Hrvatska i Kosovo potpisale sporazum o saradnji u odbrani

Iskreno rečeno, mislim da su te srpske puške bile katastrofa, morao si ih stalno čistit da ne zarđaju. Ja sam imao češku zbrojovku i cijev je blistala i nakon pucnjave. Doduše, ne znam, možda su bolje od rumunjskih, madžarskih,

dužio sam tt-ejca i "srpkinju" kasnije smo dobili H&K G3 u Bosni.Medjutim radi tromblona vratili smo se "srpkinjama".

O tome mozes googlati , pa mozes se ubediti ..Nije da mislis valjda tek-onako sam napisao ?
Mogu ti pomoci na albanskom jeziku jer grcki neznam , pa izaberi , imas nekoliko zajtova ovde : http://www.google.com/search?sugexp...reqi+-+Shqiperi.+Ligji+i+Luftes+akoma+ne+fuqi
Nesto znas Albanski , sta nemozes razumeti , uz pomoc googel mozes prevesti .

Re: Hrvatska i Kosovo potpisale sporazum o saradnji u odbrani
To i bilo ocekivano od strane Hrvatske , znajuci da (zvanicno) su ratovali preko 3.000 Albanaca (ne zvanicno , preko 5.000) za Hrvatsku vojsku, prema tome ne vidim zasto se toliko cudite..

O tome mozes googlati , pa mozes se ubediti ..Nije da mislis valjda tek-onako sam napisao ?
Mogu ti pomoci na albanskom jeziku jer grcki neznam , pa izaberi , imas nekoliko zajtova ovde : http://www.google.com/search?sugexp...reqi+-+Shqiperi.+Ligji+i+Luftes+akoma+ne+fuqi
Nesto znas Albanski , sta nemozes razumeti , uz pomoc googel mozes prevesti .

To i bilo ocekivano od strane Hrvatske , znajuci da (zvanicno) su ratovali preko 3.000 Albanaca (ne zvanicno , preko 5.000) za Hrvatsku vojsku, prema tome ne vidim zasto se toliko cudite..
Ратовали су Албанци и за ЈНА и то у знатно већем броју.

Ратовали су Албанци и за ЈНА и то у знатно већем броју.

Moguce , ali ja licno ne verujem ..ipak je moguce , mozda silom ili morali jer nisu imali kako pobjeci od JNA ?
Ali nemorate biti ljuti na Hrvatsku , jer normalno da bi svaka drzava potpisala takav sporazum , ako 3.000-5.000 ratuju u njihovu stranu i ista u vreme mira trazi partnerstvo , to bi svaka drzava ucinila .
Budimo realni .

Mlađo zato ste od tog beznacajnog faktora dobili po nosu 95, a malo je falilo da i Rep. Srpska sasvim nestane. Mozes to zahvalit amerikancima koje toliko mrzis sto su odlucili da RS opstane.

Još jedan glupson. Amerima treba da se zahvalite vi, jer su te 1995. godine zabranili ulazak VJ u rat, da ne govorimo šta bi ostalo od vas 1991. i 1992. da vas nisu spašavali. Koliko ste dobor vodili akcije u RS govori akcije UNA 95, kada su vas tetkice i magicioneri razvalili i popišane vas vratili u kiflu.

Moguce , ali ja licno ne verujem ..ipak je moguce , mozda silom ili morali jer nisu imali kako pobjeci od JNA ?
Ali nemorate biti ljuti na Hrvatsku , jer normalno da bi svaka drzava potpisala takav sporazum , ako 3.000-5.000 ratuju u njihovu stranu i ista u vreme mira trazi partnerstvo , to bi svaka drzava ucinila .
Budimo realni .

Непријатељска нам држава потписује споразуме са новонасталом непријатељском државом упереном против нас...Ово је тиха објава рата.

Back