Hrvatska i Slovenija - potpisali vojni pakt

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nzm baš, ovi valjda nepravi po Index-u su prosto dobili krila.

Da li si nekada uzeo u obzir da neko ko te lično poznaje može prosto da bude lično pristojan prema tebi, iako ima i svoje mišljenje?
Да лични односи, људски су једно, чопоративно размишљање је друго, а православна српска саборност потпуно нешто треће. То треће Срби чувају вековима... :kafa:

Да лични односи, људски су једно, чопоративно размишљање је друго, а православна српска саборност потпуно нешто треће. То треће Срби чувају вековима... :kafa:
Izuzmimo i sabornost i pravoslavlje i sam naziv Srba - to isto se neprestano dešava između svake dve grupe na svetu - zero sum game: ovakvi zahtevi za pokazivanjem razumevanja prema drugima se isključivo svode na popuštanje jednostranim zahtevima koji se opet svode na podelu mi-oni, samo sa druge strane. Sve uvek bude na uštrb nečeg/nekog drugog, kao račun u banci.

Poslednja izmena:
Ako me računica ne vara, Hrvatska je trenutno članica tri pakta:
1. nato
2. Albanija - Hrvatska - tzv. Kosovo
3. Hrvatska - Slovenija...

Očekujem da se priključi i Pacifičkom odbrambenom paktu u kojem su već SAD, Japan, Australija i Filipini, kao i paktu između Mađarske i Srbije. I onom ruskom za Evo-azijsku bezbednost ili kako beše... :rotf:
Još se nisu priključili paktu Togo i Tobago. :mrgreen:

ко кмечи, мени је смешан тај потез
види шта у тексту пише
"они су забринути за западни балкан ..." и шта даље?
а каква је то сарадња са Приштином ? и курти забринут :D
Pa da, Srbija i BiH na rubu građanskog rata, stalna opasnost izbijanja sukoba u Kosovu., vidi Banjska, i svugdje u tome svoje prste ima srbijanska vlast.
Slučajno? Nimalo!

Back