yu republika starija je od zajednice tih republika.