- Poruka
- 66.070
Na koga se odnosi to "im", ako smem da pitam?Šta im drugo preostaje osim snova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koga se odnosi to "im", ako smem da pitam?Šta im drugo preostaje osim snova?
ко кмечи, мени је смешан тај потезIsta poanta zbog kojeg su Hrvatska i Srbija potpisale isti sporazum još prije 15 godina.
Znači Hrvatska je prvo pružila ruku suradnje Srbiji. Zato prestanite kmečati bez razloga o nekakvoj ugroženosti.
Pogledajte prilog 1780720
Izjednačeno, za sada. Veliki je uspjeh blokadera, jer su nenaoružani i neagresivni. Kada se tu izjednače...I ko vodi?

Na Hrvate i muslimane.Na koga se odnosi to "im", ako smem da pitam?
Nema ni tebe ...gdje si nekada bio.U Bosni nema Hrvata.Slaba ti jednadžba.
Keep dreaming Sarajevo.Izjednačeno, za sada. Veliki je uspjeh blokadera, jer su nenaoružani i neagresivni. Kada se tu izjednače...![]()
Nadam se da shvataš koliko su te generalizacije besmislena glupost, i koliko štete nanose.Na Hrvate i muslimane.
Ja sam među svojima.I Hrvati iz Posavine,Banja Luke,Kotor Varoša takođe.Nema ni tebe ...gdje si nekada bio.
Ne nadam se ja građanskom ratu u Srbiji,ni bilo ko od Srba.Za Hrvate i muslimane se to ne može reć.Nadam se da shvataš koliko su te generalizacije besmislena glupost, i koliko štete nanose.
Mnogo je glupa generalizacija.Ne nadam se ja građanskom ratu u Srbiji,ni bilo ko od Srba.Za Hrvate i muslimane se to ne može reć.
Nije lijepo da lažeš...niti među svojima. Zbrisao si ti davno a kuća u BL je samo paravan za srbovanjeJa sam među svojima.I Hrvati iz Posavine,Banja Luke,Kotor Varoša takođe.
U kom smislu?Nadam se da shvataš koliko su te generalizacije besmislena glupost, i koliko štete nanose.
Kao da je neko baš nešto hteo ‘91/‘92. Ali bile povoljne okolnosti, pa da ne propadne. Za Tuđmana i Aliju.Mnogo je glupa generalizacija.
99% većini Hrvata, muslimana i Srba je pun qratz ratovanja.
A i ljudima ovde na forumu, ali lako je lupati u tastaturu.
коме је до рата, рат му у кућиMnogo je glupa generalizacija.
Onda ti i ja ne pišemo na istom forumu.Mnogo je glupa generalizacija.
Upravo ti kažem da na forumu ljudi lupaju svašta. Dosta se krećem među pravim Hrvatima i muslimanima, i ovo govorim iz ličnog iskustva.Onda ti i ja ne pišemo na istom forumu.
Čitaj postove od Hrvata i muslimana koliko se nadaju da će se Srbi međusobno pobit,i koliko navijaju zato.
Naravno da sam sa svojim narodom u Republici Srpskoj.Možda ti misliš da je to neki drugi narod?Nije lijepo da lažeš...niti među svojima. Zbrisao si ti davno a kuća u BL je samo paravan za srbovanje
Полако се потискују у кифлу, па у окрајак па у мрвицу...мисле неке наивчине да су Срби изгубили ратове 90-их. Не бих рекао...Zato što ih je ostalo još šaka jada u BiH.

шта су то прави хрвати?Upravo ti kažem da na forumu ljudi lupaju svašta. Dosta se krećem među pravim Hrvatima i muslimanima, i ovo govorim iz ličnog iskustva.
Svim normalnim ljudima na Balkanu je dosta srranja.
Svim normalnim ljudima nije bilo do rata ni 1991/92,a ni 99/98 pa šta bi?Upravo ti kažem da na forumu ljudi lupaju svašta. Dosta se krećem među pravim Hrvatima i muslimanima, i ovo govorim iz ličnog iskustva.
Samo u Titinim filmovima.Malo po malo, puškomitraljez po puškomitraljez.
Problem je što velikom postotku Srba odmah pada ovo na pamet. Kako stradava goloruka nejač.
Pogledajte prilog 1780715
Hrvati u BiH su najveći gubitnici rata u BiH.Полако се потискују у кифлу, па у окрајак па у мрвицу...мисле неке наивчине да су Срби изгубили ратове 90-их. Не бих рекао...![]()
знаш ли како му је било кодно име у коминтерни?Samo u Titinim filmovima.
Nzm baš, ovi valjda nepravi po Index-u su prosto dobili krila.Upravo ti kažem da na forumu ljudi lupaju svašta. Dosta se krećem među pravim Hrvatima i muslimanima, i ovo govorim iz ličnog iskustva.