Hrvatska i Kosovo potpisale sporazum o saradnji u odbrani

Još jedan glupson. Amerima treba da se zahvalite vi, jer su te 1995. godine zabranili ulazak VJ u rat, da ne govorimo šta bi ostalo od vas 1991. i 1992. da vas nisu spašavali. Koliko ste dobor vodili akcije u RS govori akcije UNA 95, kada su vas tetkice i magicioneri razvalili i popišane vas vratili u kiflu.

...koje VJ 1995..sve sto je vredilo za vojsku je otislo vani u 3PM..ostali samo kvazicetnici opijanjeni i shebani do daske !!

Непријатељска нам држава потписује споразуме са новонасталом непријатељском државом упереном против нас...Ово је тиха објава рата.
Morate zaboraviti taj mentalitet madame , okrenite se buducnosti , i mi sa vama zajedno .
Drugacije je samo propast .

Opet si jeo kriške hleba namazane oho lepkom? Seka perse ste bili, seka perse ste ostali. To se videlo 1991. kada nije bilo NATO pakta da vam spašava dupeta.

..ja te opomenuh ,a ti nista..sankcije..
F15-02-june.gif

Te 1991. i 1992. ste bežali kao popišani. Da ne spominjemo kako ste usrani i popišani otišli iz Vukovara i ostalih mesta. Brži ste bili od Šumahera.

..sah se igra prijane do mata..a to je bilo 1995-...nego nastavit cemo mi razgovor malo kasnije..odoh malo prosetat obalom na pivce..poslje utakmica..a onda se cujemo..do tada u zdravlje !!!

Back