Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hrvatska: Državljanin BiH proteran zbog mahanja zastavom Republike Srpske
Nisam čuo da su usred zime bacili u more igrača nekog engleskog kluba ako bi primetili da mu viri krajičak dresa ispod jakne? U stvari, ako se dobro sećam to je primetio kelner u nekoj konobi i mobilnim pozvao linč-grupu da dođe na lice mesta.
U Splitu je Torcida par puta polomila bahate grupe engleskih turista koji su bili umislili da su kolonijalne gazde u gradu. Da vidiš kako su otad pristojni.
Kako to misliš, umjesto u nekoj kraškoj jami dobili su samo novčani kaznu i izgon na pola godine. Fino administrativnim putem ih riješili.
Sad mogu u Prijedoru dalje mahati zastavom i derati se na slučajne prolaznike. Da vidimo što će im se dogoditi.
Da,lepo si ovo napisao,umesto u nekoj jami dobili su...
Mada,ne bi smeli tako da reaguju jer zamisli da je neka utakmica bila a neko se dere i razvije trobojku,hoće li onda i njega napolje iz države?
Da,lepo si ovo napisao,umesto u nekoj jami dobili su...
Mada,ne bi smeli tako da reaguju jer zamisli da je neka utakmica bila a neko se dere i razvije trobojku,hoće li onda i njega napolje iz države?
A kao i svijetu nije uobičajeno da ako se pretjera za navijačkih događaja da te uhite i protjeraju iz države.
Sve ima svoju mjeru.
Slično se dogodilo u Srbiji da je uhićen čovjek jer je izvjesio hrvatsku zastavu na balkonu i navodno puštao glazbu Thompsona u stanu, znači bez pijanog polugolog divljanja na balkonu kao ova skupina u Istri.
A kao i svijetu nije uobičajeno da ako se pretjera za navijačkih događaja da te uhite i protjeraju iz države.
Sve ima svoju mjeru.
Slično se dogodilo u Srbiji da je uhićen čovjek jer je izvjesio hrvatsku zastavu na balkonu i navodno puštao glazbu Thompsona u stanu, znači bez pijanog polugolog divljanja na balkonu kao ova skupina u Istri. Pogledajte prilog 1896215
Pa ne znam šta da ti kažem na ovo.Mi smo inače vrlo tolerantan narod,ali imamo svoje granice,mislim da ova dva slučaja nisu uporediva jer se dobro zna šta su nama uradili Hrvati a šta mi njima,ne može da se poredi nikako,pa smo osetljivi na takve stvari.
Pa ne znam šta da ti kažem na ovo.Mi smo inače vrlo tolerantan narod,ali imamo svoje granice,mislim da ova dva slučaja nisu uporediva jer se dobro zna šta su nama uradili Hrvati a šta mi njima,ne može da se poredi nikako,pa smo osetljivi na takve stvari.